2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
benim de sanırım nisanim geldi bekliyorum öyle aslında uyumam lazım da uyuyamiyorum.
canım gözün aydın.. Günümüz aynıydı senle bir umut oldun belki bende doğururum artık :)

Günaydın kızlar bugün saat 2 de sezeryana giriyorum şimdi hazırlanıcam 8 gibi hastanede olucaz korkuyorum, heyecanlıyım çok farklı duygular içerisindeyim dokunsalar ağlıcam sanki. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

canım gözün aydın.. Günümüz aynıydı senle bir umut oldun belki bende doğururum artık :)
Beklemiyordum hic ne yalan soyleyeyim :) evdeyim hala ara ara belim agriyor ama bugun gelir belki sancim hadi bi atak da senden bekliyorum yalniz koyma beni

Höö benim de silindi sanırım tık yok tıkkk. Dün ölümüne temizlik ysptım halbuki. Hurmada yiyommmmm

Çok şükür bende cennet kokulumu salı gunu genel anestezı sezeryanla aldım kucagıma 3650 52 cm dogdu kuzucuk şükür ıkımızde ıyıyız sarılık olmama cabasında sureklı meme basında bogusuyoruz Rabbım bu tatlı telasayı arzu eden herkeze nasıp etsın dogum beklıyen butun arkadaslara hayırla saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın

Herkese merhabalar. Siteden tek kişi ayrıldım çift döndüm çok şükür. Gelelim hikayemize. Benim inatçı oğlum günler geçmesine rağmen bir türlü gelmiyodu. Son zamanlarımı ne kadar stresli geçirdiğimi anlatamam. Her gün ve gecem vücudumda belirti aramakla geçmeye başladı, gerginliğim de arttıkça arttı. Doktorumun başı büyük, biraz daha doğmazsa normal doğum şansını yitirirsin demesiyle suni sancıya karar verdik. Zaten aylar öncesinden doktorlar hep bir iki hafta önde diyolardı ölçümlerine. 17 eylülde yani tam 40+2 de sabahtan gidip yatış yaptık. Önce açıklık ne kadar diye muayene etti ebe. Bi parmak kadarmış. lavman yapıldı.korkulucak bişey değilmiş, hatta bence kronik kabızlığı olanlar için evde kullanılabilir bile :). Sonra serum bağlandı, vajinal yolla bi ilaç verildi. Sık sık nst ölçümleri yapıldı. Sancılar az miktarda artış göstermişti ama o kadardı, tekrar açılmaya bakıldı tekrar ilaç nst yine açılma nst muayene derken saat 16 oldu bende hala tık yok. Arada adet sancısı gb yaşayıp geçiyorum. Doktorcumla tekrar bi değerlendirme yaptık,istersen devam ederiz ama bebek sıkıntıya girecek gb, açılman hiç ilerlemiyor dedi ve sezeryana karar verdim istemeyerek. Ne kadar isabetli bi karar olduğunu sonradan anladım bunun. 5 gün önce ultrasonda 3543 gelen sıpam 4140 doğdu maşallah. Yani ıkınmayla çıkarıcam desem mahvolurmuşum normal doğumda. Ameliyathaneye indirildim, spinal anestezi uygulandı ve başladılar. Doğrusunu isterseniz sezeryanın daha kolay geçmesini bekliyordum.belki de kendimi psikolojik olarak sezeryana hazırlayamadığım için. Perdenin arkasında epey bi uğraş var belli, anestezi doktoru sürekli elimi tutup soru soruyor ya da sakin kalmam için gidişatı anlatıyor, yanımda olup sürekli ilgilenmesi büyük fayda sağladı, çok panikleyebilirdim çünkü. Kulağım doktorlarda, bi yandan perde arkasında yapılanları hayal gücüm yettiğince gözümde canlandırıyorum, bi yandan dikişler ne kadar zamanda iyileşir çok ağrım olur mu tedirginliği, öte yandan gözüm saatte doğum anını hafızama kaydetmek için.derken o ses geldi kulağıma. Bir bebek ağlamasının kulağa bu kadar güzel gelebilmesinin imkanı yoktu. Ve onu gördüğüm an... Nutkum tutuldu, insan ilk anda ne hissediceğini bile bilmiyor, öyle şaşkoloz bi an. Yan tarafta kuzumu silmeye başladılar o orda ağlıyor ben ameliyat masasında. Kuzumu giydirip dışarı çıkardılar ben masada kaldım. En çok bu zoruma gitti. Dakikalar geçmek bilmedi resmen. Ameliyathane çıkışında babamız bekliyodu, oğlunu görünce eline dokunmuş, oğlu babasına bakmış kısacık bi an, babamız ağlamış şükrederek, hemşiremiz anlattı, kendisine sorsan ağlamamış :)
Bizim doğum hikayemiz de böyleydi, çok şükür kazasız belasız atlattık, bu gün üçüncü günümüz ve benim sadece dikiş ağrım var. Onun dışında ne bel ne de baş ağrısı çektim çok şükür. Allah bekleyen herkesi sağlıkla kavuştursun bebeğine inşallah

Beklemiyordum hic ne yalan soyleyeyim :) evdeyim hala ara ara belim agriyor ama bugun gelir belki sancim hadi bi atak da senden bekliyorum yalniz koyma beni
Ahh canım çok istiyorum sorma.. Yakında bende gebelik takvimi silinip doğuramayanlar kervanına katılacağım bu gidişle..

Kontrolden geldim hanımlar doktorum muayene etti sorun yok bebeğin gelmeye niyeti yok dedi3,700 gr ölçtü boyunu biliyorum geçen hafta 53 cm di bolca Yürüyüş önerdi pazartesiye kontrole çağırdı duruma göre Salı yatış vereceğini söyledi Hakkımızda hayırlısı

GEBELIK TAKVİMİ = 40+0

Tüm doğuramayan arkadaşlarım hepimiz için dua edeceğim bugün inşaAllah bizde meleklerimizi kucağımıza alır, cennet kokularını içimize çekeriz en hayırlı vakitte.

Nst deyim kızlarrr. Burda 41. Haftada olanlar varr ve nst ye giriolar. Ben bu hafta dogurmak istiyorum ama sancı nişan su bunları yasamadan dogurmak istemiyorumm gerci bebiş biraz büyüktü sın geldiğimizde bugün daha da büyümüşse kesin sezeryan derr hayırlısı dua edin

Ahh canım çok istiyorum sorma.. Yakında bende gebelik takvimi silinip doğuramayanlar kervanına katılacağım bu gidişle..
Bendr öyle diyordum gece şok oldum durduk yere gelince simdi pembeye döndü zaten 11.30da randevu vardi gidiyoruz bakalım.

Gunaydin kizlar. Sancim simdi 10 dk arayla giriyor. Gece kanepede kivrana kivrana uyuyakalmisim azcik. Sonra kalk evde dolan sonra yatakta bitkin dustum filan oyle geciyor bakalim. Guzel telaslar ama tez zamanda aliriz insallah kuzularimizi kucagimiza sagsalim:/ cok halsizim cokkk

Bendr öyle diyordum gece şok oldum durduk yere gelince simdi pembeye döndü zaten 11.30da randevu vardi gidiyoruz bakalım.

Gozun aydin canim :) ins nişanla birlikte sancilarinda tez zamanda baslar ve ins senin acilman hemen olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…