• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ablamın Üniversitede çok stresli olduğu bir dönemde birdenbire çıktı ışın tedavisi ve bitkisel tedavi denedi bi derece geriye götürebildi hastalığını ama tamamen geçmedi ne zaman ki stresi azaldı daha mutlu olduğu bir sürece girdi beyazlama durdu doktorlarda zaten yarısı genetikse bu rahatsızlığın yarısı stres üzüntü demişti bebeğiniz daha çok küçük okadar minikken başlamaz diye biliyorum çünkü derisi daha çok yeni ve sürekli yeniliyor kendini sizin bebeğinizdeki renk farkıda zamanla azalabilir sebebi farklı olabilir mesela benim kızımın sarılığı hala devam ediyor ve cildinde ton eşitsizliği var inşallah Sizinki de en kısa sürede eşitlenir
Ton eşitsizliği derken sarimi yoksa bnm oglumunki gibi bi ton farkimi var. Sanmiorum ama inşallah dediğin gibi geçer.oglumu ilk defa süngerle yikamistim belki ozaman çok ovdugum yerlerin derişimi kalkti acaba diyorum ama kendimi avutuyorum resmen çünkü genetik birşey olduğu için büyük bi ihtimal ........ :(

Ablamın Üniversitede çok stresli olduğu bir dönemde birdenbire çıktı ışın tedavisi ve bitkisel tedavi denedi bi derece geriye götürebildi hastalığını ama tamamen geçmedi ne zaman ki stresi azaldı daha mutlu olduğu bir sürece girdi beyazlama durdu doktorlarda zaten yarısı genetikse bu rahatsızlığın yarısı stres üzüntü demişti bebeğiniz daha çok küçük okadar minikken başlamaz diye biliyorum çünkü derisi daha çok yeni ve sürekli yeniliyor kendini sizin bebeğinizdeki renk farkıda zamanla azalabilir sebebi farklı olabilir mesela benim kızımın sarılığı hala devam ediyor ve cildinde ton eşitsizliği var inşallah Sizinki de en kısa sürede eşitlenir

Kaç aylık canım sarılık devam ediyor
Bizim de karaciğer değerleri hep yüksek çıkıyor dr kontrol ediyor hiçbir şey bulamazsak patolojik inceleme olur dedi
Bizde de uzayan sarılık vardi

Ton eşitsizliği derken sarimi yoksa bnm oglumunki gibi bi ton farkimi var. Sanmiorum ama inşallah dediğin gibi geçer.oglumu ilk defa süngerle yikamistim belki ozaman çok ovdugum yerlerin derişimi kalkti acaba diyorum ama kendimi avutuyorum resmen çünkü genetik birşey olduğu için büyük bi ihtimal ........ :KK43:
Sarılıktan dolayı sarı vücudunun bir kısmı yawaş yavaş açılıyor inşallah sizinkide vitiligo değildir ne zaman doktora gideceksiniz buradan sonucu yazarmısınız çünkü bebekte vitiligo hiç duymadım

Bizim de karaciğer değerleri hep yüksek çıkıyor dr kontrol ediyor hiçbir şey bulamazsak patolojik inceleme olur dedi
Bebeğim 43 günlük 15 günlükken değerimiz 19 du ışık aldık 13 e düştük daha geçen hafta 9a düştü değerimiz değerlerimiz sürekli düşüş halinde ama çok az düşüyor uzayan sarılık dendi 3 - 4 ayı bulur dedi doktor bizde tüm olası testler yapıldı şükür bişey çıkmadı ama yinede herhafta gidip kan veriyoruz zor bir süreç oldu sizin değerleriniz kaç

Merhaba kizlar ben sutumu sagiyorum kizim.gece gogsumu zor tutuyor biberonla veriyorum bendr 2gündür sutum beyax gıbı degil suyla karışmış gibi acik renkli geliyor boylr olan varmi

Ay benim kızda da uzayan sarılık oldu ya, 2,5 aylık olduk ama hâlâ çok hafif yüzünde var gibi:'( acaba ne kadar sürede geçer ki?

E="saliha1989, post: 43112917, member: 640456"]1.5ay dediler bana bekliyorum ama bicok kisi hemen aldim diyo anlamadim nasil oluyo[/QUOTE]
Yarın ptt gidecem sorarim yattiysa heber veririm

Merhaba kizlar ben sutumu sagiyorum kizim.gece gogsumu zor tutuyor biberonla veriyorum bendr 2gündür sutum beyax gıbı degil suyla karışmış gibi acik renkli geliyor boylr olan varmi
Bazen bende sagiyorum benimde oyke su gibi oluyo gogsunu tamamen sagman gerekiyo ilk gelen sut su gibi sonra yaglu sut geliyo bekletincede yagi uste cikiyo altta su kaliyo

1.5ay dediler bana bekliyorum ama bicok kisi hemen aldim diyo anlamadim nasil oluyo

Ben bugun 144 u aradim para yattiktan sonra mesaj gelecekmis oyle dediler ama ara ara hesabi kontrol etmekte fayda var esimin bir arkadasinin cekmedigi icin yatan parayi geri cekmisler bugun sordum bir yil boyunca almazsaniz geri aliyoruz dediler

Arkadaşlar yardım.yurtdışında yaşıyorum ve burda rezene çayı yok bulamadım.bebeğimde felaket gaz sancısı var.bugün rezene tohumunu buldum.nasıl çayı demleniri de internetten buldum ancak bebeğime nasıl hazırlayacam ne kadar verecem hiç bilgim yok.yani nette yetişkinler için tarif yazıyor.var mı bir bilginiz öneriniz

Back