Kızlar bu böğürtlen yaprağı çayı mı, böğürtlen çayı mı? Onu da içeyim diyorum :)
ayy sami kemik evet çok sıkıntılı o adam arkadaşımın bağırsağını deldi sezeryanda
kızlar kontrolüm vardı bugün.Çok moralim bozuldu.suyum azalmış tehlikeye atamam dedi yarın yatış verdi ilkin normal doğum deneyeceğiz dedi olmazsa sezeryan olacak dedi çocuk gelişmesi durmuş üç haftadır hiçkilo almıyor.O kadar canım sıkıldı ki kendimi normal doğuma hazırlamıştım.Açılmam var mı yok mu bakmadı ama çok üzülüyorum sezeryan olmasına
En son 1haftan daha vardir bekle canimMerhaba eylül anneleri :)
Ben ekim annesiyim de size bişey sormak istiyorum haftanız ilerde daha iyi bilirsiniz belki :)
37. haftadayım oğlum halen ters yani daha döner mi sizin hangi haftada dönmüştü teşekkür ederim şimdiden :)
Canim noldu senin kararin yarin sezeryana giriyomusun sonda evet takiliyo anesteziden sonra taktirirsin ben okadar yalvar yakar etdim resmenSonda takılması ne canım yaa somda mı takılıyor?
Umarım teşekkür ederim :)En son 1haftan daha vardir bekle canim
Canim noldu senin kararin yarin sezeryana giriyomusun sonda evet takiliyo anesteziden sonra taktirirsin ben okadar yalvar yakar etdim resmen
Gelinimizin 40.hafta dolmuştu hala tersti.Doğuracagı gün döndü normal doğum yaptı.Merhaba eylül anneleri :)
Ben ekim annesiyim de size bişey sormak istiyorum haftanız ilerde daha iyi bilirsiniz belki :)
37. haftadayım oğlum halen ters yani daha döner mi sizin hangi haftada dönmüştü teşekkür ederim şimdiden :)
bende buralardayim hala yarin kontrolum var hayirlisi bakalimBi de ben varım kızımla :)
Canim yarin sezryanmi ozaman sendede ayyyy yoksa yalnis i anladimm(((Evet canım ya bekleem de gelmeyecek gibi gitcem artık doğuma
Canim yarin sezryanmi ozaman sendede ayyyy yoksa yalnis i anladimm(((
Canim pazar gunu arkadasima gittim 1 ay olacak dogum yapali onunda yara olmus ne denediysem gecmedi sonra kendi sutunu sur iyi gelir demisler denenis en iyi o geldi ve gecti dedi bi dene istersen sendese ose yarar umarimLütfen acil yardım, göğüs uçlarım felaket yara((( lansinoh, kalkan fayda etmiyor. Önerisi, bildiği bişey olan lütfennnn yardım etsin! Izdırap çekiyorummm
Evet canım yarın sezaryan
soğan iyi geliyomuş diyorlar. bir de susam yağı yani tahinin üstünde biriken yağLütfen acil yardım, göğüs uçlarım felaket yara((( lansinoh, kalkan fayda etmiyor. Önerisi, bildiği bişey olan lütfennnn yardım etsin! Izdırap çekiyorummm
Saat kacda canim seninki Allah bize cesaret versin insallahEvet canım yarın sezaryan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?