2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ne oldu ki canım inş kötü birşey yoktur?

Sabah hastaneye gittim dogum icin birden bebek esinden ayrildi spinal ile oldum ameliyati uyusmam etkili olmadi bebegim esinin kanlarini yuttu yogun bakima girdi hep kritik dendi durumuna 11 gun sonra yogun bakimdan cikti esim ve annem surekli evde tartisarak beni strese soktu kiz kardesim evime gelmedi bile kayinvalidem 2. Gun memlekete gitti annem evine dondu bebegim tamamen iyilesmedi ama ona bakabilecek durumda oldugumu dusundukleri icin taburcu edildik ve simdi bas basa kaldik daha once hicbir bebekle yalniz vakit gecirmemistim bu yuzden cok zorlaniyorum uykusuzluk stres bas agrilari bel agrilari derken artik sutumde gelmiyor simdi mama veriyorum bebegim gaz sancilari cekiyor esim 2 saat uykuyla ise gidiyor cok zor gunler bugunler insallah basariyla bugunleri atlatiriz etrafimdaki insanlarida gormus tanimis oldum bugun annem ariyor dalga gecer gbi caya gelin diyor Allahtan sabir dilemiyorum cunku sabredecegim seyler olsun istemiyorum hayatimda Allahim bana yardim et

canım 40günü geçtiyse artık gelen kan özüre giriyor her vakite normal abdest alıp namaz kılıp kuran okuyabilirsin keza cinsel ilişkide olabilir biliyormusun bilmem ama
Sağolasın canım özür é girdiğini biliyorum da acaba herhangi bir hastalik vs mi var da kanama devam ediyor

Kızlar göğüs ucu ve kahverengi bölgelerde derim soyuldu makina ile sagmaktan mi bilmiyorum lansinoh krem sürüyor dum onun dışında farklı bir krem tavsiye si olan var mı zararı olmayan

Yaa üzüldüm Allah yardimci olsun kimseye muhtaç olmadan büyütücü inşallah bebeğini ilk zamanlar zor olsada sen bebeğine o sana alısiyor gaz problemine sen bol rezene iç dereotu ye sen gazı olursan bebeğinin gazida azalır bide strese gaz yapar sütle bebeğin geçer sakin olmaya çalış

Hergun iciyorum rezene ama artik sut vermedigim icin pek onemi yok cnm :/

Canım senin için dua edeceğim Rabbim Bugünleri sağlıkla afiyetle atlatmayı nasip etsin bize. Gerçekten zor zamanlar geçirmişsin Allah yardımcın olsun..

Cnm öncelikle geçmiş olsun zor zamanlar yaşıyorsun ama şukret yne de bebeğin sağsalim yanında . Kimseden bişey bekleme . İnan daha mutlu olacaksın.sen eşine ve bebeğine odaklan en önemlisi sensin sen mutlu sağlıklı olmadıkça bişeyin önemi yok . Boşver diğerlerini . Herkes yerinde iyi olsun .

Geçicek bugünler. Ama işte insanları tanıyorsun böyle böyle. Hiç takmayın. Şu An en önemli varlık bebeğiniz. Bundan sonra tavrınizi ona göre alırsınız. Süt için pes etmeden sağın sütünüzu allahin izniyle gelir tekrardan ins.

Merhaba kızlar kızım 4 günlük oldu şükür dün sütümde gelmeye başladı ama gögüs uçlarım çatladı dişlerimi sıkarak emziriyorum resmn doktorum mustelanın çatlak kremini tawsiye etmişti dün eşim onu aldı kullanıyorum. Dogum yapmayn arkadşlar almadıysanız şimdiden alıp kullnmaya başlayın daha önceden kullansaydım çatlamazdı belki

imtihanlar hepimiz için seninki en güzel günlerinde olmuş üzüldüm Allah selamet hayırlı akibet versin canım elemneşrahleke oku bol bol

Kızlar hastanedeyim Sancı yok bir parmak Açıklık var dedi ebe 4-5güne doğurursun dedi. Korkarım bayrama doğurcam. Off doktorum yok şehir değiştirmek zorunda kalcam. Yolda doğurursam hiç şaşmam.
Canm sıcak duşa gir ben öyle yapmıştm son bi haftadr belime baya sıcak su tutuyodum çömelip kalkıyodum duştayken merdiwen inip çık eşinle beraber ol birde hurma ye bol bol ben hep bunları yaptım şükür hastaneye gittgmde 7 cm açıklık vardı

Bayrama kalanlardan biri de benim. Dr a kalsa yarın suni sancı verecek ama istemedim.bebegin kilosu da sabitlenmiş almiyomus kilo. O yuzden Dr dogurtma taraftarı. Ben de bekleme taraftariyim.iyi mi yapıyorum bilmem.

Cnm ben 40+3 de dün dogum yaptım cok şkür ve bana kakası ucundaydı dedi. Bence bekleme. Suniyle de dogum yapılıyoo

amin insallah hayirlisiyla dogururuz ..

Canım yapıyorum hiç Sancı gelmiyor deli olcam nst de Sıfır Sancı çıkıyor. Normal doğum için Herşey müsait ama yok işte 40+3olduk. Bebekte kilo alıyor boşu boşuna sezeryan olcam diye korkuyorum. Pazardan beri Açıklık bir parmak kadar hiç artmamış. Saatlerce yürüyorum normalde yürüyemeyeceğim kadar hiçmi kasılma olmaz kasıklar ağrımaz enerji tavan yaptı. Benim Aklım bu işe ermedi gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…