• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bende adet sancısı bile yok neredeyse, günde bikaç kez değil bikaç günde bir geliyor o sancı. Bu gidişle herkesi uğurlar en sona kalırım 42 de doğururum ben :KK70:
Bende ayniyim canim aci cekmeyi hic bekledigim olmamisti Temizlik yapiyorum alisverise gidiyorum hicmi agrimaz bir yerim. Sanirsam 42-43yapariz bu gidisle..

Kızlar ben dün saat 11gibi doğum yaptım :)normal doğum oldu ,devlet hastanesindekendi sancmla ,1cm acıklıkla gitmiştim ,şükür fatma zehra kızımız 2700gr doğdu ,hemen memeyi tuttu ,uslu bir bebek ,minicik :)doğum hikayem yakında yazıcam inş

Bende ayniyim canim aci cekmeyi hic bekledigim olmamisti Temizlik yapiyorum alisverise gidiyorum hicmi agrimaz bir yerim. Sanirsam 42-43yapariz bu gidisle..
başkasını bilmem de ben rekora koşarım gb geliyor :KK16:

Kızlar ben dün saat 11gibi doğum yaptım :)normal doğum oldu ,devlet hastanesindekendi sancmla ,1cm acıklıkla gitmiştim ,şükür fatma zehra kızımız 2700gr doğdu ,hemen memeyi tuttu ,uslu bir bebek ,minicik :)doğum hikayem yakında yazıcam inş
Gözün aydın allah bağışlasın :)

Çıktı canım ben.ağladım baya korktum aneliyathaneye kdr,damar açılamadı o kdr gergindim ki.sonra rahataldım biraz hoop uyumuşum. Agrılarım var şimdi.bebeğim sağlıklı çok şükür.

Sen de lütfen korkma yoksa baya zor oluyor korkuyla.
Çok sevindim canım, hadi geçmiş olsun bundan sonra iyi bak kendine sen iyi olunca bebişinde iyi olur:))

Erken doğuran herkesin gizli bi formülü var da ben o formülü bilmiyomuşum gb hissetmeye başladım artık :KK70:göbeğime bakıp bakıp yavrum niye gelmiyosun gelsene demeye başladım, gidişatım hiç iyi değil :-):-)
Boşver canım zamanında gelsin. 36 da geldi benim sıpa herşey sorun oluyor boşver

Erken doğuran herkesin gizli bi formülü var da ben o formülü bilmiyomuşum gb hissetmeye başladım artık :KK70:göbeğime bakıp bakıp yavrum niye gelmiyosun gelsene demeye başladım, gidişatım hiç iyi değil :-):-)
Aynı şekilde bende konuşuyorum, oğlum gel artık herkes seni bekliyor diye ama yeri rahat galiba :) Yapacak işim de kalmadı sıkılıyorum valla :)

Kizlar merhaba nasilsiniz insallah hersey yolundadir bugun kontrolumuz vardi pazartesi 3 cm kadar acilmam vardi ayni kalmis zaten neredeyse hic sancim yok suyum azalmis ve bulanmis kaka yapmista olabilir gecici tuyleri de dokulmus olabilir dedi pazartesiye kadar bekliyorum arada sancim olmazsa pazartesi once sunni sanci deneyecek sorun olursa sezeryana alacak galiba ama artik pazartesi dogurtacam daha fazla bekleyemem dedi pazartesiyi nasil bekleyecegim bilmiyorum bugun dogururum diye kendimi hazirlamistimm

Kizlar bugun 12:40 da kızımı kucagima aldim sipnal anestezi oldu 4 gundur leke ve kanama vardi acilmam olmadi kasilma coknolunca aldilar. Darisi tum bekleyenlere ve isteyen herkese iksun cok guzel bir duygu
Hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallah

Kizlar bi arkadas soylemisti sicak dus aldim diye aklimda kalmis bende resmen kaynar suyla dus aldim belimi kasiklarimi pisirdim bakalim ise yarayacakmi? Doguranlar kervanina katilalim artik yaaaa...
Çok tatlısın ya :) doğum sonrası sıkıntılarımın arasında gülümsettin beni :)

Benimde bugun gunum doldu ama bende tık yok :mad: yeter artik gel kizim diye kizmaya basladim:KK62: yarin kontrolumuz var bugune kadar hic cati muayenesi yapmadi doktor herhalde yarin yapar. Ara ara sancim oluyor ama cok duzensiz ve hala karnim dusmedi :mad: ve 2 gundur mide agrisindan cildirmak uzereyim. Ay yeter doguralim artik aaaaaaa:KK34:

Canım böyle bi durumda bi anneye ne denir de teselli edilir bilmiyorum. Acil şifa diliyorum. Bebeğinin ismi neydi bir yasini şerif okuyayım belki bir faydası dokunur kuzuna.

Amine Gökçe canım kızımız
Bugün ziyarete gittik kızım ağlamaktan kıpkırmızı olmuş emzir me ye girdim emerken bile içini çeke çeke ağlıyor du psikolojim bozuldu
Çok sağol dualarinizi bekliyorum.
Rabbim sizin evlatlarinizà da sağlık sıhhat versin

Back