2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bizim doguma basak hanim girdi o yuzden onunla devam ediyorum ama benim de doktorum anadolu yakasinda :)) yazarim sana istersen . biz 18 gunluk olduk cnm daha iyiyiz artik ama ben lohusa depresyonunu biraz agir yasiyorum aglamaktan helak oldum, eridim resmen

canim kac gun oldu dogum yapali?
benim karnim kucuktu zaten ama sezeryan sonrasi cok az kuculdu.simdi bir hafta oldu biraz daha indi.ameliyattan dolayi sislik.ilk cocukta sisliklerim 3 aya yakin surmustu.tahmini 1 senede vucut toparlar.

dogum yapanlara bisey soracaktim.
bebeginiz dogum kilosunu kac gunde toparladi?kac kilo vermisti.

Canim evet ayni gun dogum yaptik benim ilk gunden gelmedi simdide ole asiri diyemem ama iki gun once sagdim iki gogsumden ikisinden birlikde 40cc geldi

Canim benimkide sis onu takma o zamanla toparlanir bende takmiyorum ama tuvalet isini halletmeye calis wc hicmi olmadi canim utandim cok ack yazmaya canim o sonra baska sorunlar cikarabiliyo halletmeye calis peki sen rahat yuruyomusun

Canim evet ayni gun dogum yaptik benim ilk gunden gelmedi simdide ole asiri diyemem ama iki gun once sagdim iki gogsumden ikisinden birlikde 40cc geldi

Ben dün doktora sordum iki göğsümden birlikte 40 cc geliyor sadece diye, daha ne olsun dedi :) her gün sağ bence mutşaka bir kere hem de görmüş oluyor insan ne var ne yok

Kizlar dogum hediyesi aldiniz mi doktor icin, cikolata vs. o tarz birsey verdiniz mi tesekkur amacli? birsey vermek gerekir mi nezaketen , siz ne yaptiniz merak ettim :)
Ben cicek alacagım orkide. İnsallah sonuna kadar hersey bugune geldiğimiz gibi olursa. Sağ salim bebişimi elime alayım daaa

Canim benimkide sis onu takma o zamanla toparlanir bende takmiyorum ama tuvalet isini halletmeye calis wc hicmi olmadi canim utandim cok ack yazmaya canim o sonra baska sorunlar cikarabiliyo halletmeye calis peki sen rahat yuruyomusun

Sana yazdıktan sonra 2.si oldu :) ama az tabi hissediyorum.
Özellikle yattıktan sonra zor doğruluyorum.hafif öne eğik yürüyorum,ama çok fazla yürüme problemim yok.zaten fazla yürümüyorum canım sen de kendini zorlama, annen falan yanında mı?

Benim henüz depresyona girmeye fırsatım olmadı, ama vucudumu çok takıyorum omdan gircem sanırım :)
İsmini verirsen çok iyi olur, araştırıp bana yakınsa hemen tanışmak istiyorum

Günaydın anneler :))) oglum bugün doğsa keşke 15 Eylül Nişan tarihimiz dün biraz Yürüdüm eve gelince Sancı girdi sol bacağıma vurdu wc ihtiyacım oluştu bir anda zor gittim ama devamı gelmedi ne kadar meraklı olduk acı çekmeye

Kontrolden geldik arkadaşlar oğlum aşağı inmiş çok şükür eli kulağında dedi doktor Dün geceden beri yoğun kasık ağrım var indiğinin belirtisi sanırım.Yine de bekliyoruz tabi ama bu değisiklik bile iyi geldi devami gelir insallah.Kendi gelmezse haftaya salı
suniyle baslaticaz dogumu dedi.İnşallah haftaya kalmayız.Bu arada benim doktor açıklığa hic bakmıyor neden acaba

Hadi gözün aydın. Takvimimiz bile bitti, kendimi bütlere kalmış öğrenci gb hissediyorum benim doktor da hiiiç bakmadı açıklığa çatıya filan. Doğum anında belli olur diyor, bu perşembe günü suni sancıyla bismillah dicez biz de. Normal doğum beklentisiyle hastaneye gittiğimde bakıp son dakika çatın müsait değil derse şoka girip anestezisiz doğum yapıcak kıvama gelirim herhalde

Kızlar günaydın şimdi doktordan geldim oğluş 3862 kg olmus Rahim ağzı kısalmış dedi ama nst de sancı da yok kasılma da. Bebeğim benle resmen dalga geçiyor hastaneye gittiğimizi hissediyor resmen bir uslu bir şirin valla doğunca ısırcam :) evde ve geceleri yapıyor tüm kasılma ve ağrıları

Bizlere de nişan, ağrı, sancı inşallah
Her şey kendi olağan seyrinde olsa..
Her gün millet, doğurdun mu? doğurmadın mı daha? ne zaman doğuracaksın?
Benim nişanım geldide ne oldu ki beklemedeyim bu 3. Gün sinir bozucu

Kimisi evet alırsınız diyor kimisi hepsini değil ama başladığınız zamana göre doğum izni bitiminde %75-%50 falan alırsınız diyor, almadım diyen de var. Netteki yorumlar böyle. Ama kesin bilgim yok zaten henüz hiçbir yere yatmadı sanırım.
Öğretmen arkadaşlar.eğitim odeneği alacak mıyız biz?

Valla bazısı almış bazısı yatmaz diyo.bakalım diğerlerine yatınca ne Olcak ona göre haberleşiriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…