hadi bakalı hayırlısı geliyor senin oğlan bakalım bizimkide seninkinden utansa da gelsesanci not alıyorum bakalım şu an pembe pembe akinti devam
senin kaç gün oldu yaw nişan geleli bende seni bekliyom hep bence her vücutta başka bu hamilelik nasıl adet olma yaşlarımız farklı ben mesela 11yaşında adet oldum ilkokulu bitirdim buda öyle bişey heraldeCanım ben bu nts yüzünden 1 gece yattım hastanede sinir bozucu tıka basa yemek yedim çikolata çikolata 5 kez nst bağlandım banamısın demedi kaldım o gece hastanede o zaman 2 saatte bir takıldı sonunda geldi kendine oglum
Basi gorunuyor demeden inanmam yok :-/hadi bakalı hayırlısı geliyor senin oğlan bakalım bizimkide seninkinden utansa da gelse
Tatlim biden gelecek diye birsey yok azar azar da gelebiliyor ki.Kızlar bir şey danışacam size, hiç hissetmemekle birlikte bir baktım iç çamaşırımın 3/4'ü ıslak su içinde, ama diyorlar ya bacaklarımın arasından aktı diye öyle bir şey olmadı, neyin nesidir?
su kesesi delinmiş olabilir canımKızlar bir şey danışacam size, hiç hissetmemekle birlikte bir baktım iç çamaşırımın 3/4'ü ıslak su içinde, ama diyorlar ya bacaklarımın arasından aktı diye öyle bir şey olmadı, neyin nesidir?
dimi o durumdayızBasi gorunuyor demeden inanmam yok :-/
Senden de nisn gelmis miydi? Bnim pazartesi gelmezse gunum doluyor belki verir suniyi. Sanci ne kadar aralikta.Aynen canim birden bi giriyo yurumezsem filan dayanamiyorum yatirmiyor zaten. Azcik uyuyabilsem keskevalla sancisi olup gidip 2 3 saate ya da o gun dogurup gelenlere imreniyorum. 3 gundur sanci cekiyorum hemde duzenli ama yok yani anlamadim
Aynendimi o durumdayız
seninki ne aralıkta eve geldinmiSenden de nisn gelmis miydi? Bnim pazartesi gelmezse gunum doluyor belki verir suniyi. Sanci ne kadar aralikta.
Ben iki saattir evdeyim. 14.22 28 37 43 49 57 15.04 12 18 sancilar napim bilmiyorumseninki ne aralıkta eve geldinmi
eee yuh 6 dakikada bir olmuş acı varmı acı nasıl ne durumda karşılıyosun dalgalarınıBen iki saattir evdeyim. 14.22 28 37 43 49 57 15.04 12 18 sancilar napim bilmiyorum
eee yuh 6 dakikada bir olmuş acı varmı acı nasıl ne durumda karşılıyosun dalgalarını
peki sezaryen korktuğumuz gibi mi? kalkabildin mi yürüyebildin mi emzirmek zor oluyo mu?Allah razı olsun tebrik eden herkesten. Darısı bekleyişte olanlara olsun sağlıkla. Nacizane bikaç tavsiyede bulunayım: yanınızda en az 3 takım bebek kıyafetiniz olsun battaniyesiyle birlikte. Pijama takımındansa gecelik daha rahat oluyo sezeryanda. Hem kontrol hem de pansuman için ve bi de ameliyat sonrası giydirmeleri açısından. Ben aventin yenidoğan biberon setini almıştım hiç memnun kalmadım çok kaba ve kullanışsız geldi bana, neyse ki yedek olarak lansinoh biberonum vardı o kurtardı bizi. Bir de depend külotlar iyi ki almışım dediğim şeylerden biri.
C cubuk kraker canım evet haklısın suni işe yaramadı bende. Doktor nst sonuçlarına bakıp sen bu sancıyla nasıl kıvranmıyorsun diye şaşırıyodu ama ben doğru dürüst bişi hissetmedim. Eğer denemeseydim de pişmanlık duyacaktım bu yüzden denedim kısmet böyleymiş
peki sezaryen korktuğumuz gibi mi? kalkabildin mi yürüyebildin mi emzirmek zor oluyo mu?
hadi bakalım inşaallah ee hastaneden yeni geldin daaSevgilye karsiliyorum onlar tas ben ekmek atıyorumbelden agri girip çıkıyor bakalim 9 dk oldu son sancidan beri devami yok su an onun için guvenemiyorum ki gideyim hastaneye. Yogun adet agrisi gibi gelip gidiyor
tabi canım söz konusu canımız bebeğimiz mecburi olunca düşünülücek bişey yokValla canım sezeryan mecburiyse kimseye sorma kolay mı zor mu diye. Herkesin tecrübesi ve bünyesi farklı. Normal doğum yaşamadığım için karşılaştırma yapamam, bir de ben kendimi sezeryana hazırlamamıştım hiç. Hep normale odaklandığım için araştırmamıştım bile sezeryanı. O anlamda bana zor geldi. Ama kötüye odaklanma. İnş güzel geçer
Kasilmalar basladi bakalim napcaz 5 dkya tam dusemedi bi ya.hadi bakalım inşaallah ee hastaneden yeni geldin daa3-4 saat bekle bence
Senden de nisn gelmis miydi? Bnim pazartesi gelmezse gunum doluyor belki verir suniyi. Sanci ne kadar aralikta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?