2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Oğlum çok hareketli. Birazcık aşağı indi hissediyorum. Rahat nefes alıyorum çünkü. Gel oğlum artık gel :)

Kizlar sezeryan sonrasi buyuk tuvaletini yapmadan taburcu olan varmi aranizda. Doktorum yarin cikis yapacak ama ben hala cikamadim yarin taburcu etmez diye korkuyorum. Yarinda kalirsam 4 gun kalmis olacagim hastanede, artik evime gitmek istiyorum
Ben varım. Eve gelene kadar yapmadım gelmedi hastanede. Ama gaz çıkarmada sıkıntım yoktu. Korkma taburcu olursun. En fazla şu tarihe kadar yapamazsan yada şu şu semptomlar olursa hemen gel der.

Kizlar sezeryan sonrasi buyuk tuvaletini yapmadan taburcu olan varmi aranizda. Doktorum yarin cikis yapacak ama ben hala cikamadim yarin taburcu etmez diye korkuyorum. Yarinda kalirsam 4 gun kalmis olacagim hastanede, artik evime gitmek istiyorum

Lavman yapip gonderirler canim, bana oyle yaptilar

niye o kadar beklettiki doktorun?
ben 2 sezeryanimda da 1.5 gun kaldim.gaz cikarman yeterli.buyuk wc ye gerek yok.

bana lavmanda yapilmadi.ilk sezeryanda eve geldigim 2.gun ciktim digerinde de ilk gun.sikinti olmadi.
ben hastanede 1.5 gun zor dayandim.insanin evi gibisi yok.

ay bende şimdi rüyamda görüyom eli çıkmış kafası bembeyaz huhu ben gelldim diyo daha evdeyiz pijamamdan çıkaryor kafayla eli aklımı koru Allahımbugece hiç durmadı bebişim dedim herhalde veda partisi yapıyor

Canim ben varim 5ci gun yapabildim anca.kendini zorla yoksa daha buyuk sikinti olur sonra cnm yapmaya calis.bol su ic elma ye acilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…