2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kizlar dogum hediyesi aldiniz mi doktor icin, cikolata vs. o tarz birsey verdiniz mi tesekkur amacli? birsey vermek gerekir mi nezaketen , siz ne yaptiniz merak ettim :)
Dogumdan sonra memnun olursam sikintisiz kurtulursak dusunuyorum bakalim bende

benimde ilk bebeğim ve sezaryenden deli gibi korkuyorum.en başından beri normal istedim

Tatlım öncelikle geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda düzelir. Göbeği için bazen eskilerin tarifleri çok işe yarıyor. Parayı güzelce yıka kurutup gazlı beze sarıp temiz bir bezle kuşak yapmak fırtlayan göbekte işe yarayan bir usul.
İshal ve kusmaya gelince Aptamilin kusan ve ishal olan bebekler için medikal maması var. Annemin kullandığı bir ilaç yüzünden 1aydan fazla ishal olunca biz annemin ishali bu mama ile kestik.

Ayniyiz cnm seninle bizde 40+4 teyiz bugun. Bendede ne sanci nede acilma yok persembe suni sanci verecek ama ben cok korkmaya basladim oysaki cok cesaretliyimdir. Insallah suni sanciya gerek kalmadan kendi sancinizla dogururuz.

Ne yalan söyleyin ben çok korkuyorum. Biran önce gelsin istiyorum ama suni sancidanda tirsiyorum. İki gundur sicak suya oturuyorum. Bugün ananas aldım. Yapmadigim şey kalmadı ama suniyi almadan çıkmayacak galiba

Benim de aynen basık çıktı. Doktorunuzun sancinizi beklemesi çok güzel benim istediğim bir seydi. Ben doktora teklif ettim ama aç olman lazım anestezi uzmanı burada olmayabilir gibi şeyler söyledi.

Ne yalan söyleyin ben çok korkuyorum. Biran önce gelsin istiyorum ama suni sancidanda tirsiyorum. İki gundur sicak suya oturuyorum. Bugün ananas aldım. Yapmadigim şey kalmadı ama suniyi almadan çıkmayacak galiba
Hurma iyi gelir diyorlar doğum için hic denediniz mi

iyi geceler herkese,
allah kısmet ederse yarın sabah ikinci kızımı kucağıma alacağım inşallah.
allah hepinize hayırlı doğumlar ve sonrası için sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
Canım neden en azından 39u doldurmanı beklemiyor doktorun..

Sezeryandan da korkuyorum suni sancıdan da, e kendi kendine de geldiği yok veletin. Mecbur birini seçicez. Son günlerde muhatap olduğum tek soru Daha doğmadı mı? Doğmadı kardeşim doğmuyor işte halala erken gelirse diye ağustosun başından beri hazır hastane çantamız. Ben ona bakıyorum o bana. Küf tutucak nerdeyse
benimde ilk bebeğim ve sezaryenden deli gibi korkuyorum.en başından beri normal istedim

iyi geceler herkese,
allah kısmet ederse yarın sabah ikinci kızımı kucağıma alacağım inşallah.
allah hepinize hayırlı doğumlar ve sonrası için sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
Canım Allah kolaylik versin herşeyin kolay gecsin inşallah benimkide perşembe hayırlısiyla

Merhaba kızlar. Allah bebişlerinizi hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin. Amniyon sıvı azalması nedeniyle Eylül annesi olma ihtimalim çok yüksek. Kontrollerim devam ediyor. Bayram öncesi zorunlu sezaryen olabilirim. Bakalım hayırlısı.

Benim de aynen basık çıktı. Doktorunuzun sancinizi beklemesi çok güzel benim istediğim bir seydi. Ben doktora teklif ettim ama aç olman lazım anestezi uzmanı burada olmayabilir gibi şeyler söyledi.
Ama sonuçta normal doğum diye gidip acil sezeryana alınanlar var canım onlar nasıl oluyor ki o zaman değil mi ama

iyi geceler kızlar yediklerimizdenmi içtiklerimizdenmi hareketsizliktenmi bilinmez ama kadınlar artık doğuramıyor bugün hastanede yine 40ı geçmiş bir sürü kadın vardı hele biri 42.haftanın içindeydi yatışı yapıldı suni sancı olmadı sezeryan insan korkuyor ama yapacak bişey yok.yarın arkadaşım aramızda 3gün vardı onuda suni sancıyla doğurtçaklar bebeğin kafası büyükmüş daha beklerse normal yapamazmış yaw eskiden annelerimiz bizi nasıl doğurmuş ananelerimiz annerimizi helebende cuma aldım randevu öğleden sonra bakalım neolucak akıbetim hayırlı olsun inşaallah kasılmalar var ara ara sancı var girip çıkan en kötüsü reflü var bir kaç gündür ne yesem acı su midemden geliyor
yine sabah oldu yei bir gün belki bugün o en güzel gündür kimbilir Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun her zorlukla beraber bir kolaylık vardır diyor Allahüteala zorların sonunda güzellikte büyük oluyor

Kesinlikle katılıyorum sana. Ben doğal beslenmeye o kadar gayret ediyorum eve her şeyi organik alırım. Hamileliğimin başından beri hareket ediyorum. Yürüyüş yapıyorum ama yok yani.. Hala günüm var gerçi ama hiç doğuracak havam yok.

Canim peki sutun geldimi mesela sagma makinasiyla kac cc toplaniyo yani gunde kac cc yese iyi onu belirlemeye calisiyorun

Canım günde toplam kaç cc çıkıyor bilemiyorum ama senle aynı gün doğum yaptık ilk sağdığımda 20 cc geliyordu, şimdi 40 oldu. Bir kere sağıyorum günde, diğerlerinde emziriyorum.

Sütüm geldi, ilk andan beri emdiği için geldi heralde. Yoksa doğumdan çıktığımda dahi şişkin değillerdi şimdi baya sert oldular. Senin geliyor mu? Devamlı sağ ya da emzir, o şekilde kanallar açılıyormuş

Doktorun Basak hanım mı? Dikkat et cnm sarılığı yükselmesin

Hayır canım Günay Hanım. Sen Başak hanıma mı gidiyorsun? 10 eylülde doğum yaptım, dün 14 eylde değeri 8.4 çıktı. Dr. İyi dedi, bakalım inşallah yükselmez. Sizin ne durumda? Kaç günlük oldunuz?

Aslında benim başka doktor bulmam lazım, dün 1 saatte gidip, 2 saatte döndük. Bu tarraftan birini bulmam lazım.

Günaydın canım, ben de onu anlamıyor

Günaydın canım,ben de onu anlamıyorum eskiden kolayca doğuruyorlarmış ya da bekliyorlarmış, biz daha 40 olmadan hemen korkuyoruz, sabırla bekliyorlardı heralde.
Bu yüzden normal doğum deneyemedim. Gerçi ben yapamazmışım ama yine de şu an ameliyat sorunlarını yaşamak canımı çok sıkıyor
Sizin için hayırlı bir gündür inşallah

Ah ah hic sorma canim bugun dorduncu gun daha wc problemim var afedersiniz sezeryandan dolayi 5dak dan fazla yuruyemiyorum acim devam ediyo

Benim karnım sezaryandan sonraki halinden daha fazla şişti, sanki bir bebek daha var içerde, senin de öyle mi??bağırsaklar çalışmıyor, her yolu deniyorum. Dikişler patlamasın diye de zorlamıyorum ama yakında 9 aylık görüncem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…