- 12 Aralık 2011
- 1.440
- 290
- 173
- 39
Ben varım. Eve gelene kadar yapmadım gelmedi hastanede. Ama gaz çıkarmada sıkıntım yoktu. Korkma taburcu olursun. En fazla şu tarihe kadar yapamazsan yada şu şu semptomlar olursa hemen gel der.Kizlar sezeryan sonrasi buyuk tuvaletini yapmadan taburcu olan varmi aranizda. Doktorum yarin cikis yapacak ama ben hala cikamadim yarin taburcu etmez diye korkuyorum. Yarinda kalirsam 4 gun kalmis olacagim hastanede, artik evime gitmek istiyorum
Kizlar sezeryan sonrasi buyuk tuvaletini yapmadan taburcu olan varmi aranizda. Doktorum yarin cikis yapacak ama ben hala cikamadim yarin taburcu etmez diye korkuyorum. Yarinda kalirsam 4 gun kalmis olacagim hastanede, artik evime gitmek istiyorum
niye o kadar beklettiki doktorun?Kizlar sezeryan sonrasi buyuk tuvaletini yapmadan taburcu olan varmi aranizda. Doktorum yarin cikis yapacak ama ben hala cikamadim yarin taburcu etmez diye korkuyorum. Yarinda kalirsam 4 gun kalmis olacagim hastanede, artik evime gitmek istiyorum
Cnm ben de sancılar sıklaşıp hastaneye gidince gelmşti nişanm.. Hadi hayırlısı!Kızlar 2 saattir düzenli kasılma ve bel ağrım var hayırlısı inşallah umarım yalancı değildir bu arada nişan falan yok
Tebrik ederimmm gözün aydınnnDogduk sonunda :) açılması kolay dogumu az cetin bi dogum oldu darisi basiniza :)
aaa maşaallah sıra bize geliyor hadi inşaallahDogduk sonunda :) açılması kolay dogumu az cetin bi dogum oldu darisi basiniza :)
Canim ben varim 5ci gun yapabildim anca.kendini zorla yoksa daha buyuk sikinti olur sonra cnm yapmaya calis.bol su ic elma ye acilirKizlar sezeryan sonrasi buyuk tuvaletini yapmadan taburcu olan varmi aranizda. Doktorum yarin cikis yapacak ama ben hala cikamadim yarin taburcu etmez diye korkuyorum. Yarinda kalirsam 4 gun kalmis olacagim hastanede, artik evime gitmek istiyorum
Sağol canim darısı basina inşallah gece yapmazsiniz iki gece kalacagim simdi o olmadi :-/ evim mis koksun yavrusla ya eve gidesim var :)Tebrik ederimmm gözün aydınnn
Inşallah inşallah :) kolayca atlat da al kucagina sende. Uyuyamiyorum ya bakmaktan :)aaa maşaallah sıra bize geliyor hadi inşaallahhelal olsun kız hemşo hayırlı olsun bak atlattın işte
Gozun aydin cnm allah bagislasin cennet kokulunu darisi basimiza :)Dogduk sonunda :) açılması kolay dogumu az cetin bi dogum oldu darisi basiniza :)
Amin canım size de yakin zamanda koyun koyuna uyumak nasip etsin :) ayrilamiyorum ben yapisik ikiz olduk :)Gozun aydin cnm allah bagislasin cennet kokulunu darisi basimiza :)
Ay canımmmmm. Hayırlı olsunnnnnDogduk sonunda :) açılması kolay dogumu az cetin bi dogum oldu darisi basiniza :)
Cnm ben de sancılar sıklaşıp hastaneye gidince gelmşti nişanm.. Hadi hayırlısı!
Amin canım size de yakin zamanda koyun koyuna uyumak nasip etsin :) ayrilamiyorum ben yapisik ikiz olduk :)
Maşallah Allah bağışlasın :) Ben de öyle bi doğum istiyorum yaaDogduk sonunda :) açılması kolay dogumu az cetin bi dogum oldu darisi basiniza :)
Hayırlı olsun :))) Gül'e Gül'e büyük Bebeğini canımDogduk sonunda :) açılması kolay dogumu az cetin bi dogum oldu darisi basiniza :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?