Ara ara geliyi da sanvi bakalım geldik hastaneye sabah 8 dk da birdi gecti :-/ bugün doguralim artık da :)Gozun aydin canim :) ins nişanla birlikte sancilarinda tez zamanda baslar ve ins senin acilman hemen olur
Ara ara geliyi da sanvi bakalım geldik hastaneye sabah 8 dk da birdi gecti :-/ bugün doguralim artık da :)
Rahim yumusamis Bebek biraz yukarida açılma yok ama eli kulaginda dedi nst ye giriyoz bakalım :-/Aynen valla iki gundur doguracakmisim gibi hastane bekliyorum ama geri geliyorum cok sinir bozucu. Herkes doguramadin bi dio sanki bana bagli. Sanci artsa belki acilmam olacak o da suni olsun istemiyorum
Benim de bu sabah cok az nisan geldi ama sancı kasılma filan yok diye bekliyorum. Hemen hastaneye mi gitmek lazim acababenim de sanırım nisanim geldi bekliyorum öyle aslında uyumam lazım da uyuyamiyorum.
Rahim yumusamis Bebek biraz yukarida açılma yok ama eli kulaginda dedi nst ye giriyoz bakalım :-/
ayyy bimi aceleciyiz bu bebelermı gamsız anlamadımDevam devameninde sonunda çıkacaklar
acı eşiğin yüksek ozaman benim nstde geldi sancı yani adet sancısı +belde hafif ağrı 80de çıkmış ama 2 gece önce gelende 100falandı bence en şiddetller doğum anındaymış zati aman bi gelse sancılarımız sancı da nimet bak millet sancılanamıyor[
Benim şaşirdigim nokta da bu işte hafif adet sancısı gibi hissediyordum.Hatta belki daha hafif.
i
uuuuuBen dogum yaptim nstde 168 gördüm
harika hayırlı olsun evladın darısı başımıza inşaallahHerkese merhabalar. Siteden tek kişi ayrıldım çift döndüm çok şükür. Gelelim hikayemize. Benim inatçı oğlum günler geçmesine rağmen bir türlü gelmiyodu. Son zamanlarımı ne kadar stresli geçirdiğimi anlatamam. Her gün ve gecem vücudumda belirti aramakla geçmeye başladı, gerginliğim de arttıkça arttı. Doktorumun başı büyük, biraz daha doğmazsa normal doğum şansını yitirirsin demesiyle suni sancıya karar verdik. Zaten aylar öncesinden doktorlar hep bir iki hafta önde diyolardı ölçümlerine. 17 eylülde yani tam 40+2 de sabahtan gidip yatış yaptık. Önce açıklık ne kadar diye muayene etti ebe. Bi parmak kadarmış. lavman yapıldı.korkulucak bişey değilmiş, hatta bence kronik kabızlığı olanlar için evde kullanılabilir bile :). Sonra serum bağlandı, vajinal yolla bi ilaç verildi. Sık sık nst ölçümleri yapıldı. Sancılar az miktarda artış göstermişti ama o kadardı, tekrar açılmaya bakıldı tekrar ilaç nst yine açılma nst muayene derken saat 16 oldu bende hala tık yok. Arada adet sancısı gb yaşayıp geçiyorum. Doktorcumla tekrar bi değerlendirme yaptık,istersen devam ederiz ama bebek sıkıntıya girecek gb, açılman hiç ilerlemiyor dedi ve sezeryana karar verdim istemeyerek. Ne kadar isabetli bi karar olduğunu sonradan anladım bunun. 