Bizim doguma basak hanim girdi o yuzden onunla devam ediyorum ama benim de doktorum anadolu yakasinda :)) yazarim sana istersen . biz 18 gunluk olduk cnm daha iyiyiz artik ama ben lohusa depresyonunu biraz agir yasiyorum aglamaktan helak oldum, eridim resmenHayır canım Günay Hanım. Sen Başak hanıma mı gidiyorsun? 10 eylülde doğum yaptım, dün 14 eylde değeri 8.4 çıktı. Dr. İyi dedi, bakalım inşallah yükselmez. Sizin ne durumda? Kaç günlük oldunuz?
Aslında benim başka doktor bulmam lazım, dün 1 saatte gidip, 2 saatte döndük. Bu tarraftan birini bulmam lazım.
canim kac gun oldu dogum yapali?Benim karnım sezaryandan sonraki halinden daha fazla şişti, sanki bir bebek daha var içerde, senin de öyle mi??bağırsaklar çalışmıyor, her yolu deniyorum. Dikişler patlamasın diye de zorlamıyorum ama yakında 9 aylık görüncem
Canim evet ayni gun dogum yaptik benim ilk gunden gelmedi simdide ole asiri diyemem ama iki gun once sagdim iki gogsumden ikisinden birlikde 40cc geldiCanım günde toplam kaç cc çıkıyor bilemiyorum ama senle aynı gün doğum yaptık ilk sağdığımda 20 cc geliyordu, şimdi 40 oldu. Bir kere sağıyorum günde, diğerlerinde emziriyorum.
Sütüm geldi, ilk andan beri emdiği için geldi heralde. Yoksa doğumdan çıktığımda dahi şişkin değillerdi şimdi baya sert oldular. Senin geliyor mu? Devamlı sağ ya da emzir, o şekilde kanallar açılıyormuş
Canim benimkide sis onu takma o zamanla toparlanir bende takmiyorum ama tuvalet isini halletmeye calis wc hicmi olmadi canim utandim cok ack yazmaya canim o sonra baska sorunlar cikarabiliyo halletmeye calis peki sen rahat yuruyomusunBenim karnım sezaryandan sonraki halinden daha fazla şişti, sanki bir bebek daha var içerde, senin de öyle mi??bağırsaklar çalışmıyor, her yolu deniyorum. Dikişler patlamasın diye de zorlamıyorum ama yakında 9 aylık görüncem
Canim evet ayni gun dogum yaptik benim ilk gunden gelmedi simdide ole asiri diyemem ama iki gun once sagdim iki gogsumden ikisinden birlikde 40cc geldi
Ben cicek alacagım orkide. İnsallah sonuna kadar hersey bugune geldiğimiz gibi olursa. Sağ salim bebişimi elime alayım daaaKizlar dogum hediyesi aldiniz mi doktor icin, cikolata vs. o tarz birsey verdiniz mi tesekkur amacli? birsey vermek gerekir mi nezaketen , siz ne yaptiniz merak ettim :)
Canim benimkide sis onu takma o zamanla toparlanir bende takmiyorum ama tuvalet isini halletmeye calis wc hicmi olmadi canim utandim cok ack yazmaya canim o sonra baska sorunlar cikarabiliyo halletmeye calis peki sen rahat yuruyomusun
Bizim doguma basak hanim girdi o yuzden onunla devam ediyorum ama benim de doktorum anadolu yakasinda :)) yazarim sana istersen . biz 18 gunluk olduk cnm daha iyiyiz artik ama ben lohusa depresyonunu biraz agir yasiyorum aglamaktan helak oldum, eridim resmen
Allah yardimcin olsunHurmayida yiyorum hergun. Sabah akşam yarım saat yuruyusde yapıyorum. 40+4 olduk. Bakalım hayırlısı artık. Allah in dediği olur.
Kontrolden geldik arkadaşlar oğlum aşağı inmiş çok şükür eli kulağında dedi doktorDün geceden beri yoğun kasık ağrım var indiğinin belirtisi sanırım.Yine de bekliyoruz tabi ama bu değisiklik bile iyi geldi devami gelir insallah.Kendi gelmezse haftaya salı
suniyle baslaticaz dogumu dedi.İnşallah haftaya kalmayız.Bu arada benim doktor açıklığa hic bakmıyor neden acaba
Biz çikolata yaptırdık her ikisinde deKizlar dogum hediyesi aldiniz mi doktor icin, cikolata vs. o tarz birsey verdiniz mi tesekkur amacli? birsey vermek gerekir mi nezaketen , siz ne yaptiniz merak ettim :)
Benim nişanım geldide ne oldu ki beklemedeyim bu 3. Gün
Bizlere de nişan, ağrı, sancı inşallah
Her şey kendi olağan seyrinde olsa..
Her gün millet, doğurdun mu? doğurmadın mı daha? ne zaman doğuracaksın?
Öğretmen arkadaşlar.eğitim odeneği alacak mıyız biz?
Valla bazısı almış bazısı yatmaz diyo.bakalım diğerlerine yatınca ne Olcak ona göre haberleşirizKimisi evet alırsınız diyor kimisi hepsini değil ama başladığınız zamana göre doğum izni bitiminde %75-%50 falan alırsınız diyor, almadım diyen de var. Netteki yorumlar böyle. Ama kesin bilgim yok zaten henüz hiçbir yere yatmadı sanırım.
Seninki eli kulağındadır yaBenim nişanım geldide ne oldu ki beklemedeyim bu 3. Günsinir bozucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?