- 10 Ocak 2015
- 623
- 576
- 18
suni sancı normal sancı gibi değilmiş.tabi senin kararın.umarım açılman olur da suni alacaksan da sonra alırsın.ama hiç açılma yoksa ben almamaya karar verdim cünki 4 cm olana kadar epidural de vermiyolar.belki bir saatte belki 8 saatte 4 cm olacak.belik de hiç olmayacak.suni sancı bebeği strese sokuyo ayrıca.normal doğumu çok istedim ama kendi kendine başlamazsa sezaryene razıyım artıkDeme öyle mukaddes deme fatmagül üzülüriyi düşünelim iyi olsun ne diyim. Doktor önerdiği için denemeye karar verdim inşallah işe yarar. Ama yaramazsa da denemedim demiycem en azından. Sancıyı verdikten yarım saat sonra sezeryana alın diye inletebilirim belki ortalığı hayırlısı. Yaşayıp görücez
suni sancı normal sancı gibi değilmiş.tabi senin kararın.umarım açılman olur da suni alacaksan da sonra alırsın.ama hiç açılma yoksa ben almamaya karar verdim cünki 4 cm olana kadar epidural de vermiyolar.belki bir saatte belki 8 saatte 4 cm olacak.belik de hiç olmayacak.suni sancı bebeği strese sokuyo ayrıca.normal doğumu çok istedim ama kendi kendine başlamazsa sezaryene razıyım artık
Malesef sezeryanda wc problemi çok oluyor posali şeyler BiDe rezene çayı çok iyi geldi bana bende hastanede gazdan patlicaktim Allah şifa versin bir an önce toparlanAh ah hic sorma canim bugun dorduncu gun daha wc problemim var afedersiniz sezeryandan dolayi 5dak dan fazla yuruyemiyorum acim devam ediyo
Canim gunde icinde toplam mi 50ml???kac saatde bir besliyodun peki canim ayyy bilmiyorumm.ogretiiin kizlaarrr kuzum icinCnm bende sagip veriyorum sutumu su an 25 gunluk ilk iki hafta 25-50 ml sut veriyodum su an 75 ml veriyorum iki saate bi uyaniyor zaten doymazsa durmuyor ondan anlayabilirsn
Yarın belli olucak canım inşallah sağlıkla bizde bebeklerimizde bu süreci geçiririz hepberaber süt kokulum cennet kokulum gelsin evimizeNe sacma yaaa. Ne demek tatil. Sağlığın tatili mi olur???
Bunca zaman sabrettik az daha sabır canım sağlıcakla gelsinlerde inşallahValla cmt doguma alcaz demedi
Ama ne zamn alır doguma artık hiç bilmiyorum puffff
Deme öyle mukaddes deme fatmagül üzülüriyi düşünelim iyi olsun ne diyim. Doktor önerdiği için denemeye karar verdim inşallah işe yarar. Ama yaramazsa da denemedim demiycem en azından. Sancıyı verdikten yarım saat sonra sezeryana alın diye inletebilirim belki ortalığı hayırlısı. Yaşayıp görücez
Nasıl tatil ya hastanenin tatili mi olurmuş canım. Bugun doktorum salıdan itibaren izinli olduğunu cumartesi doğumu yapıp pazartesi beni taburcu edip öyle izine aurılacagını sçyledi hiç hastane tatil filan demedi ilk defa duydum hastanenin tatile girdiğini yanlışlık olmasınBende kontroldeydim bugün 21 ine pazartesi sezeryanım vardı tatil ihtimali varmış hastanenin cumartesi alabilirim dedi bütün hastaneler mi pazartesi tatil acaba :-( :-S  
Oyle diyorlar ama bende etki etmedi 1 haftadir deniyorumCanım benimde Açıklık Parmak ucu kadar 39+2 deyim korkuyorum bayrama kalır diye veya gelmezse suni Sancı çekip sezeryan olurum diye sıcak duş almak açıklığı mı etkiliyordu acaba
Canim öncelikle bebegin hayırlı olsun stres yapmamaya çalış bebegin ihtiyaci 3 saatte bir 0 2 haftaya kadar 60 cc 2 4 haftaya kadar 90 cc bu şekilde artiyo eğer emziriyosan ki ben öyle yapıyorum emzirdikten sonra 30 cc mama veriyodum şimdi 25 günlük olduk emziriyorum sonra bazen 60 bazen 90 cc mama takviye ediyorum zaten emzirdikten sonra doymayinca aramaya devam ediyo ağlıyo senin bebeginin şuanki ihtiyacı 3 saatte 60 cc eğer emdikten sonra uyuyakalirsa yarım saat sonra uyandırır 30 cc mama vermeyi dene yeni doğduğunda bişe hep uyuyosa doyuyordur dediler ama doydugundan değil sarilik tan uyuyo Muş sonra farkettim ilk 1 hafta mama vermedim ama çok pişman oldum sütüm çok az di şimdi sagiyorum arada bir ne kadar çıkıyo diye 30 35 cc çıkıyo sıkıntı yapma olduğu kadar hiç almamasından iyidir öncelikle sık sık emzirme ye bak sonra mama ver aç kalmasinCanim gunde icinde toplam mi 50ml???kac saatde bir besliyodun peki canim ayyy bilmiyorumm.ogretiiin kizlaarrr kuzum icin
Cnm iki saate bi 50 ml veriyordum o zaten kendi uyaniyor ama ben on gun saat basi verdim cunku oglum sarilik olmustu sonra zaten acikinca agliyor yalanmaya basliyor parmagini emiyor yani kendi uyaniyor acikincaCanim gunde icinde toplam mi 50ml???kac saatde bir besliyodun peki canim ayyy bilmiyorumm.ogretiiin kizlaarrr kuzum icin
Yok canım dikiş e denk gelmiyo çok yukarda ve cok yumusak ben memnun kaldım tavsiye ederimKilot şeklinde olanlar zor olmuyormu canım dikişlerden ötürü belki benim yanımda kaynanam olucak ondan bukonuda yardım isteyemem direk bez şeklinde olanlardanmı alsam acaba?
Ayniyiz cnm seninle bizde 40+4 teyiz bugun. Bendede ne sanci nede acilma yok persembe suni sanci verecek ama ben cok korkmaya basladimBugün benimde kontrolum vardı. Sancı falan gene yok. 40+3 olduk tik yok hala. Cumaya kadar sancim gelmezse cuma günü suni sanci ile doğumu başlatacak. Rabbim bütün bekleyenlere yardım etsin. Kendi sancimiz gelir inş...
Canim cok gecmis olsun rabbim sifa versin ins kotu bise cikmazKızlar kızımın hastane de ağlamaktan gobegi çıkmış annem ilk eve geldiğinde böyle değildi diyor kimisi gazlı bez bağla ya da para bağlayın diyor ama karnını sıkma k istemiyorum 3 kilo ya ancak geldi kızım bi aylık olmamıza rağmen , isal oldu ve sıvı kaybediyor bugün de yeşil kusunca doktor u aradım birdaha kusarsa getir dedi karın ultrason u bakarız dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?