Can'ım ben de sezeryan oldum, spinal. İnan ki korkulan gibi değil, hatta kızımı görmek beni çok çok Mutlu etti. Ameliyattan 5 saat sonra hemen kalktım, yürüdüm, hatta ben bol bol yürüdüm ve Şükürler olsun ki ne bel Ağrı'sı ne de baş Ağrı'sı kalmadı bende. Süt gelmesi de , ben öğlen ameliyat oldum ertesi gün öğleden sonra geldi.peki sezaryen korktuğumuz gibi mi? kalkabildin mi yürüyebildin mi emzirmek zor oluyo mu?
Pazar günü geldi canım ama benşm oglum birşeyleri bekliyor artık belli yanisenin kaç gün oldu yaw nişan geleli bende seni bekliyom hep bence her vücutta başka bu hamilelik nasıl adet olma yaşlarımız farklı ben mesela 11yaşında adet oldum ilkokulu bitirdim buda öyle bişey heraldeamannn nebileyim kafam iyice gitti saçmalıyoda olabilirim poffff
neyi bekliyor acaba benimki beşiğini bekliyor dedik geldi çikolatasını dedik geldi ee yuh badanayı bekliyor heralde dedik onu da yaptırdık bugün eee gel oğlum artık topta zıpladım bugün 1600adımda yürüyüş yaptım eee daha napayım yawPazar günü geldi canım ama benşm oglum birşeyleri bekliyor artık belli yani
huhu naptın bacım bize haber geçKasilmalar basladi bakalim napcaz 5 dkya tam dusemedi bi ya.
Canım benim eşim gelemedi görevde hiç gelme ihtimali yoktu bugün bir ihtimal Salı gelebilirmiş direk aklıma geldi oglum belki Baba'yı bekliyordur diye büyük bir mucize olur eşim gelirde oglum doğarsaneyi bekliyor acaba benimki beşiğini bekliyor dedik geldi çikolatasını dedik geldi ee yuh badanayı bekliyor heralde dedik onu da yaptırdık bugün eee gel oğlum artık topta zıpladım bugün 1600adımda yürüyüş yaptım eee daha napayım yaw
Ayyyy takvimim silinmisssss. Oğlum nerdesin yaaa...Bende ayni durumdayim
Ne oldu ki canım inş kötü birşey yoktur?Burada gun sayiyordum kizimi kucagima almak icin tum dertlerim bitecekti huzuru bulacaktim ama ne oldu Allahima isyan etmiyorum yinede sukurler olsun Allah geride kalan arkadaslarima hayirli dogumlar saglikli bebek bol sut ve huzurlu aile ortami versin ..
aaa ozaman onu bekliyor ee sen takma kafaya ozaman babası gelsin inşaallah oğluşunun sağsalim sonrada oğluşun gelsin kolaylıklaCanım benim eşim gelemedi görevde hiç gelme ihtimali yoktu bugün bir ihtimal Salı gelebilirmiş direk aklıma geldi oglum belki Baba'yı bekliyordur diye büyük bir mucize olur eşim gelirde oglum doğarsa
çokkk tesekkur ederım cnm cevabın cok faydalı oldu en azından kafamdakı soruların bır cogu gıttı:)Merhaba ikinci dogumumu byaptim sezeryanla 5eylulde doğumdan 6saat sonra bir çorba ve komposti getiriyorlar onu içtikten sonra ayağa kalkıp yurutuyolar ic çamaşırı büyük al lahusa kilodu alırsan iyi olur yada lastiği belinin üstüne çıksın dikiş yerin acimasin çok fazla kanama olmuyor az az bu kişiye göre degisirmi bilememdogumdan sonra bol bol yürümeye çalış gazın rahat çıkar rezene çayıda iyi geliyor hastaneye götür bence başka sır mi istediğin bişey varsa cevaplarim
Öyle rahatsız edici agrılarım yok en fazla 1 haftaya doğar artık o yüzden sıkıntı etmiyorum şuan :))) sadece 3.700 olmuş 4 kg olursa dogum zor olur ondan korkuyorumaaa ozaman onu bekliyor ee sen takma kafaya ozaman babası gelsin inşaallah oğluşunun sağsalim sonrada oğluşun gelsin kolaylıklaağrın sancın varmı
inşallah kolay olur benim deCan'ım ben de sezeryan oldum, spinal. İnan ki korkulan gibi değil, hatta kızımı görmek beni çok çok Mutlu etti. Ameliyattan 5 saat sonra hemen kalktım, yürüdüm, hatta ben bol bol yürüdüm ve Şükürler olsun ki ne bel Ağrı'sı ne de baş Ağrı'sı kalmadı bende. Süt gelmesi de , ben öğlen ameliyat oldum ertesi gün öğleden sonra geldi.
benimde aklımda sezaryen hiç yoktu biliyosun. o yuzden herseyi merak ediyorum. sanırım bilmemek daha iyi amaValla canım sezeryan mecburiyse kimseye sorma kolay mı zor mu diye. Herkesin tecrübesi ve bünyesi farklı. Normal doğum yaşamadığım için karşılaştırma yapamam, bir de ben kendimi sezeryana hazırlamamıştım hiç. Hep normale odaklandığım için araştırmamıştım bile sezeryanı. O anlamda bana zor geldi. Ama kötüye odaklanma. İnş güzel geçer
Canım 40 hafta yeni doldu henüz çok geç kalmış durumda değiliz bence kontrole daha sık gidilmeli tansiyonunu ölçmen lazım bebegin hareketlerini takip et birşey olmaz Allah'ın izniyleKızlarr. Tarihimiz gecti yaa bebişin kaka yapma ihtimali var nası anlarız sixce Allah korusun
Hareketlerini takip et cnm bn de korkuyorum valla sık sık kontrole gitmeliyizKızlarr. Tarihimiz gecti yaa bebişin kaka yapma ihtimali var nası anlarız sixce Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?