• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlaaar kontrolden geldim şimdi benim cadının keyfi gayet yerinde hiç gelmeye niyeti yok ne sancı ne hiçbişey yok :KK51:
Cumartesiye gün verdi Saat 2de sezeryana giriyorum tabiki daha önce sancım suyum gelir doğum başlamazsa hadi hayırlısı bakalım :KK69:
Ay aynı benn :) cmt gel dedi olmadı suni ye alcak bebiş 4 ü gectiyse de sezeryana alcak galibaaaa :( senin neden sezeryandı cnmm?

Amiiiin inşallah :) hic anlamadan benim zamanima gelmis olursun bak demedi deme :-) en fazla 10 günüm var hala testi ilk defa gördüğüm saskinlik var üzerimde :)
Ay inşallah canım ya bana günler hiç gecmiyor ki :KK12:
Nasıl doguracaksin belli mi. Nasil hissediyosun kendini ay cook heyecanlı:rolleyes:

O kadar kocamanim ki kendimi yedi köyün agasi gibi hissediyorum :-) bebis kanalda degildi en son doktor istersen bekleme sezeryan ol dedi de gerçekten ihtiyac yoksa istemiyorum yarın kontrol var 8.45de inşallah güzel haberlerle gelirim :)
Ay inşallah canım ya bana günler hiç gecmiyor ki :KK12:
Nasıl doguracaksin belli mi. Nasil hissediyosun kendini ay cook heyecanlı:rolleyes:

Yine ben :))) kontrolden geldim dün gece bir Bu sabah iki alttan muayene oldum Bir parmak ucu kadar Açıklık varmış :KK12: Cumartesi son gün 40 hafta doluyor agrı sızı olursa gel dedi onun dışında 40 hafta dolunca 1 hafta daha bekleticek ama Bayram'ın 4. Günü nöbetçiymiş sadece ... Oglum rahat içerde anneyle dalga geçti :63:

Yine ben :))) kontrolden geldim dün gece bir Bu sabah iki alttan muayene oldum Bir parmak ucu kadar Açıklık varmış :KK12: Cumartesi son gün 40 hafta doluyor agrı sızı olursa gel dedi onun dışında 40 hafta dolunca 1 hafta daha bekleticek ama Bayram'ın 4. Günü nöbetçiymiş sadece ... Oglum rahat içerde anneyle dalga geçti :63:
Ya ben anlamiyorum doktor bana iki parmaklık aciklik var dedi te gecen hafta :-/ farklı birseydi belki ben yanlis anladim. Rahimde yumusama var falan dedi hatta basina dokundum geri çekti kendini dedi. Öyle şeyler oldu mu konustunuz mu sizde? Bizim pasalar zaten icerde ekmek elden su kordondan takiliyolar bayram gelmis nelerine :-/

Maşallah kilosu güzel ben ilk hastanede 3saqtte bir emzirip mama veriyodum ama sarılık olduktan sonra her fırsata emzir dedi dr şimdi en fazla 2 saat bekliyorum uyanmqzlarsa uyndiriyorum ilk siyah oluyu sonra yeşil sarı gibi bi renk oluyor kakaları sütun için her firstt dinlen uyu öyle çok artıyor incir hurmada arttırıyor ben BiDe petibor bisküvi yiyorum stres te yapma sutunde gelir beslersinde merak etme ağrıların nasıl oldu daha iyi misin
Ah ah hic sorma canim bugun dorduncu gun daha wc problemim var afedersiniz sezeryandan dolayi 5dak dan fazla yuruyemiyorum acim devam ediyo

Kızlar sezeryan olalı 18 gün oldu bir kaç gündür kasigimdan yuruyemiyordum bugün bütün vücudum agrim aya basladi ateşim 38 sol kasığımda kalktığında beri yürütmeye agrim var nasıl yazıyorum bilmiyorum çok kötüyüm çünkü sadece dua etmeniz için haberdar etmek istedim 3.5 yaşındaki kızım ve 18 günlük bebeğim evdeler ölmek istemiyorum nolur dua edin

