2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ara ara geliyi da sanvi bakalım geldik hastaneye sabah 8 dk da birdi gecti :-/ bugün doguralim artık da :)

Aynen valla iki gundur doguracakmisim gibi hastane bekliyorum ama geri geliyorum cok sinir bozucu. Herkes doguramadin bi dio sanki bana bagli. Sanci artsa belki acilmam olacak o da suni olsun istemiyorum

Aynen valla iki gundur doguracakmisim gibi hastane bekliyorum ama geri geliyorum cok sinir bozucu. Herkes doguramadin bi dio sanki bana bagli. Sanci artsa belki acilmam olacak o da suni olsun istemiyorum
Rahim yumusamis Bebek biraz yukarida açılma yok ama eli kulaginda dedi nst ye giriyoz bakalım :-/

Devam devam eninde sonunda çıkacaklar
ayyy bimi aceleciyiz bu bebelermı gamsız anlamadımtakvimide cıkarıp atmışlar ohhhbadana başladı apartmanda ben demedimmi bu velet badanayıda bekler diyekorkum bayramıda devirmesi artık koverdim gitti nasıl istiyorsa öyle yapsın needeyimmişmiş te mış mış mış çalıp oynuyom

[

Benim şaşirdigim nokta da bu işte hafif adet sancısı gibi hissediyordum.Hatta belki daha hafif.
i
acı eşiğin yüksek ozaman benim nstde geldi sancı yani adet sancısı +belde hafif ağrı 80de çıkmış ama 2 gece önce gelende 100falandı bence en şiddetller doğum anındaymış zati aman bi gelse sancılarımız sancı da nimet bak millet sancılanamıyor

Burada gun sayiyordum kizimi kucagima almak icin tum dertlerim bitecekti huzuru bulacaktim ama ne oldu Allahima isyan etmiyorum yinede sukurler olsun Allah geride kalan arkadaslarima hayirli dogumlar saglikli bebek bol sut ve huzurlu aile ortami versin ..

harika hayırlı olsun evladın darısı başımıza inşaallah

Ben bekledim hemen gitmedim pembeye döndü kahve leke sancim oldu öyle geldim bi 9 saat sonra
Benim de bu sabah cok az nisan geldi ama sancı kasılma filan yok diye bekliyorum. Hemen hastaneye mi gitmek lazim acaba

Allah Allah yaaa ama bak günün bugünmü doldu bu hafta olur Allahın izniyle biz şimdi erken olanları görüp hevesleniyoruz ama daha benim 21inde doluyor dedi dr yani gayet normal bencede biz sabırsızlanıyoruz

Ben bekledim hemen gitmedim pembeye döndü kahve leke sancim oldu öyle geldim bi 9 saat sonra
ay hadi kız inşallah bak bize labak attın gördünmü nasip bu işler sırayla değil parayla değil nasip kısmet hayırlısı olsun bakalım darısı başımaaaaa

ay hadi kız inşallah bak bize labak attın gördünmü nasip bu işler sırayla değil parayla değil nasip kısmet hayırlısı olsun bakalım darısı başımaaaaa
Ama daha gelmiyo ki :-/ acilma yok inmemis de tamamen sipa. Eli kulaginda dedi nst tekrari istedi sonra eve gideriz galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…