Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sagol temizlikçi kadın yaptı amaCanım dikkatli ol çok fazla yorma kendini ben öyle bir temizlik yaptım ertesi gün muayenede kalp atışı yavaslamisti hemen sezeryan e aldılar gerçi senin gününde gelmiş srn yine dikkatli ol
Benimki de ancak doğumda belli olur diye çatı muayenesi yapmıyor, ondan mı doğuramıyoruz ne senin günün bitmiş üstelik. Neyse strese girmeyelim. Bizim kuzular rahat demek ki yerlerinde. Hayırlısı artıkBenimde bugun gunum doldu ama bende tık yok yeter artik gel kizim diye kizmaya basladim yarin kontrolumuz var bugune kadar hic cati muayenesi yapmadi doktor herhalde yarin yapar. Ara ara sancim oluyor ama cok duzensiz ve hala karnim dusmedi ve 2 gundur mide agrisindan cildirmak uzereyim. Ay yeter doguralim artik aaaaaaa
Ultrasonla gordu cnn saolll....Maşallah canım Allâh hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin. Kanala indiğini ultrasonla mi görüp söyledi yoksa çatı muayenesi mi oldun ?
Çatı muayenesi oldun mu canım yoksa yapmadi mi
Kızlar ben dün saat 11gibi doğum yaptım :)normal doğum oldu ,devlet hastanesindekendi sancmla ,1cm acıklıkla gitmiştim ,şükür fatma zehra kızımız 2700gr doğdu ,hemen memeyi tuttu ,uslu bir bebek ,minicik :)doğum hikayem yakında yazıcam inş
14 üne al diyorum almıyor 39 u doldursun diyo sıcak dayanamıyorum şafak 10 gün sayıyorum 3. Sezeryanım ev berbat antepteyim toz fırtınası var evin heryeri toz eyilip doğrulamıyorum sağlıklı olalımda sabrediyorum inşallah Allâh hepimizin yardımcısı olsun burayı okurken kafam dağılıyor iyiki varsınız: * <3canım bizim günlerimiz aynı ama bana 14üne gün verdi doktor. bebeğin başı çok aşağıda hissediyorum hatta doktor 18ine kadar doğurursun diyodu normal olcaktı ama nasip değilmiş. sen ne alemdesin
bende varım bendeeee
Ultrasonla gordu cnn saolll....
Catı muayenesını sancı olunca yapacakmış cnm
Okudum canım şifa olur inşaAllah.Amine Gökçe canım kızımız
Bugün ziyarete gittik kızım ağlamaktan kıpkırmızı olmuş emzir me ye girdim emerken bile içini çeke çeke ağlıyor du psikolojim bozuldu
Çok sağol dualarinizi bekliyorum.
Rabbim sizin evlatlarinizà da sağlık sıhhat versin
aynı ben...Doğuramadıkça stres oluyorum stres oldukça kocaya sarıyorum, tam bir süpürgeli cadı oldum bu gidişle soluğu doğumdan önce avukatta almazsak iyidir, adam canından bezdi allahtan sabırlı biri
Ben de bugün 39+0 oldum, ara ara can yakıcı ağrılar oluyor ama sürekliliği yok, göbek altıma ve belime saplanıyor bazen, ama sık sık olmalı işte, bizimkiler daha yalancı sancı bence.Dogum yapan hanimlar bu dogum agrilari nasil.39+0 haftaligim norml dogum icin bekliyorz bugun.inanilmaz kemik agrim var yaklasik 4 hafta once baslamisti zatn ama bugun.merdiven inmekte cok zorlandim ve sumuksu sarimsi akinti fazla geldi bugun simdide belim agriyor surekli ve ara ara sanci giriyor oncesindende agri oldugu icin ayirt edemem diye dusunuyorm bu dogum agrilari cok keskinmi giriyor yorumlarini bekliyorm hanmlar
Suan agrilarin surekliligi var uzanayim gecer belkiBen de bugün 39+0 oldum, ara ara can yakıcı ağrılar oluyor ama sürekliliği yok, göbek altıma ve belime saplanıyor bazen, ama sık sık olmalı işte, bizimkiler daha yalancı sancı bence.
Gözün aydın mı diyeyim o zaman :)) Süre tut bak bakalım bi.. En yakın ne zaman doktora gittin, doktor ne demişti?Suan agrilarin surekliligi var uzanayim gecer belki
Benim Zekai tahir dr zor bir doğum hikayem kötü bir muamele gördüğümü bilen bilir.
18 gun kızım yogunbakim kuvez inde yatmisti.
Kabinde iki delik var demişlerdi ve taburcu olurken kalbi çok yorulmasin diye bir ilaç vermişler di. 18 günlük yoğun bakım kuvezinden sonra taburcu olmuştu.
İlaç ı bize sabah akşam hergün kullanın dediler.
14 gün sonra muayene dediler.
İlacı o şekilde kullandık dün muayene gittik. İlaç hafta da iki kez kullanılmalı imiş biz ilacı fazla kullanmisiz kızımın karaciğer degerleri yüksek çıktı sami ulus ya da Dışkapı çocuk hast. Gidin dediler kısacası bizi perişan ettiler ve artık bakamayız dediler. Ordan çıkınca sami ulus çocuk hast. Gittik muayene sonrası acil yatış verdiler kızım tekrar yogunbakim kuvez inde yatıyor.
Zekai tahir hast. Değil tam bir insanlık ayıbı.
Evde kızıma alistiktan sonra tekrar kızımı soyup kuvez é bırakmak çok zor geldi.
Yanımızda süt de yoktu büyük ihtimalle gece mama verecekler.
3 saatte bir emzirme saati var ben evde iki saatte bir temizleyip süt veriyordum.
Rabbim şifa versin .
Dün nöbetçi dr açıklama yapmamisti bugün uzman doktorlar görüp açıklama yapacaklar mis.