Ya ben anlamiyorum doktor bana iki parmaklık aciklik var dedi te gecen hafta :-/ farklı birseydi belki ben yanlis anladim. Rahimde yumusama var falan dedi hatta basina dokundum geri çekti kendini dedi. Öyle şeyler oldu mu konustunuz mu sizde? Bizim pasalar zaten icerde ekmek elden su kordondan takiliyolar bayram gelmis nelerine :-/
Yok canım ya sana baya Heyecanlı şeyler söylemiş :))) bana kahverengi akıntıdan dolayı dogum Başlangıcı dedi ama agrım sızım yok az önce girdi biraz Sancı zor wc ye gittim adım atamadım Sonra geçti Aralarını kontrol edicem belki yavaş yavaş Başlıcak bayrama kalmasın da cumartesiye kadar doğsun :)

Kızlar sezeryan olalı 18 gün oldu bir kaç gündür kasigimdan yuruyemiyordum bugün bütün vücudum agrim aya basladi ateşim 38 sol kasığımda kalktığında beri yürütmeye agrim var nasıl yazıyorum bilmiyorum çok kötüyüm çünkü sadece dua etmeniz için haberdar etmek istedim 3.5 yaşındaki kızım ve 18 günlük bebeğim evdeler ölmek istemiyorum nolur dua edin
Tatlım düşünme öyle sen iki mucizenin annesisin :( istersen bi doktora görün vardir bu yasadiginin bi sebebi mutlaka :(

Yok canım ya sana baya Heyecanlı şeyler söylemiş :))) bana kahverengi akıntıdan dolayı dogum Başlangıcı dedi ama agrım sızım yok az önce girdi biraz Sancı zor wc ye gittim adım atamadım Sonra geçti Aralarını kontrol edicem belki yavaş yavaş Başlıcak bayrama kalmasın da cumartesiye kadar doğsun :)
Öylemi yapmış hic de caktirmadi bak :-) ama dediydier sezeryanci diye :-/ ben cati muayenesinden sonra bacak bel sirt agrisi cektim bir gün diyorum simdi demekki cabuk tetiklenen bi yapim var herhalde. Hadi benimki belli değil de seninki kalmasa bari bayrama :)

Canım yaa. Sabrett. Allah yardımcın olsun. Sağlıgına tez zamnda kavuş inşAllaaah

Öylemi yapmış hic de caktirmadi bak :-) ama dediydier sezeryanci diye :-/ ben cati muayenesinden sonra bacak bel sirt agrisi cektim bir gün diyorum simdi demekki cabuk tetiklenen bi yapim var herhalde. Hadi benimki belli değil de seninki kalmasa bari bayrama :)
Ay kızlar en azından belirtileriniz var bizde o da yok:KK73: heycandan ölcem. Ya her an gelebilir diye ev içinde sağa sola bakmaktan heder oldum. Cuma temizlik var. Ona kadar kendim yaptım herseyi ya önce gelirse diye. Hıh ne heves dediğini duyar gibiyim kızımın :KK70:kendi kendime gelin güvey oluyom. Hergün sacıma fön cekiyorum. Herseyi hazırladım. Bavula bakıp bakıp duruyorm eksik var mı diye. Kafayı yicem dön dolan:rolleyes:

Ay kızlar en azından belirtileriniz var bizde o da yok:KK73: heycandan ölcem. Ya her an gelebilir diye ev içinde sağa sola bakmaktan heder oldum. Cuma temizlik var. Ona kadar kendim yaptım herseyi ya önce gelirse diye. Hıh ne heves dediğini duyar gibiyim kızımın :KK70:kendi kendime gelin güvey oluyom. Hergün sacıma fön cekiyorum. Herseyi hazırladım. Bavula bakıp bakıp duruyorm eksik var mı diye. Kafayı yicem dön dolan:rolleyes:
He daha yemediysen iyi bende coktan yandi devreler :-) ben dun gece saat bir kapi sildim duvarda izler olmus onlari sildim esim geldi halime gülerken eline toz bezini verdim avizeyi sildirdim :-) sonra 3-5 saniye sirt bel karin sizisi o kadar :-/ esim diyo bizimki kaburgana tutunmus olmasin gelmemek icin dedim mümkünse yapmasin öyle şeyler :))

