• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Benim Zekai tahir dr zor bir doğum hikayem kötü bir muamele gördüğümü bilen bilir.
18 gun kızım yogunbakim kuvez inde yatmisti.
Kabinde iki delik var demişlerdi ve taburcu olurken kalbi çok yorulmasin diye bir ilaç vermişler di. 18 günlük yoğun bakım kuvezinden sonra taburcu olmuştu.
İlaç ı bize sabah akşam hergün kullanın dediler.
14 gün sonra muayene dediler.
İlacı o şekilde kullandık dün muayene gittik. İlaç hafta da iki kez kullanılmalı imiş biz ilacı fazla kullanmisiz kızımın karaciğer degerleri yüksek çıktı sami ulus ya da Dışkapı çocuk hast. Gidin dediler kısacası bizi perişan ettiler ve artık bakamayız dediler. Ordan çıkınca sami ulus çocuk hast. Gittik muayene sonrası acil yatış verdiler kızım tekrar yogunbakim kuvez inde yatıyor.
Zekai tahir hast. Değil tam bir insanlık ayıbı.
Evde kızıma alistiktan sonra tekrar kızımı soyup kuvez é bırakmak çok zor geldi.
Yanımızda süt de yoktu büyük ihtimalle gece mama verecekler.
3 saatte bir emzirme saati var ben evde iki saatte bir temizleyip süt veriyordum.
Rabbim şifa versin .
Dün nöbetçi dr açıklama yapmamisti bugün uzman doktorlar görüp açıklama yapacaklar mis.
canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm ya Allah tez zamanda yavruna kavuştursun seni inşallah. büyük talihsizlikler yaşadın ama Rabbim beterinden saklasın.evlatlarımızla sınamasın bizleri inşallah.

@miskamber canım hayırlı olsun canımmm çok sevindim Allah analı babalı büyütsün :)

@ayka777 canım benim korkma valla bende Öldüm korkudan genel anestezi ile olcak diye nasıl bayılacağım derken hic anlamıyorsun bile :) nerdeyse 1 ay olacak ben doğuralı gelip geçiyor korkma lütfen :)))
Daha girmedim bekliyorum kızlar kafa gitmiş yatisim yapıldı korkuyorum

Cnm rabbim hayırlı doğumlar versin ,olsun nolucak ,saglıklı olsunda bebiş ,epidural olmasın ,biraz daha agrı çekiceksin okadar

Evet cnm hayırlısı olsun

Bu arada benden kahverengi sulu akıntı geliyor sabahtan beri bir ara sümüksüde geldi ama panik olmak istemiyorum hiiiç sancım yok ,kasılmam hep var zaten

Senın ramak kalmış cnm tek avazda ınsllhhhhh ;)

sanırım sona kalan nesli tükenmiş bikaç eylül annesinden biriyim. Hatta belki tek kalmış bile olabilirim :-) sıra bana da gelsin artık yahuu! Şuraya 'kızlar müsadenizle ben bi doğurup geliyorum' yazayım artık hayırlısıyla :rolleyes::rolleyes:
Tek değilsin canım ben de varım :KK51:
Günümüz de aynıymış senle bakalım kim erken davranacak :KK55:
Günde 4-5 kere adet sancım oluyor.Kasık
arası kemiklerim 6.aydan beri agriyor
zaten.Ama henüz kanala inme falan yok.Acele etmeyelim ya 1 haftamız var
daha ;)

Tek değilsin canım ben de varım :KK51:
Günümüz de aynıymış senle bakalım kim erken davranacak :KK55:
Günde 4-5 kere adet sancım oluyor.Kasık
arası kemiklerim 6.aydan beri agriyor
zaten.Ama henüz kanala inme falan yok.Acele etmeyelim ya 1 haftamız var
daha :KK66:
Bende adet sancısı bile yok neredeyse, günde bikaç kez değil bikaç günde bir geliyor o sancı. Bu gidişle herkesi uğurlar en sona kalırım 42 de doğururum ben :KK70:

Hiç belli olmaz valla aniden gelirse bebis :KK46:ne hikâyeler duyuyoruz.Yürüyüş falan yapıyı musun? Ya da dogumu tetiklemek için yaptığın şeyler var mi?

