2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

Üzülme canım, bebeğini riske atmaktansa sezaryan iyidir belki normal olur zaten

Merhaba eylül anneleri :)
Ben ekim annesiyim de size bişey sormak istiyorum haftanız ilerde daha iyi bilirsiniz belki :)
37. haftadayım oğlum halen ters yani daha döner mi sizin hangi haftada dönmüştü teşekkür ederim şimdiden :)

En son 1haftan daha vardir bekle canim

Gelinimizin 40.hafta dolmuştu hala tersti.Doğuracagı gün döndü normal doğum yaptı.

Tecrübeli anneler doğumdan önce bebeğinizin hareketleri nasıldı ? Bir kaç gündür kasılmalarım vardı sancısız o zaman sakince hareket ediyordu ama bu akşam kasılmalar bel ağrısıyla geliyor ve bebeğim eskisi gibi hareketli . Şaşırtıyor bu çocuk beni ya :)

Lütfen acil yardım, göğüs uçlarım felaket yara ((( lansinoh, kalkan fayda etmiyor. Önerisi, bildiği bişey olan lütfennnn yardım etsin! Izdırap çekiyorummm
Canim pazar gunu arkadasima gittim 1 ay olacak dogum yapali onunda yara olmus ne denediysem gecmedi sonra kendi sutunu sur iyi gelir demisler denenis en iyi o geldi ve gecti dedi bi dene istersen sendese ose yarar umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…