Zaten senin dogumu olumlu okuyunca Adapazarına gitmedim kontrole esimle anneme söyledim bakin normal dogum yapan arkadaş olmus diye :) biraz daha rahatim aslında sen mesaj yazana kadar biraz panik halindeydim :)
Çok sevndm canm rahatlamana.. Vakti saati gelince herbişey oluyor da işte biz aceleciyiz biraz :)

Çok sevndm canm rahatlamana.. Vakti saati gelince herbişey oluyor da işte biz aceleciyiz biraz :)
Ama doktor da karistirdi kafami benim rahim yumusamis iki parmak aciklikvar basina dokunuyorum ama kanala girmemis benim de kafam karisti e dedim ne olacak yukaridan baski uygulanir doğum aninda bas cati uyumsuzlugu olabilir istersen sezeryan olabilirsin ben normal taraftariyim ama. E bu cümlelerden ne anlayayim ben :-/ sen mesaj atana kadar ne yapsam ki diyodum sonra dedim demek böyle de dogum olabiliyor en azından normali deneyeyim olmadi alsinlar sezeryana napim dimi.

He daha yemediysen iyi bende coktan yandi devreler :-) ben dun gece saat bir kapi sildim duvarda izler olmus onlari sildim esim geldi halime gülerken eline toz bezini verdim avizeyi sildirdim :-) sonra 3-5 saniye sirt bel karin sizisi o kadar :-/ esim diyo bizimki kaburgana tutunmus olmasin gelmemek icin dedim mümkünse yapmasin öyle şeyler :))
Hahaaa. Kendimize sardıgımız gibi kocalara da sarmamız ayrı bişi zaten yazık yeaaa:KK53:

İlk iki gün hastanede 60 cc mama verdiler günde bir kere, ben de emzirdim olduğu kadar.eve geldikten sonra da hiç mama vermedim, 2 3 saatte zorla uyandırıp emziriorum, göğüs uçlarım o kadar acıyor ki anlatamam. Doktor eğer emiyorsa mamaya gerek yok ama aç kaldığını hissederseniz verin dedi, 60 cc olarak.
Canim peki sutun geldimi mesela sagma makinasiyla kac cc toplaniyo yani gunde kac cc yese iyi onu belirlemeye calisiyorun

kanala inmemiş malesef.
açılma da yok hiç.
perşembe tekrar gidicem tahlillerimi falan yapıcak cuma yada pazartesi sezaryen olucam.
istersen suni sancı da deneyelim dedi ama hiç açılma yokken suni denemeyi doktorum da gereksiz buluyo ben de.
hayırlısı böyleymiş demekki...

Olumsuz düşüncelerden uzak durmaya çalış ki vücut direncin daha çok düşmesin canım. Bi muayene olmanda fayda var. Geçmiş olsun şimdiden

selam kızlar drdan geldim şimdi ultrason nst falan klasik kontrol herşey normal 3500ü geçmiş paşazade doğumun yakın perşembe tekrar gel dedi:KK9:hay ağzın bal yesin bitepsi baklava ısmarlayım diyesim geldi dra:confused::KK70:bilmem artık kasılmalar baya sıklaştı akşam coştu bizimki zaten napıyosa artık ilk defa zor uyudum :KK57:sancı hafiften var belkide bana hafif geliyor dra pek inanamadım dediğin gibi bebeem bebeem ben hala test çubuğunu gördüğüm şaşkınlık ve inanamamadayım:KK35::KK57:hayırlısı olsun inşaallah ben dört gözle bekliyorum tabi perşembeyi:KK24::KK71:

Back