2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bazı arkadaşlar çok aceleci davranıyorsunuz, biraz akışına bırakın. Daha 38-39larda olup hadi hadi paniğinde olanlar var, bebişiniz sağlıklıysa sıkboğaz ettirmeyin minişleri.

Eki Görüntüle 1635979 Düzenli kasılma

Eki Görüntüle 1635980 Düzensiz kasılma.

Önemli olan sancının sürekliliği. Doğum başladı demek için düzen şart.
Çok açıklayıcı olmuş canım Teşekkürler.o zaman benimki yüksek ama düzensizdi belirli aralıklarla inip çıkmıyordu çünkü.Bugün daha düşük çıktı zaten.Muayene için sıra bekliyoruz bakalım ne diyecek doktorum.

Benim de 40+3 .Kendiliginden gelmezse salı günü yatışım var benim de suni sanciyla.3 gün önce 3700 dü kilosu salıya kadar 4 olur nasıl doğurcaz

Canım yalanciymis demek ki onlar bugun
daha dusuk cikti.Valla keyfi bilir artik
sali gunu alirim suniyi olurum epidural
keyfime bakarım.gerisini kendi
düşünsün sıpamın

Ev gibisi var mi ya? Ama arada belim kopuyor. Senin ne durumda?

Aynen canim birden bi giriyo yurumezsem filan dayanamiyorum yatirmiyor zaten. Azcik uyuyabilsem keske valla sancisi olup gidip 2 3 saate ya da o gun dogurup gelenlere imreniyorum. 3 gundur sanci cekiyorum hemde duzenli ama yok yani anlamadim

Rabbim sağlıklı ömür nasip etsin inş

sade kahve tebrik ediyorum seni. kavuşmuşsun yavruna.
pazartesi sezaryenim var biliyosun. neden suni sancı denemiyosun diyodun bana ban açıklık yokken işe yaramadığını bizzat tecrübe etmişsin :) neyseki şimdi ikiniz de iyisiniz sanırım. önemli olan da bu. normal deneyememek içimde hep ukte kalacak ama herseyin hayırlısı Allahtan. benimde perşembe günü 3440 görünüyodu ve doktorum 3800 e kadar doğabilir demişti. seninkine bakınca doğru söylemiş olabilir sanırım :)
tekrar hayırlı olsun

Benimki ikinciye duzeldi şükür ama cihazi tam baglayamadi sanirim belim kopuyor sanci 20 tuttum ustten 80 oldu. Adam hakli bir daha istemekte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…