2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Hoşgeldin aramıza hayırlı olsun

Bu belirtiler adet önceside olabiliyor onun için karıştırabiliyoruz.ben idrarımdan anlamıştım çok sarı ve kokuyordu

Maşallah canö hayırlı olsun bnm bi sorum olacak neden vajinal ult ile baktılar

çok mutlu oldum inan ki, inşallah hep böyle güzel haberlerini alırız canım

Maşallah canö hayırlı olsun bnm bi sorum olacak neden vajinal ult ile baktılar

Benim daha önce düşugum olmuştu oyüzden bir an önce keseyi yolk saçı ve en son kalp atışını duyalim dedi doktorum. ama daha da önemlisi rahim çevresindeki var olan kanama sadece alttan gorunebilirmis.. öyle demişti oyüzden geçen haftada şimdi de vajinal ultrason ile bakti

aslan bebek
kese ne kadarmış bir şey dedimi ?
birde benimkide görünmeye bilir demişti şıkışık gel dedi ve o şekilde gitmiştim dinlen bol bol progestanını kullan Allaha emanet minişlerimiz...

bu arada gebeliğini yeni öğrenen arkadaşlar hayırlı olsun sağ sağlim kucaklarımıza alalım inş. hoş geldiniz eylül annelerine

hosbulduk :))) doktora gıtm vajınal ultrasonla gorduk keseyı yolk sacı da gorduk.5+2 deyız suan..salı tekrar cagırdı kalp atısı ıcın....hersey yolunda suan ınsallah devam eder boyle..

Merhaba arkadaşlar doktora gidenlerden güzel haberler geliyor ne güzel şu minik kalpleri de biran önce duysak keşke ben kese için gitmeyecem benim için önemli olan kalp atışları onu duyayım başka bir şey istemiyorum... Allahım sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.. Aminnn

Merhaba :)
Herkese sağlıkla bebeklerini kucaklarına almasını diliyorum
Ben de eylül annesi olcam Rabbim nasip ederse..
Sat 19 kasım..
Nasıl gidiyor hamilelik İnşallah iyisinizdir

benimde SAT 27 Kasım:) ne bulantım var ne halsizliğim sadece uykum çok ... olsun buna da çok şükür.

kizlarrr mide bulantişi için napiyosunuz ben bugun doktara gittim promises diye bitkisel bi ilaç verdi ama pek ise yaramadii

selamlsr kizlar...bugun dr.a gittim....sukurler olsun 5+1 deyim kese 11 mm dedi dr...artik kalp atislari icin hep birlikte gun sayacagiz...yeni gelen arkadaslar da hos geldiler aramiza....ben daha once 2 dusuk yaptigim icin clexan igne vuruliyorum her gun ve de folik asit, aspirin iciyorum 1 tane...

Tbrkler cnm inş kalp atışlarınıda en kısa zamanda duyarız

Gozun aydin canim darisi bizlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…