- 1 Ağustos 2013
- 371
- 267
- 103
- 36
ben muhtemelen ekim olcam :)eylül anneleri dedik ama ekimmi olcaz ne
Allah yardimcimiz olsun cok aciklikla gidelim hastaneye insallah .:)Canım yapıyorum hiç Sancı gelmiyor deli olcam nst de Sıfır Sancı çıkıyor. Normal doğum için Herşey müsait ama yok işte 40+3olduk. Bebekte kilo alıyor boşu boşuna sezeryan olcam diye korkuyorum. Pazardan beri Açıklık bir parmak kadar hiç artmamış. Saatlerce yürüyorum normalde yürüyemeyeceğim kadar hiçmi kasılma olmaz kasıklar ağrımaz enerji tavan yaptı. Benim Aklım bu işe ermedi gitti.
Kızlar göğüs ucu ve kahverengi bölgelerde derim soyuldu makina ile sagmaktan mi bilmiyorum lansinoh krem sürüyor dum onun dışında farklı bir krem tavsiye si olan var mı zararı olmayan
Canım senin için dua edeceğim Rabbim Bugünleri sağlıkla afiyetle atlatmayı nasip etsin bize. Gerçekten zor zamanlar geçirmişsin Allah yardımcın olsun..
Cnm öncelikle geçmiş olsun zor zamanlar yaşıyorsun ama şukret yne de bebeğin sağsalim yanında . Kimseden bişey bekleme . İnan daha mutlu olacaksın.sen eşine ve bebeğine odaklan en önemlisi sensin sen mutlu sağlıklı olmadıkça bişeyin önemi yok . Boşver diğerlerini . Herkes yerinde iyi olsun .
Ayni durumdayim canim bayramdan sonraya kadar bekleyecegim gelmezse suni sanciyla baslattirmayi dusunuyorum. Yoksa esimde yanimda olamayacak..bir derdim varr esim normal dogumu beklersek gunum belli olmadigi icin yanimda olamicak sezeryanla dogum yapsam gelebilir bebek de gununu tamamladi sayilir siz olsaniz napardiniz dr um normalden yana ama gelecegi yokmus gibi geliyor bana sadece 1 cm aciklik var ve sanci sifir.
dogurmayan kac eylul annesi kaldikk :) beklemek cok zoor
Canim herkes bir olmaz derler ama ben yine kendi yasadigimdan yola cikarak eger gunun doldu sancin ve parmak kadar aciklik varsa diger hersey normalse hic suni sanci alma dorek sezaryen ol. Ben 12 saat suni sanci cektim 41+0 da aciklik parmak ucu kadar diger hersey normaldi ve malesef o kadar sanciya ragmen hic acilma ilerlemedi ve sezaryene aldilar. Tek pismanligim o kadar uzun sure suni sanciyi cekmem. Israrla normal istedim ama olmayinca olmuyor.Canım yapıyorum hiç Sancı gelmiyor deli olcam nst de Sıfır Sancı çıkıyor. Normal doğum için Herşey müsait ama yok işte 40+3olduk. Bebekte kilo alıyor boşu boşuna sezeryan olcam diye korkuyorum. Pazardan beri Açıklık bir parmak kadar hiç artmamış. Saatlerce yürüyorum normalde yürüyemeyeceğim kadar hiçmi kasılma olmaz kasıklar ağrımaz enerji tavan yaptı. Benim Aklım bu işe ermedi gitti.
ay ne guzel bi umut ben sanki 15 haftalik hamileyim ne sanci ne agri 1 cm acilma var hepsi o.ben de bisey yokBen de bekliyorum canım. Her an tetikteyim İshal gibi olmuşum. Arada gaz sancıları oluyor. Doğum kasılması mi diye onları dinliyorum. Sonra geçiyo tabi. Allah hayırlısıyla bizi de kurtarsın. Âmin.
cok zormus ya Rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin.Ayni durumdayim canim bayramdan sonraya kadar bekleyecegim gelmezse suni sanciyla baslattirmayi dusunuyorum. Yoksa esimde yanimda olamayacak..
daha senin var gözüküyor bekle bakalım ablaların var önündecok zormus ya Rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin.
seninki kaç geçti 40ıDoğuramayanlar topiğine döndük resmenbenim doktorumda Ekim başına kadar bekleriz dedi beklemeye devam yani ikimizde
Insallah nisandir canim doktor Cati muayenesi yapmadiysa.. Hadi bakalim yarina dogarmis bide :) biz kaldik buralarda allahim bizede yardim et yavrularimizi alalim kucagimiza..Kızlar hayırlı sabahlar, sabahı sabah ettim, gece boyu ağrı ağrı ağrı, az evvel sapsarı bir akıntı geldi hafif kahverengi;ama pembe ya da kırmızı değil. nişan mıdır ki acaba? göbeğimin alt tarafında da ara saplanan ağrılar var, iki büklüm yapan.
sanirim o acilma 4 cm uzerindeyse enfeksiyon riski artiyormus dr um oyle dedi ama bilemem tabi.Acilmasi olup ilerlemeyen arkadaslar doktorunuz enfeksiyon riskine karsi uyardimi? Birsey tavsiye ettimi? Bir arkadasim enfeksiyon kapmis bebege gecmis bebek yogun bakimda korkuyorum bende bu kadar bekledik sonunda kotu birsey olmaz ins. Temizligimizi nasil yapmaliyiz acaaba?integralim ??
Kızlar hayırlı sabahlar, sabahı sabah ettim, gece boyu ağrı ağrı ağrı, az evvel sapsarı bir akıntı geldi hafif kahverengi;ama pembe ya da kırmızı değil. nişan mıdır ki acaba? göbeğimin alt tarafında da ara saplanan ağrılar var, iki
insallah nisandir bekletmez seni bebisinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?