2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canım dikkatli ol çok fazla yorma kendini ben öyle bir temizlik yaptım ertesi gün muayenede kalp atışı yavaslamisti hemen sezeryan e aldılar gerçi senin gününde gelmiş srn yine dikkatli ol
Canım sagol temizlikçi kadın yaptı ama
Bende dolandım arkasında insan rahat etmiyo bakalım yarını bekliyorum

Benimki de ancak doğumda belli olur diye çatı muayenesi yapmıyor, ondan mı doğuramıyoruz ne senin günün bitmiş üstelik. Neyse strese girmeyelim. Bizim kuzular rahat demek ki yerlerinde. Hayırlısı artık

Hanımlar dogum Başlaması içim neler yapıyorduk benim bugün kontrol vardı 3530 gr 53 cm olmuş baş aşağıda herşey gğzel dedi son günler dedi başka birşey demedi doktorum çatı muayenesi felan yapmadı bende kendim dogal yollarla dogumu destekleyeyim dedim var mı öneriler

Tutututu masallah yaaaa darısı bıze ınşlllhhhh

14 üne al diyorum almıyor 39 u doldursun diyo sıcak dayanamıyorum şafak 10 gün sayıyorum 3. Sezeryanım ev berbat antepteyim toz fırtınası var evin heryeri toz eyilip doğrulamıyorum sağlıklı olalımda sabrediyorum inşallah Allâh hepimizin yardımcısı olsun burayı okurken kafam dağılıyor iyiki varsınız: * <3

Doğuramadıkça stres oluyorum stres oldukça kocaya sarıyorum, tam bir süpürgeli cadı oldum bu gidişle soluğu doğumdan önce avukatta almazsak iyidir, adam canından bezdi allahtan sabırlı biri

Okudum canım şifa olur inşaAllah.

Dogum yapan hanimlar bu dogum agrilari nasil.39+0 haftaligim norml dogum icin bekliyorz bugun.inanilmaz kemik agrim var yaklasik 4 hafta once baslamisti zatn ama bugun.merdiven inmekte cok zorlandim ve sumuksu sarimsi akinti fazla geldi bugun simdide belim agriyor surekli ve ara ara sanci giriyor oncesindende agri oldugu icin ayirt edemem diye dusunuyorm bu dogum agrilari cok keskinmi giriyor yorumlarini bekliyorm hanmlar

Ben de bugün 39+0 oldum, ara ara can yakıcı ağrılar oluyor ama sürekliliği yok, göbek altıma ve belime saplanıyor bazen, ama sık sık olmalı işte, bizimkiler daha yalancı sancı bence.

Ben de bugün 39+0 oldum, ara ara can yakıcı ağrılar oluyor ama sürekliliği yok, göbek altıma ve belime saplanıyor bazen, ama sık sık olmalı işte, bizimkiler daha yalancı sancı bence.
Suan agrilarin surekliligi var uzanayim gecer belki

iyi gecelr 38 haftamızdayız benım bebeğimin gelmeye hic nıyetı yok galıba ya hıc bır agrı yok ben once gelsin diye dk sayıyorum ama zaman gecmıyor sağlıkla gelsın artık

Böyle umursamazlık böyle ihmal olamaz sakin birakma peşlerini. Allah acil şifa versin bebeğine sana da bol sabır. Güçlü bebek seninki çabucak toparlayacak insallah

Yarin kontrolum var bakalim ne dicek doktor gunumde doldu hala tik yok. Yarinda git bi kac gun sonra gel derse diye stres yaptim ki oyle dicek yine doguramadan gelicem. Esim sabah giderken cantalari alalim diyo hayir dedim zaten eli bos doncez iyice sinirlenmiyim kalsin dedim

Kızlar benimde günüme daha var aslında karnımda ne kadar dursa kârdır ama geçen hafta 2700 olan bebeğim bu hafta 3225 olmuş. Ve doktorum iki hafta içinde gelmezse sezeryan ihtimali ortaya çıkıyo dedi. Önce hayırlısını sonrada en kısa sürede normal doğum olmasını diliyorum. Ne olur sizlerden de dua bekliyorum..