2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Selam kizlar,
Kontrolden geldim bugun 40+4 olduk ve ne sanci ne acilma var. Acilmam sadece parmak ucuymus yani 1 cm bile degilmis. Persembe gunune kadar dogurmazsam eger suni sanci verip baslatacaklar. Acayip korkmaya basladim sunu sanciyi cekip sezeryan olursam diye. Benim gibi hic acilmasi olmayip suni sanci alipta acilmasi olan varmi? Yada olmayan ? Kac saat veriyorlar suni sanci? Offf kafamda deli sorular

Ben de bugun gittim doktora. Daha hic inmemiş pazartesiye kadar hergun gel nstye gir dedi. Ne sancı var ne de açılma. Keyfi yerinde galiba.

Canim benimki 3kg dogdu kac saatde bir emziriyosun sutum de yok daha dogru duzgun,kac saatde bir mama veriyorsun ben sasirip kaldim nekadar nezmn verceyimi bilmiyorum bide kaka renkleri hakkinda bilgin varmi canim
Canım bugün kontrolümüz vardı, kakayı sordum doktora, o da sarı renkli biraz da cıvığa yakın olabilir normal dedi.

Canım benimde Açıklık Parmak ucu kadar 39+2 deyim korkuyorum bayrama kalır diye veya gelmezse suni Sancı çekip sezeryan olurum diye sıcak duş almak açıklığı mı etkiliyordu acaba

Kızlar çarşamba sabahı sezeryana giriyorum kafamda deli sorular stres heyecan hepsi birarada bugün dopplerdede sancım çıktı ikigündür yogun sırt ve bel ağrılarım var zaten umarım çarşambaya kadar dayanır bebişim

Canim enfeksiyon olabilir...bence enfeksiyon...acil olarak infeksiyon hastalıkları uzmanına vitmelisin

Kızlar Zekai tahir é dava açtık .
Cevap yazan dua eden herkese teşekkürler.
Kızım isal oldu ateşi 39 à çıktı ok korktum
Sami ulus dan çıktık küvezden şimdi de yeşil kusuyor dr aradım özel dr birdaha kusarsa gel karın ultrason u çekelim dedi
Zamanım süt sağmak ile geçiyor.
Kızım göğsüm u ara ara alıyor du şimdi hastane de vs iyice unuttu iki göğsüm sağmak bi saatimi alıyor en az damlaya damlaya birikiyor
Rabbim herkes é sağlık versin doğum yapanlar in bebekleri hayırlı sağlıklı ömürlü olsun inşallah

Bende kontroldeydim bugün 21 ine pazartesi sezeryanım vardı tatil ihtimali varmış hastanenin cumartesi alabilirim dedi bütün hastaneler mi pazartesi tatil acaba :-( :-S  

Ben de aynı durumdayım canım.yarın günüm bitiyor. Perşembe yatış verdi suni sancı deneyecek önce. Daha fazla beklersek normal doğum şansını yitirirsin kafası büyük dedi oğluma senin gb ben de çok merak ediyorum akibetimi ama normal doğumu denemezsem de pişmanlık duyarım. Açıklık konusuna gelince, ne yazık ki geçen hafta bi arkadaşım tam da bunu yaşadı, nişanı gelmişti suni verdiler bi gün, açılma olmayınca sezeryana aldılar. Başıma gelmesinden korkuyorum ama kaderde ne varsa onu yaşıycaz bu konuda elimiz mahkum. Netten araştırdığıma göre de suni sancıyla normal yapabilen de var hiç işe yaramayıp çektiği sancılardan sonra sezeryana alınan da var. İnşallah ilkini yaşarız hayırlısıyla. Bu arada 42+ da doğum yapanlar bile var sanırım asla sabredemezdim o kadar. Allah yardımcımız olsun

Rabbim tez zamanda şifa versin kötü günler geride kalsın inşallah. Sen de bebeğin de çok çektiniz ama sonu güzel olacak inşallah moralini yüksek tut

Ay aynı benn :) cmt gel dedi olmadı suni ye alcak bebiş 4 ü gectiyse de sezeryana alcak galibaaaa senin neden sezeryandı cnmm?
Ayy aynı gün mü doğum yapıcaz
Benim çatı muayenesinde üst kemik basık çıktı canım doğumu etileyecek derecede basıkmış riskli olur dedi bizde sezeryana karar verdik ama sancımı bekledik doktorum doğum başlayınca alıcam dedi ama bizim kız tembel çıktı gelmeye niyeti yok gün verdi artık

Persembe mi eneee iki gün sonrasi ay cok heyecanliii :) ya bende yarın gideceğim doktora bana da desin doğuruyorsun diye nolur yani :)) maşallah kilosu da iyi olmus. Sana bu kadar heyecan yapan ben yarin ne yapacagim acaba

açılma varken bile suni sancı açılmayı hızlandırmayabiliyor. ki hiç açılma yokken suni sancı almak akıl karı değil bence.perşembeye kadar kendiliğinden bi gelişme olmazsa cuma sezareyn olucam ben.suni sancı denemem açılma olmazsa

Canim peki sutun geldimi mesela sagma makinasiyla kac cc toplaniyo yani gunde kac cc yese iyi onu belirlemeye calisiyorun
Cnm bende sagip veriyorum sutumu su an 25 gunluk ilk iki hafta 25-50 ml sut veriyodum su an 75 ml veriyorum iki saate bi uyaniyor zaten doymazsa durmuyor ondan anlayabilirsn

Deme öyle mukaddes deme fatmagül üzülür iyi düşünelim iyi olsun ne diyim. Doktor önerdiği için denemeye karar verdim inşallah işe yarar. Ama yaramazsa da denemedim demiycem en azından. Sancıyı verdikten yarım saat sonra sezeryana alın diye inletebilirim belki ortalığı hayırlısı. Yaşayıp görücez

Bende bugün 39+6 ydim. Nst de hiç sancim çıkmadı. Oysaki uç gundur karnimin alt kısmında hafif sancılar hissediyordum((( bu hafta gelmezse pazartesi suni sancı ile baslatiriz dedi. İnş kendiliginden gelir kuzularimiz ama suni sancidan korkma diyen de çok var. Doğum ani ve duyulan aci herkese özgü bir şey. Hayırlısı artık :)))

Valla cmt doguma alcaz demedi
Ama ne zamn alır doguma artık hiç bilmiyorum puffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…