Canım çok sık degistiriyoruz 50lik al istersen benim oğlum 5.100gr şuan maşallah ben hala 1numara kullanıyorum bitince 2 numaraya gececem oğlum 45gunluk1 numara bez kullanıyordum bir kere beli ıslanmıştı oglumun taşmıştı düzgün mü baglayamadım bilmiyorum 2 numara vardı evde kullanıyorum şuan biraz büyük geliyor tekrar 1 alsam elimde kalır mu acaba diyorum oglum 17 günlük 4.400kg
Can'ım senin bebiş ne kadar doğmuştu? Maaşallah kilosu gayet iyi.Can
Canım çok sık degistiriyoruz 50lik al istersen benim oğlum 5.100gr şuan maşallah ben hala 1numara kullanıyorum bitince 2 numaraya gececem oğlum 45gunluk
Simdi de ucu kocaman oldu ped boynunu bukuyor garibanlarinB
Bende öyle yaptım elektrik li makinayle biraz sağiyordum ucu çıksın diye öyle emziriyordum
Ben çok çok ince kullanıyorum CanımKizlar bebeklerinize yastik kullaniyormusunuz
Eğer uyuyakaldıysa gazını çıkarmaya uğraşmıyorum, uyanıyor çünkü o Zaman.Emdikten sonra uyuyakalıyor ve gazını çıkarmıyor nerdeyse 30 dk uğraşıyorum Siz Nasıl gaz çıkartıyorsunuz önerilerinize ihtiyacım var Bu durumu takıntı haline getirdim
Bende de 1 numara premium var.Sürekli çisi beline kaçıyor oğlumun bezle mi alakalı acaba.Sürekli üst degistiriyorum en kötüsü de uyku sırasında olmuşsa uyanana kadar ıslak yatıyor tabi farkedemiyorum üşüyor minigim.1 numara bez kullanıyordum bir kere beli ıslanmıştı oglumun taşmıştı düzgün mü baglayamadım bilmiyorum 2 numara vardı evde kullanıyorum şuan biraz büyük geliyor tekrar 1 alsam elimde kalır mu acaba diyorum oglum 17 günlük 4.400kg
Benim soldakinin ucunu sagarak zorlaSimdi de ucu kocaman oldu ped boynunu bukuyor garibanlarin
İlk Zaman'larda ben de korkuyordum, baktım korkunun ecele faydası yok, 2. Haftasında ben deneyim dedim annelere ve o gün bugündür kimseye yıkatmıyorumSlm kizlar nasilsiniz bebeklerinizi kendiniz yikayabiliyor musunuz bugun ilk defa deneddim ben ama cok stres oldum yakinda evimw gececegim nasil yikayacam bilemedim bi yerini axitirim diye cok korkuyorum
İlk Zaman'larda ben de korkuyordum, baktım korkunun ecele faydası yok, 2. Haftasında ben deneyim dedim annelere ve o gün bugündür kimseye yıkatmıyorumaslında çok kolaymış ama uzaktan zor gibi gelmişti.
Canım eğer arkadan sürekli çıkıyorsa bezi büyütme vaktin gelmiş.Büyük bez daha rahat zaten.Bende de 1 numara premium var.Sürekli çisi beline kaçıyor oğlumun bezle mi alakalı acaba.Sürekli üst degistiriyorum en kötüsü de uyku sırasında olmuşsa uyanana kadar ıslak yatıyor tabi farkedemiyorum üşüyor minigim.
