• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Belki komik gelicek ama ben hamile olduğum düşüncesine bacaklarimin hemen uyusmasindan vardım.. Adetim 4 gün gecmisti ama emzirdigim için pekde düzenli olduğu söylenemezdi.. 2 gündür dizüstü otururken farkettim ki hemen bacaklarim uyusuyo, kizimda da oyleydi:) bi şansımı deniyim diye pekde umudum olmadan test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim:)

Belki komik gelicek ama ben hamile olduğum düşüncesine bacaklarimin hemen uyusmasindan vardım.. Adetim 4 gün gecmisti ama emzirdigim için pekde düzenli olduğu söylenemezdi.. 2 gündür dizüstü otururken farkettim ki hemen bacaklarim uyusuyo, kizimda da oyleydi:) bi şansımı deniyim diye pekde umudum olmadan test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim:)
En ii ben yarın bi test alıp yapayım yoksa hepsi bende normaldede olan şeyler.Artık ii cene vücudumu dinlemeye başladım...

bendede sanki adet olucak gibi devamlı ve aşırı. Kasık ve Göğüs ağrısı ve Reflü dışında bi sorunum yok çok şükür :KK66: biz hiç beklemiyorduk aslında daha 7 aylık Evliyim dikkatte ediyorduk ama oldu o yüzden hiç birşey hiç bir duygu yok içimde çok üzülüyorum bu duruma hazır değildim hiç kendi kendine hazır olurum dimi
Bence mutlu ol, ben 10 aylık evliyken kızıma hamile kaldım ne güzel kocaman oldu, hem yaşım da genç olduğu için 2. Ti bekletebildim kızım doya doya bebekliğini yaşadı, ama şimdi zor tabi şuan hala ayağımda uyumadı hasta birinci hamilelik çok keyifliymiş onu anladım

Valla hiç farkında değilim zaten kızım emdiği için goguste hassasiyeti hissedemeyecek kadar hâl kalmadı, onun dışında da genelde adet belirtileriyle hamilelik belirtileri zaten çok benziyor.. O yüzden ayırt edemiyorum, bugün akşam yemeğinden sonra sadece fazlasıyla şişkinlik hissi var, o da belirtiler içine dahil mi bi fikrim yok:(

Bence mutlu ol, ben 10 aylık evliyken kızıma hamile kaldım ne güzel kocaman oldu, hem yaşım da genç olduğu için 2. Ti bekletebildim kızım doya doya bebekliğini yaşadı, ama şimdi zor tabi şuan hala ayağımda uyumadı hasta birinci hamilelik çok keyifliymiş onu anladım
Haklısın mutlu olmam lazım ama sanırım alışmam biraz zaman alıcak etrafımda bebeği olanlar hiç olumlu konuşmadığından bu korkum sanırım ;)

Valla hiç farkında değilim zaten kızım emdiği için goguste hassasiyeti hissedemeyecek kadar hâl kalmadı, onun dışında da genelde adet belirtileriyle hamilelik belirtileri zaten çok benziyor.. O yüzden ayırt edemiyorum, bugün akşam yemeğinden sonra sadece fazlasıyla şişkinlik hissi var, o da belirtiler içine dahil mi bi fikrim yok:KK43:
Tşk ettim ilgin için.

:) canım benimki planlı bi gebelikti. 1 yaşındayken ikinciyi olsun istemiştim. ama sana bi sorum olacak. emziriyo musun? ben malum hala emziriyorum ve biliyosun emzirirken salgılanan hormon sayesinde rahimde kasılmalar oluyor. bi sıkıntı olmaz inş..
Canım ben emzirmiyorum kendisi bırakmıştı 9 aylıkken . Ama hamilelik sütün tadını değiştirir verilmemesi gerekir diye biliyorum ama Dr a sordun mu

Canim ben Yenimahalle bilgi hastansne gidiyor m bi arkasim orda doğum yapnisti yeni bende burayi pek bilmiyorum evlnnce tasindim hamile kalmadn önce lina kadin sagligi merkezi ne gittim ama orann dogumhanesi yok dr başka anlaşma li hast. Dogumu yaptriyrmus
Tşkler canım bende subayevlerinde yaşıyorum yenimahalle biraz uzak kalıyor ama çok da değil yeterki iyi bir doktor olsun normalde doktorum Ankara tıp da Prof Ruşen Aytaç ondan da memnum ama ben riskli gebeliklere bakan doktor arıyorum ;)

Günaydın arkadaşlar benim gebelik de biraz ilerlese de doktora gitsem keşke

Gunaydin kizlarr...
ben tedaviyle hamile kaldim 14 gun once hamile kaldim yarin doktoruma gidicem insallah...
doktora gidenler doktorunuz vitamin falan verdimi

Gunaydin kizlarr...
ben tedaviyle hamile kaldim 14 gun once hamile kaldim yarin doktoruma gidicem insallah...
doktora gidenler doktorunuz vitamin falan verdimi
bende merak ediyorum doktora giden arkadaşlar herhangi bir ilaca başladıınız m? ben folik asit dışında bişey kullanmıyorum.doktora da gitmedim daha.

ben de sadece folik asit kullaniyorum doktorum su asamada baska bi ilaca gerek yok dedi

Back