Slm kızlar dünkü kontrolde bebeğim 3350grMmis kuzum trombosite bakıldı 89 çıktı ne yazikki ben normal epidural istiyorum ama ne yazık ki trombosit düşük epidural uygulanmaz sanırım ne yapacagimi şaşırdım yaaa pofffffff
.....Bu arada bebişim kanala inmiş. ..
Canım benim 3 kilom kaldı düşün Göbek fln gidiyor yorgunluktan:)) ne tahlili yaptırıyorsun sen?Pardon yanlış anlamışım hamile kalmadan önceki demişşsino zaman süper, bu konuyu takmam bazılarınıza çok saçma gelebilir ama çok takıntılıyım göbek konusunda, geçen yıl az bi şişkinliğim var diye gitmedİğim dr kalmamıştı
ımInsallah sedacim insallah gozumu kapatip acarimki oglum yanimda kendimde iyiyim artik evimdeyim insallah bu bana kabus gibi gelen etapi kolayc atlatirim ama korkudan beynim buz kesiyo
kızlar selam :) dün gece ve bu sabah wcden sonra pembe sümüksü lekelenmem oldu, sanırım doğumum yakın
bende camilideyim cumayerinde pınar metin arkadaşım oda evlendi istanbula belki tanırsınSerdivan yagcilar erenler beskopru dolu :) cumayerindeydi esim evlenmeden once ama şimdi merkezdeyiz :) sen nerdesin adada?
canım cumartesi gunu genel anestezi ile sezeryan oldum. Ne kadar korkuyordum sezeryandan ve genel anesteziden belki hatirlarsin. Ama simdi iyiyim. Toparladim kendimi bayagi. Agrim cok olmadi zaten surekli agri keaici veriyorlar. Uyandiktan sonra tamamen kendime geldikten 6 saat sonra ayaga kalkabildim.Gunaydin kizlar yarin sezeryan gunum topigin en tirsigi korkagi benim heralde genel anestezi vercekler nasil uyuycam nasil kalkicAm uyanabilecekmiyim ALLAHIM uykumdada sen beni koru nolur kuzuma kocama bagisla diyorum ole korkuyorumki bacaklarim korkudan hissizlesiyo.sizlerden dua bekliyorum kizlar insallah sapasaglam o hastaneye girip cikariz,acisi nezaman gecer uyandikdan sonra nasil olurum en esas uyanabilecekmiyim diye korkularim var o ameliyathaneye nasil gircem Allahim kafam duman korkudan
Korkularını anlayorum ben ameliyat a girerken aynı korkular la girdim sonra bana 10 a kadar say dediler 3 e kadar saydim sonra bi baktım hersey bitmiş inşallah hersey yolunda gidicek stres yapmamaya çalış illaki kim ne derse desin yapicaksin ama iyi düşün iyi olsun Allah yar ve yardimcin olsun sağlıcakla kavusursun inşallahGunaydin kizlar yarin sezeryan gunum topigin en tirsigi korkagi benim heralde genel anestezi vercekler nasil uyuycam nasil kalkicAm uyanabilecekmiyim ALLAHIM uykumdada sen beni koru nolur kuzuma kocama bagisla diyorum ole korkuyorumki bacaklarim korkudan hissizlesiyo.sizlerden dua bekliyorum kizlar insallah sapasaglam o hastaneye girip cikariz,acisi nezaman gecer uyandikdan sonra nasil olurum en esas uyanabilecekmiyim diye korkularim var o ameliyathaneye nasil gircem Allahim kafam duman korkudan
Ama bende tık yok yaaaaa arada hafif kasık agrısı oluyor geçiyorKızlar rahim agzim yumuşamış dr doğum belirtisi dedi o sümüksü akıntı nisan.iydi acep
canım şeftali ye bol bol bebeğin iri olmasına sebepmiş . öyle duymuştum. bide süt iç ama şeftaliyi aksatma hergün ye en az bir tane
Benim de bugün 40 hafta oldu, yarın tekrar kontrole çağırdı ,yarın da olmazsa cuma yatırcam dedi, suni sancı mı vvereceksiniz dedim hayır dedi kanala inmiş ama açılma yok panik oldum dünden beri sanki zorla doğutturacak.Suni sancısız nasıl doğacak anlamadım
karbonatlı su yap canım emzirmeden önce sonra sil çok iyi diyolarLütfen acil yardım, göğüs uçlarım felaket yara((( lansinoh, kalkan fayda etmiyor. Önerisi, bildiği bişey olan lütfennnn yardım etsin! Izdırap çekiyorummm
Kaç gün bekliyceksiniz daha? Günüm dolarsa sabredemem gb geliyor. Daha doğrusu korkarım, gebelik boyunca pimpiriklenmedim çok takıntılı biri değilim ama günüm dolarsa paniklerim muhtemelen. her an diken üstünde beklemektense hiç istemesem de sezeryana evet derim gb... Allahım çok bekletmeden sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.
Canım benim 3 kilom kaldı düşün Göbek fln gidiyor yorgunluktan:)) ne tahlili yaptırıyorsun sen?
Canım benim 3 kilom kaldı düşün Göbek fln gidiyor yorgunluktan:)) ne tahlili yaptırıyorsun sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?