Benim soldakinin ucunu sagarak zorla
cikardim 1 hafta sonra tutabildi
onu.Simdi sadece ped koyatsam geri
icine kaciyooyuzden once silikon uc takiyorum sonra pedi koyuyorum
boylece uc yerli yerinde kaliyo.Bir de
bu yontemle gogus yaralarimda iyilesti
baya.Silikon ucun icine biraz sut
doluyor o da gogus ucumu nemli
tuttugundan yaralari iyilestirdi.Tesadufen buldum ama cok iyi oldu cok da guzel oldu
Slm kizlar nasilsiniz bebeklerinizi kendiniz yikayabiliyor musunuz bugun ilk defa deneddim ben ama cok stres oldum yakinda evimw gececegim nasil yikayacam bilemedim bi yerini axitirim diye cok korkuyorum
Değişik bi taktikmis bak :) benim de göbek düşmeden cis çıkıyordu düzgün takamiyordum göbek bağı oyuntulu olan bez aklima gelmedi basta :-/ dünya camasir çıkıyordu. Bunlara isedi buraya sizdi ben sizan yere oturdum hop bir makine :-/Bende de 1 numara premium var.Sürekli çisi beline kaçıyor oğlumun bezle mi alakalı acaba.Sürekli üst degistiriyorum en kötüsü de uyku sırasında olmuşsa uyanana kadar ıslak yatıyor tabi farkedemiyorum üşüyor minigim.
Benim soldakinin ucunu sagarak zorla
cikardim 1 hafta sonra tutabildi
onu.Simdi sadece ped koyatsam geri
icine kaciyooyuzden once silikon uc takiyorum sonra pedi koyuyorum
boylece uc yerli yerinde kaliyo.Bir de
bu yontemle gogus yaralarimda iyilesti
baya.Silikon ucun icine biraz sut
doluyor o da gogus ucumu nemli
tuttugundan yaralari iyilestirdi.Tesadufen buldum ama cok iyi oldu cok da guzel oldu
Korkma canım, parmağını kolunun altının geçirirsen bir şey olmaz Allah'ın izniyle.Aslinda 25 gunluk olduk ama cok agliyor vucudunu yikamak kolayda is sirtina gelince elimden kayacak gibi geldi
Eşim onun ürünleriyle tanıştırdı sağolsun.Ben silver yüz bakım serisini ve diş macununu kullandım.Çok da memnunum.Hamilelikte hiç diş problemi yaşamadım sayesinde yüz bakım serisinden de çok memnun kaldım.Ama aloe vera serisini denemedim deniyeyim bir bakalım nasılmış.Ben dermokozmetik ürünleri olan Alman marka LR Bebek şampuanını ve yıkama kremini kullanıyorum(Diğer bakım ürünleri de var).Mecburen 1 haftalığına başka ürün kullanınca ne kadar kaliteli olduğunu anladım.Paraben,parfüm içermiyor.Aloe Vera içerikli olduğu için de cildi besliyor.Kesinlikle tavsiye ederim.Aloe Verası Meksikada yetiştiriliyor ve Meksikadaki ekiminden Almanyadaki üretimine kadar denetleniyor.Sağlık Bakanlığı,Dermatens,IASC ve Fresenius Ijnstutis onaylı.Sadece işortakları olan eczanelerden veya üye olarak temin edebilirsiniz.
Yok ben reklam yapmıyom valla aynı markamı diye sitesine girdimde öyle öğrendim.Şimdi aynı marka olduğunu anladım yani :))Yazarkende aklıma geldi valla reklam gibi dedim içimden hahahaa.Reklam için mi girdiniz acaba topiğe .??
Ben hic catlamadim hamilelik boyunca ama simdi nie catlayim ki yaCatliyor muyuz acaba?
ben yıkıyorum tek başına hiç sorun yaşamadım.Çene altından sol kolumla kolunu tutyorum:Bebeğimde diğer koluyla sol koluma tutunuyor ilkin yüzüstü yıkıyorumSırt üstü pek hoşlanmıyor sonra iki kolumla çevirip aynı kolla kafasının arkasından kolumu geçirip onun kolunu tutuyorum.Bilmem anlatabildim mi.Pek beceremedim galiba umarım yardımcı olabildim.İlkin eşin yanındayken dene istersen.Biri yanında olsun su döksün sana ondan sonra cesaret gelir benim öyle oldu.:))Slm kizlar nasilsiniz bebeklerinizi kendiniz yikayabiliyor musunuz bugun ilk defa deneddim ben ama cok stres oldum yakinda evimw gececegim nasil yikayacam bilemedim bi yerini axitirim diye cok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?