5 gün önce ultrasonda 3543 gelen sıpam 4140 doğdu maşallah. Yani ıkınmayla çıkarıcam desem mahvolurmuşum normal doğumda. Ameliyathaneye indirildim, spinal anestezi uygulandı ve başladılar. Doğrusunu isterseniz sezeryanın daha kolay geçmesini bekliyordum.belki de kendimi psikolojik olarak sezeryana hazırlayamadığım için. Perdenin arkasında epey bi uğraş var belli, anestezi doktoru sürekli elimi tutup soru soruyor ya da sakin kalmam için gidişatı anlatıyor, yanımda olup sürekli ilgilenmesi büyük fayda sağladı, çok panikleyebilirdim çünkü. Kulağım doktorlarda, bi yandan perde arkasında yapılanları hayal gücüm yettiğince gözümde canlandırıyorum, bi yandan dikişler ne kadar zamanda iyileşir çok ağrım olur mu tedirginliği, öte yandan gözüm saatte doğum anını hafızama kaydetmek için.derken o ses geldi kulağıma. Bir bebek ağlamasının kulağa bu kadar güzel gelebilmesinin imkanı yoktu. Ve onu gördüğüm an... Nutkum tutuldu, insan ilk anda ne hissediceğini bile bilmiyor, öyle şaşkoloz bi an. Yan tarafta kuzumu silmeye başladılar o orda ağlıyor ben ameliyat masasında. Kuzumu giydirip dışarı çıkardılar ben masada kaldım. En çok bu zoruma gitti. Dakikalar geçmek bilmedi resmen. Ameliyathane çıkışında babamız bekliyodu, oğlunu görünce eline dokunmuş, oğlu babasına bakmış kısacık bi an, babamız ağlamış şükrederek, hemşiremiz anlattı, kendisine sorsan ağlamamış :)
Bizim doğum hikayemiz de böyleydi, çok şükür kazasız belasız atlattık, bu gün üçüncü günümüz ve benim sadece dikiş ağrım var. Onun dışında ne bel ne de baş ağrısı çektim çok şükür. Allah bekleyen herkesi sağlıkla kavuştursun bebeğine inşallah
Benim de bu sabah cok az nisan geldi ama sancı kasılma filan yok diye bekliyorum. Hemen hastaneye mi gitmek lazim acaba
Benimki nstye tekrar gönderdi evim yakin sanırım eve git sanci siklasinca gel diyecek.Ayy hadi ins tez zamanda guzel haberler olsun :) benim bebegin kafasi filan inmis iyice ama ins son dk sezeryan demezler :/
Allah Allah yaaa ama bak günün bugünmü doldu bu hafta olur Allahın izniyle biz şimdi erken olanları görüp hevesleniyoruz ama daha benim 21inde doluyor dedi dr yani gayet normal bencede biz sabırsızlanıyoruzKontrolden geldim hanımlar doktorum muayene etti sorun yok bebeğin gelmeye niyeti yok dedi3,700 gr ölçtü boyunu biliyorum geçen hafta 53 cm di bolca Yürüyüş önerdi pazartesiye kontrole çağırdı duruma göre Salı yatış vereceğini söyledi Hakkımızda hayırlısı
GEBELIK TAKVİMİ = 40+0
ay hadi kız inşallah bak bize labak attınBen bekledim hemen gitmedim pembeye döndü kahve leke sancim oldu öyle geldim bi 9 saat sonra
nstnin resmini at bakalım durum nedirBenimki nstye tekrar gönderdi evim yakin sanırım eve git sanci siklasinca gel diyecek.
Ama daha gelmiyo ki :-/ acilma yok inmemis de tamamen sipa. Eli kulaginda dedi nst tekrari istedi sonra eve gideriz galiba.ay hadi kız inşallah bak bize labak attıngördünmü nasip bu işler sırayla değil parayla değil nasip kısmet hayırlısı olsun bakalım darısı başımaaaaa
Begenilmeyen nst :-/ tekrar girecegim siradayimnstnin resmini at bakalım durum nedir
olsun oda bi gelişme sonuçta bak benimki yedi içti bide hıçkırıyor rahtalıktanAma daha gelmiyo ki :-/ acilma yok inmemis de tamamen sipa. Eli kulaginda dedi nst tekrari istedi sonra eve gideriz galiba.
hmm karnın açmı bişeyler ye aşşaya doğru niye çıkmış oda ilginçBegenilmeyen nst :-/ tekrar girecegim siradayimEki Görüntüle 1636255
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?