• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kızlar kontrolüm vardı bugün.Çok moralim bozuldu.suyum azalmış tehlikeye atamam dedi yarın yatış verdi ilkin normal doğum deneyeceğiz dedi olmazsa sezeryan olacak dedi çocuk gelişmesi durmuş üç haftadır hiçkilo almıyor.O kadar canım sıkıldı ki kendimi normal doğuma hazırlamıştım.Açılmam var mı yok mu bakmadı ama çok üzülüyorum sezeryan olmasına

Üzülme canım, bebeğini riske atmaktansa sezaryan iyidir belki normal olur zaten

Merhaba eylül anneleri :)
Ben ekim annesiyim de size bişey sormak istiyorum haftanız ilerde daha iyi bilirsiniz belki :)
37. haftadayım oğlum halen ters yani daha döner mi sizin hangi haftada dönmüştü teşekkür ederim şimdiden :)

Ben ekim annesiyim de size bişey sormak istiyorum haftanız ilerde daha iyi bilirsiniz belki :)
37. haftadayım oğlum halen ters yani daha döner mi sizin hangi haftada dönmüştü teşekkür ederim şimdiden :)
En son 1haftan daha vardir bekle canim

Gelinimizin 40.hafta dolmuştu hala tersti.Doğuracagı gün döndü normal doğum yaptı.

Tecrübeli anneler doğumdan önce bebeğinizin hareketleri nasıldı ? Bir kaç gündür kasılmalarım vardı sancısız o zaman sakince hareket ediyordu ama bu akşam kasılmalar bel ağrısıyla geliyor ve bebeğim eskisi gibi hareketli . Şaşırtıyor bu çocuk beni ya :)

Lütfen acil yardım, göğüs uçlarım felaket yara :KK43:((( lansinoh, kalkan fayda etmiyor. Önerisi, bildiği bişey olan lütfennnn yardım etsin! Izdırap çekiyorummm
Canim pazar gunu arkadasima gittim 1 ay olacak dogum yapali onunda yara olmus ne denediysem gecmedi sonra kendi sutunu sur iyi gelir demisler denenis en iyi o geldi ve gecti dedi bi dene istersen sendese ose yarar umarim

Back