2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
peki sezaryen korktuğumuz gibi mi? kalkabildin mi yürüyebildin mi emzirmek zor oluyo mu?
Can'ım ben de sezeryan oldum, spinal. İnan ki korkulan gibi değil, hatta kızımı görmek beni çok çok Mutlu etti. Ameliyattan 5 saat sonra hemen kalktım, yürüdüm, hatta ben bol bol yürüdüm ve Şükürler olsun ki ne bel Ağrı'sı ne de baş Ağrı'sı kalmadı bende. Süt gelmesi de , ben öğlen ameliyat oldum ertesi gün öğleden sonra geldi.

Kızlarrr nst de hiç bişi çıkmadı şaka gibi yaaaa. Vaalla üzülüyorummm. Pzt son kontrol sonra da aksamına suni vercek dr um çünkü bu saate kadar gelmeyen normalle gelmez bence deee suni ile ilgili tüm korkularımı sordum. Dedim sıfırdan hiç sancı çekmemiş birinin mormal dogurması mümkünmü. O da tabi mümkün dedi. Bircok kişi bu sekilde yapıo dedi. Sezeryanı hiç konuşmadı bile. Ben sordum cektiğim acı boşa gitmesin dşye. Yine hiç ilişkidn baHsetmedi:) zorla ananas ve hurma merdiven i sordum. He bi de pilates topunla gel dedi:)) bol bol tempolu yuruyus dedi o kadar. Bi onla dogurcaksam:) nst mi göndercem size hep sıfırlarda ay aglancak halime gülüyorummmm

Pazar günü geldi canım ama benşm oglum birşeyleri bekliyor artık belli yani

Pazar günü geldi canım ama benşm oglum birşeyleri bekliyor artık belli yani
neyi bekliyor acaba benimki beşiğini bekliyor dedik geldi çikolatasını dedik geldi ee yuh badanayı bekliyor heralde dedik onu da yaptırdık bugün eee gel oğlum artık topta zıpladım bugün 1600adımda yürüyüş yaptım eee daha napayım yaw

Canım benim eşim gelemedi görevde hiç gelme ihtimali yoktu bugün bir ihtimal Salı gelebilirmiş direk aklıma geldi oglum belki Baba'yı bekliyordur diye büyük bir mucize olur eşim gelirde oglum doğarsa

Ne oldu ki canım inş kötü birşey yoktur?

Canım benim eşim gelemedi görevde hiç gelme ihtimali yoktu bugün bir ihtimal Salı gelebilirmiş direk aklıma geldi oglum belki Baba'yı bekliyordur diye büyük bir mucize olur eşim gelirde oglum doğarsa
aaa ozaman onu bekliyor ee sen takma kafaya ozaman babası gelsin inşaallah oğluşunun sağsalim sonrada oğluşun gelsin kolaylıklaağrın sancın varmı

Kizlar sezeryan herseye bagli olrark degisiyor ben ikinci sezeryanimi oldum ilkinde olup dirildim mosmor dudaklar agri sanci...Simdikinde doktorumun eli diyorum artik farkli bir doktordaydim ciktim gule oynaya agrilari hissetmedim. Anestezi uzmani ekip ameliyathane doktor bunye bunlar o kadar farklilik gosteriyorki...

çokkk tesekkur ederım cnm cevabın cok faydalı oldu en azından kafamdakı soruların bır cogu gıttı:)

aaa ozaman onu bekliyor ee sen takma kafaya ozaman babası gelsin inşaallah oğluşunun sağsalim sonrada oğluşun gelsin kolaylıklaağrın sancın varmı
Öyle rahatsız edici agrılarım yok en fazla 1 haftaya doğar artık o yüzden sıkıntı etmiyorum şuan :))) sadece 3.700 olmuş 4 kg olursa dogum zor olur ondan korkuyorum

Kızlarr. Tarihimiz gecti yaa bebişin kaka yapma ihtimali var nası anlarız sixce Allah korusun

inşallah kolay olur benim de

benimde aklımda sezaryen hiç yoktu biliyosun. o yuzden herseyi merak ediyorum. sanırım bilmemek daha iyi ama

Kizlar sezeryan sonrasi buyuk tuvaletini yapmadan taburcu olan varmi aranizda. Doktorum yarin cikis yapacak ama ben hala cikamadim yarin taburcu etmez diye korkuyorum. Yarinda kalirsam 4 gun kalmis olacagim hastanede, artik evime gitmek istiyorum

Kızlarr. Tarihimiz gecti yaa bebişin kaka yapma ihtimali var nası anlarız sixce Allah korusun
Canım 40 hafta yeni doldu henüz çok geç kalmış durumda değiliz bence kontrole daha sık gidilmeli tansiyonunu ölçmen lazım bebegin hareketlerini takip et birşey olmaz Allah'ın izniyle

Kızlar 2 saattir düzenli kasılma ve bel ağrım var hayırlısı inşallah umarım yalancı değildir bu arada nişan falan yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…