• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Düzce'de gidiyorum da is illa sezeryana kalirsa arkadaşim beyhekimde oldu memnun kaldi oraya gelirim olmadi diyordum Altınova falan isim yapmis iyi de çok memnun olan yok gibi
bende ilk 5ay altınovaya gittim filiz hanıma hiçbir özelliği yok ayrıca sezeryan yanlısı hepsi ameliyathaneleri falan çok yetersiz bide birkaç arkadaşımın olumsuz deneyiminden özeli tercih etmedim bide eğitime gittim doğumevine çok beğendim inşaallah gönlüme göre hayırlısı olur hepimizin:KK75:

Kizlaar doguranlar bidahada girmiyo bikac kisiyi cikarsak kizlar buarada miskamber bugun sezeryana gidiyodu haberi olan varmi

bende ilk 5ay altınovaya gittim filiz hanıma hiçbir özelliği yok ayrıca sezeryan yanlısı hepsi ameliyathaneleri falan çok yetersiz bide birkaç arkadaşımın olumsuz deneyiminden özeli tercih etmedim bide eğitime gittim doğumevine çok beğendim inşaallah gönlüme göre hayırlısı olur hepimizin:KK75:
Yeni yatakhane ekleniyor muymus neymis yakin olsam giderdim mutlaka normal doguma iyiymis oranin doktorlari. Hem altinovada sami beyi cok overler kiz sezeryan olmus mahvetmisler bi de dünya para :KK12:

Aranızda en büyük sıkıntılı insan benimdir eşime bilet aldık 15 ine gün sayarken bugün extra görev çıktı izin iptal gelmeMesine tabi üzüldüm göreve daha çok ne olucagını nereye gideceği belli degil artık oglum doğsun da Aklımı ona vereyim yoksa düşüne düşüne kendimi bitireceğim :KK43: bu akşam sıcak duş alayım sabah kontrol var keşke Açıklık maçıklık birşey olsada dogum olsa tez vakitte

Yeni yatakhane ekleniyor muymus neymis yakin olsam giderdim mutlaka normal doguma iyiymis oranin doktorlari. Hem altinovada sami beyi cok overler kiz sezeryan olmus mahvetmisler bi de dünya para :KK12:
ayy sami kemik evet çok sıkıntılı o adam arkadaşımın bağırsağını deldi sezeryanda:KK17:

Aranızda en büyük sıkıntılı insan benimdir eşime bilet aldık 15 ine gün sayarken bugün extra görev çıktı izin iptal gelmeMesine tabi üzüldüm göreve daha çok ne olucagını nereye gideceği belli degil artık oglum doğsun da Aklımı ona vereyim yoksa düşüne düşüne kendimi bitireceğim :KK43: bu akşam sıcak duş alayım sabah kontrol var keşke Açıklık maçıklık birşey olsada dogum olsa tez vakitte
Allah yardımcın olsun canım yaa polismi eşin bol bol dua edelim inşaallah çok sıkıntılı vatanımız:KK75:

ayy sami kemik evet çok sıkıntılı o adam arkadaşımın bağırsağını deldi sezeryanda:KK17:
Neeegyy... Ay o ne kasap gibi keske sikayet etseyni :( gerci Gölcükte bi densiz doktora denk gelmistim bende kanamam vardi yatirdilar düşük yaptim doktoru arıyorum koridorda ebeyi buldum diyorum buyuk bi parca düştü bakti alttan ultrasona koymadi yok yapmamissin diyo dedim bobregimi mi düşürdüm? Iki gün bosuna ilaç verip yatirdilar sonra ultrasona koydular aa düşmüş :KK62: şikayet ettim bende pis kadıni :KK62: sonra bir iki sikayet olmus da atilmis

Lütfen acil yardım, göğüs uçlarım felaket yara :KK43:((( lansinoh, kalkan fayda etmiyor. Önerisi, bildiği bişey olan lütfennnn yardım etsin! Izdırap çekiyorummm
Canim garmastan dene ben lansinoh almıştım okadar yara oldu ki kanadı kabuk bağladı ağlayarak emzirdim ilk 1 hafta hastanede garmastan diye bi ilaç önerdi hemşire çabuk iyileşti ve temizlemeye gerek yok ben çok faydasını gördüm suan bebeğim 20 günlük ilk 10 gün zorlandım şimdi krem bile kullanmıyorum

yok canım ne buluşması aten uzun süre oturamıyor insan ayaklarını uzatmadan aman evde daha iyi dışarda wc ara falan ev gibisi yok az kalldı bu can sıkıntılarını arayacağız yoğunluktan:KK68::KK3:
İşte ben de o yüzden istiyorum bulusmayı. Yoksa çocukla hiç bulusamıcaz:)

kızlar kontrolüm vardı bugün.Çok moralim bozuldu.suyum azalmış tehlikeye atamam dedi yarın yatış verdi ilkin normal doğum deneyeceğiz dedi olmazsa sezeryan olacak dedi çocuk gelişmesi durmuş üç haftadır hiçkilo almıyor.O kadar canım sıkıldı ki kendimi normal doğuma hazırlamıştım.Açılmam var mı yok mu bakmadı ama çok üzülüyorum sezeryan olmasına

Yahu deli olcam.. Çocuk émincé uyuyor gögsümde yatırıyorum ağlıyor hemen. Uyusa da 10 dk sonra uyanıyor.. Ne yemek yiyebiliyorum ne başka bişey yapabiliyorum :(

Lütfen acil yardım, göğüs uçlarım felaket yara :KK43:((( lansinoh, kalkan fayda etmiyor. Önerisi, bildiği bişey olan lütfennnn yardım etsin! Izdırap çekiyorummm
Tahinin üzerindeki yağ canım hemşire mız demisti

Kizlar bi arkadas soylemisti sicak dus aldim diye aklimda kalmis bende resmen kaynar suyla dus aldim belimi kasiklarimi pisirdim bakalim ise yarayacakmi? Doguranlar kervanina katilalim artik yaaaa...

Yahu deli olcam.. Çocuk émincé uyuyor gögsümde yatırıyorum ağlıyor hemen. Uyusa da 10 dk sonra uyanıyor.. Ne yemek yiyebiliyorum ne başka bişey yapabiliyorum :(
Canim besik yumusak geliyor olabilir. Ben sallanir besige dosek yaptim ince diye kendi dosegi. Yatamadi sonra normal battaniye koydum altini besledim simdi yatabiliyo. Birde penye battaniyeyi koynunda tut kokun sinsin yatagina yatinca kokunu aldigi icin biraktigini farkedip uyanmaz.

Back