- 20 Kasım 2014
- 90
- 71
- 23
Kızlar bu böğürtlen yaprağı çayı mı, böğürtlen çayı mı? Onu da içeyim diyorum :)
Canim sende mi yarin sezeryan olcan yoksa bende(Yarın doğum yapacak arkadaşlarımhayırlı doğumlar inşallah hepimize heyecan dorukta inşallah en güzel şekilde yavrularımızı kucağımıza alırız öpüyorum hepinizi
umarım sabah bakılacak.Şimdi hafif nişan akıntısı galiba gelmeye başladı ama sancı yoookkkk.Sıcak bir duş alıcam artık .Üzülme canım, bebeğini riske atmaktansa sezaryan iyidir belki normal olur zaten
al benden de o kadar, acele mi ediyoruz nedir;ama bende de ne nişan ne su ne yalancı ne gerçek sancı yok gibiBu gidişle bende denemeyi düşünüyorum. Ne yalancı ne gerçek. Tik yok daha bende. Bekle bekle gelişi çok sancılı olmasından korkuyorum artık. Helede suni verilere.
Medikalcilerden canimLohusa korsesini nerdr bulabilirim canım?
Gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün, sorunsuz sıkıntısız huzurlu günleriniz olsun.Slm lar sabah genel anestezi ile yavrumu kucağıma aldım müsait olunca tekrar giricem
Kiz miskcim) girip yazaydin iyi olurdu canim korkudan can cekisiyoruzzz gelll anlaaaatttt zormuuu yarinda ben varim Allahim korkuyorumSlm lar sabah genel anestezi ile yavrumu kucağıma aldım müsait olunca tekrar giricem
ayy sami kemik evet çok sıkıntılı o adam arkadaşımın bağırsağını deldi sezeryanda
al benden de o kadar, acele mi ediyoruz nedir;ama bende de ne nişan ne su ne yalancı ne gerçek sancı yok gibi
kızlar kontrolüm vardı bugün.Çok moralim bozuldu.suyum azalmış tehlikeye atamam dedi yarın yatış verdi ilkin normal doğum deneyeceğiz dedi olmazsa sezeryan olacak dedi çocuk gelişmesi durmuş üç haftadır hiçkilo almıyor.O kadar canım sıkıldı ki kendimi normal doğuma hazırlamıştım.Açılmam var mı yok mu bakmadı ama çok üzülüyorum sezeryan olmasına
Rabbim kendi sancimizla gitmeyi nasip eder inş. Sağlıkla sihatle alırız yavrularimizi kucagimiza. Tez zamanda ins[/QUOTE
İnşallah hayırlı zamanda hayırlı şekilde, var mı sizde emareler belirtiler?
Bebeği içerden çekmek, karnı bastırmak falan canım
Canim sende mi yarin sezeryan olcan yoksa bende(
Ayyyyy kolay gelsin hepimize canim bana dr sabah 6.30gibi son yemegini suyunu ic dedi sana ne dedi cnm saat kac gibi sezeryanin canimEvet hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?