• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar bu böğürtlen yaprağı çayı mı, böğürtlen çayı mı? Onu da içeyim diyorum :)

Bu gidişle bende denemeyi düşünüyorum. Ne yalancı ne gerçek. Tik yok daha bende. Bekle bekle gelişi çok sancılı olmasından korkuyorum artık. Helede suni verilere.

Kızlar benim henüz hiç sancım yok. Normal midir bu. Sizin de olmadığı olmuş muydu? Bir de bu dönem vajinada kaşıntı oldu mu sizde de.

bende deli gibi hurma yedim merdiven indim umarım sabaha kadar sancım başlar.Normal doğum iistiyorum.Dua edin kızlar @ayka777 benimde yarın doğum bende çok paniğim bakalım nasıl atlatacağız

Bu gidişle bende denemeyi düşünüyorum. Ne yalancı ne gerçek. Tik yok daha bende. Bekle bekle gelişi çok sancılı olmasından korkuyorum artık. Helede suni verilere.
al benden de o kadar, acele mi ediyoruz nedir;ama bende de ne nişan ne su ne yalancı ne gerçek sancı yok gibi

kızlar kontrolüm vardı bugün.Çok moralim bozuldu.suyum azalmış tehlikeye atamam dedi yarın yatış verdi ilkin normal doğum deneyeceğiz dedi olmazsa sezeryan olacak dedi çocuk gelişmesi durmuş üç haftadır hiçkilo almıyor.O kadar canım sıkıldı ki kendimi normal doğuma hazırlamıştım.Açılmam var mı yok mu bakmadı ama çok üzülüyorum sezeryan olmasına

Ben de kendini çok hazırlamıştır ama müsait değilmişim. Seninki de senin elinde olmayan nedenlerden olacak eğer olursa. En iyisi hayırlısı diye dua etmek hangisi sağlıklı olacaksa hem anne hem bebek için o olsun hepimizin

Selam kizlar.. Gecen hafta yazmistim oglusumda tasikardi cikti diye.. Bi gun yatis vermisti dr sonra duzelmisti. Bugunki kontrolde yine kalp ritmi yuksek cikinca ogleden sonra sezeryanla oglusuma kavustum:KK49: spinal oldum, cok sukur fazla sikintim olmadi:KK76: oglusum da emmeye calisiyo, sutum de yavas yavas geliyo:21: darisi bekleyenlere olsun.. Opuyorum

Back