Bende ayniyim canim aci cekmeyi hic bekledigim olmamisti Temizlik yapiyorum alisverise gidiyorum hicmi agrimaz bir yerim. Sanirsam 42-43yapariz bu gidisle..Bende adet sancısı bile yok neredeyse, günde bikaç kez değil bikaç günde bir geliyor o sancı. Bu gidişle herkesi uğurlar en sona kalırım 42 de doğururum ben
Ananasın faydası ne kızlar?
başkasını bilmem de ben rekora koşarım gb geliyorBende ayniyim canim aci cekmeyi hic bekledigim olmamisti Temizlik yapiyorum alisverise gidiyorum hicmi agrimaz bir yerim. Sanirsam 42-43yapariz bu gidisle..
Gözün aydın allah bağışlasın :)Kızlar ben dün saat 11gibi doğum yaptım :)normal doğum oldu ,devlet hastanesindekendi sancmla ,1cm acıklıkla gitmiştim ,şükür fatma zehra kızımız 2700gr doğdu ,hemen memeyi tuttu ,uslu bir bebek ,minicik :)doğum hikayem yakında yazıcam inş
Çok sevindim canım, hadi geçmiş olsun bundan sonra iyi bak kendine sen iyi olunca bebişinde iyi olur:))Çıktı canım ben.ağladım baya korktum aneliyathaneye kdr,damar açılamadı o kdr gergindim ki.sonra rahataldım biraz hoop uyumuşum. Agrılarım var şimdi.bebeğim sağlıklı çok şükür.
Sen de lütfen korkma yoksa baya zor oluyor korkuyla.
Boşver canım zamanında gelsin. 36 da geldi benim sıpa herşey sorun oluyor boşverErken doğuran herkesin gizli bi formülü var da ben o formülü bilmiyomuşum gb hissetmeye başladım artıkgöbeğime bakıp bakıp yavrum niye gelmiyosun gelsene demeye başladım, gidişatım hiç iyi değil
Doğru diyosun da geç gelince sorun olmayacağının garantisi yok ki kısmet galiba. Sizler ne güzel kucağınıza aldınız ilk günlerin zorluğunu geride bıraktınız, biz daha giriş yapamadıkBoşver canım zamanında gelsin. 36 da geldi benim sıpa herşey sorun oluyor boşver
Ultrasonla gordu cnn saolll....
Aynı şekilde bende konuşuyorum, oğlum gel artık herkes seni bekliyor diye ama yeri rahat galiba :) Yapacak işim de kalmadı sıkılıyorum valla :)Erken doğuran herkesin gizli bi formülü var da ben o formülü bilmiyomuşum gb hissetmeye başladım artıkgöbeğime bakıp bakıp yavrum niye gelmiyosun gelsene demeye başladım, gidişatım hiç iyi değil
Hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallahKizlar bugun 12:40 da kızımı kucagima aldim sipnal anestezi oldu 4 gundur leke ve kanama vardi acilmam olmadi kasilma coknolunca aldilar. Darisi tum bekleyenlere ve isteyen herkese iksun cok guzel bir duygu
Çok tatlısın ya :) doğum sonrası sıkıntılarımın arasında gülümsettin beni :)Kizlar bi arkadas soylemisti sicak dus aldim diye aklimda kalmis bende resmen kaynar suyla dus aldim belimi kasiklarimi pisirdim bakalim ise yarayacakmi? Doguranlar kervanina katilalim artik yaaaa...
Cnm sürekli aklımdasınız, dualarımdasınız, çok da merak ediyorum doğuma gideniniz var mı diye ama nasip olunca görürsünüz, baya tantanalı geçiyor zamanımız, telefonu dahi alamıorum elimeCanim otur kalk arada bikac kez ama yorma kendini
Çok sevndm cnm! Allah analı babalı büyütsün..ArkadaşlAr selam,
Bugün 12.41de epidüral normal doğum ile oğluşum efe ye kavuştum
Darısı hepinizin başına
Benimde bugun gunum doldu ama bende tık yokErken doğuran herkesin gizli bi formülü var da ben o formülü bilmiyomuşum gb hissetmeye başladım artıkgöbeğime bakıp bakıp yavrum niye gelmiyosun gelsene demeye başladım, gidişatım hiç iyi değil
Canım böyle bi durumda bi anneye ne denir de teselli edilir bilmiyorum. Acil şifa diliyorum. Bebeğinin ismi neydi bir yasini şerif okuyayım belki bir faydası dokunur kuzuna.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?