Kızlar bugün sgk ile konustum. Maaslarımızı nasıl alacagımız konusunda bilgi aldım. Size de anlatmak istedim;
Şimdi son 3 ayın brüt maasını alıp toplayıp 90 a bölüyormuşuz. Bunun 2/3 ü nü brut olarak yatırıyormuş sgk. 2/3 olayı canımı sıktı:( bu arada istrsek aylık olarak da alabiliyormuşuz. Talep edersek. Etmezsek dogum yapana kadar olanı bir kalçanını birl alabilirmişz yada hepsi bir arada. Son ödeme veya hepsini toplu alcaksak hepsini 112 günü doldurdugumuzdan itibaren 20-45 gün içinde ödüyorlarmış. Tabi toplam alacagımız ödenek 112 günmüş

Hiç belli olmaz valla aniden gelirse bebis :KK46:ne hikâyeler duyuyoruz.Yürüyüş falan yapıyı musun? Ya da dogumu tetiklemek için yaptığın şeyler var mi?
Hurma ve ananas yemek dışında hiçbişey :KK48: ondan da bıktım gerçi. Yürüyüşe çıkamıyorum wc ihtiyacım hat safhada. Evin içinde ne dolanırsam o işte. Salı günü doluyor zamanımız. Bi hafta bile kalmadı. Eşime mi yüklensem acaba :oops::KK48:

Bende 21 eylül sezeryan bende sona kaldım Son günler geçmiyo bitürlü ;(
canım bizim günlerimiz aynı ama bana 14üne gün verdi doktor. bebeğin başı çok aşağıda hissediyorum hatta doktor 18ine kadar doğurursun diyodu normal olcaktı ama nasip değilmiş. sen ne alemdesin:KK17:

Hıh iyi bari tek değilmişim, bir elin parmağı kadar varız hiç olmazsa :KK53:
bende varım bendeeee:KK54:

[QUOTE="sade kahve, post: 42555182, member: 646urma ve ananas yemek dışında hiçbişey :KK48: ondan da bıktım gerçi. Yürüyüşe çıkamıyorum wc ihtiyacım hat safhada. Evin içinde ne dolanırsam o işte. Salı günü doluyor zamanımız. Bi hafta bile kalmadı. Eşime mi yüklensem acaba :oops::KK48:[/QUOTE]
Aa ananası atlamışım ben bugün aldıraym bari.Biz her akşam
yürüyoruz 3 gündür bayaaa yürüyoruz
doktor ne kadat yürürsen o kadar iyi dedi diye eşim cılkımı cikariyo valla
yürütmekten :KK11:
Hurma yiyorum 6-7 tane günlük az mı acaba ?
Kocaya yüklenme konusunu ben de düşünmüyo değilim :KK53::KK8:

Benim Zekai tahir dr zor bir doğum hikayem kötü bir muamele gördüğümü bilen bilir.
18 gun kızım yogunbakim kuvez inde yatmisti.
Kabinde iki delik var demişlerdi ve taburcu olurken kalbi çok yorulmasin diye bir ilaç vermişler di. 18 günlük yoğun bakım kuvezinden sonra taburcu olmuştu.
İlaç ı bize sabah akşam hergün kullanın dediler.
14 gün sonra muayene dediler.
İlacı o şekilde kullandık dün muayene gittik. İlaç hafta da iki kez kullanılmalı imiş biz ilacı fazla kullanmisiz kızımın karaciğer degerleri yüksek çıktı sami ulus ya da Dışkapı çocuk hast. Gidin dediler kısacası bizi perişan ettiler ve artık bakamayız dediler. Ordan çıkınca sami ulus çocuk hast. Gittik muayene sonrası acil yatış verdiler kızım tekrar yogunbakim kuvez inde yatıyor.
Zekai tahir hast. Değil tam bir insanlık ayıbı.
Evde kızıma alistiktan sonra tekrar kızımı soyup kuvez é bırakmak çok zor geldi.
Yanımızda süt de yoktu büyük ihtimalle gece mama verecekler.
3 saatte bir emzirme saati var ben evde iki saatte bir temizleyip süt veriyordum.
Rabbim şifa versin .
Dün nöbetçi dr açıklama yapmamisti bugün uzman doktorlar görüp açıklama yapacaklar mis.
Canım böyle bi durumda bi anneye ne denir de teselli edilir bilmiyorum. Acil şifa diliyorum. Bebeğinin ismi neydi bir yasini şerif okuyayım belki bir faydası dokunur kuzuna.

[/QUOTE]
Aa ananası atlamışım ben bugün aldıraym bari.Biz her akşam
yürüyoruz 3 gündür bayaaa yürüyoruz
doktor ne kadat yürürsen o kadar iyi dedi diye eşim cılkımı cikariyo valla
yürütmekten :KK11:
Hurma yiyorum 6-7 tane günlük az mı acaba ?
Kocaya yüklenme konusunu ben de düşünmüyo değilim :KK53::KK8:[/QUOTE] valla hiiiç kusura bakmasın kendimi taşıyamıyorum artık. Doktorlar da ilginç, daha düne kadar kendinizi yormayın diyenler bugün avrasya maratonuna katılın diyolar nerdeyse. Ben de ancak 6-7 tane yiyebiliyorum daha fazla hurma görmek istemiyorum hatta mümknse ama Yemezsem de içim rahat etmeyecek. Kocaya gelince; denemekte fayda var. Yoksa günüm geçecek sezeryana mecbur kalıcam diye korkuyorum.

Back