Allah yardmcn olsun cnm.. Dualarm sninle..kızlar merhab
sabah beri gelen akıntı suyummus hastanedeyim acilma yok, sancılar düzensiz, acilma olmazsa suni sancı vermezmiş dr(
normal doğum istiyorum hayırlısıysa inşallah, dualarıniizi bekliyorum. Rabbim cumlemize kolay doğumlar nasip etsin inşallah
Teker teker doguruyor herkes yarin sende kuzunu kucagina alanlardan olacaksin insallah. Belki bu saatlerde emziriyor olacaksin. Sona kalanlar napsin hic muhatap bulamayacak burda kendine simdiden uzuleyim kendimeUyuyamıyorum kızlar.. Yrn suni verilcek.. Korkuyorum.. Kızım var arkamda.. Stresliyim.. Bizi takip eden de pek kalmadı burda galibayorgunum.. Ruh halim berbat.. Hiç pozitif olamıyorum.. Rum da rum kısacası..
olay söyle arkadaşlar duvara sırtını belini iyice daya sağ ayağını kaldır sol ayak parmaklarının üzerine koy yapamıyorsan cantayı hazırla diyor nette annetavşan yazmıştı kendisi yapamadı doğurdu herkeste olur mu bilmem ben deniyorumO zamanda oldu oturarak mı ayakta mı konusu. Bir arkadaş dedi ki duvarın dibine oturup ayaklarını uzatacaksın sonra sağ ayağını sol ayağının parmaklarının üzerine koyacaksın. Hatta kuzucuk adlı arkadaş denemiş rahat bir şekilde koymuş ama ertesi gün doğurmuştu.
Al benden de o kadar.. Uyandım bekliyorum öğleden sonra sezeryana gircem endişeliyim eskilerden kimse yok herkes kendi derdine düştü sanırım Allah yardımcın olsun arkadaşım inşallah hemen açılman olur kolayca doğurursun bebeğiniUyuyamıyorum kızlar.. Yrn suni verilcek.. Korkuyorum.. Kızım var arkamda.. Stresliyim.. Bizi takip eden de pek kalmadı burda galibayorgunum.. Ruh halim berbat.. Hiç pozitif olamıyorum.. Rum da rum kısacası..
Yok canım o öyle değil, normal doğumda epidural evet ama sezeryanda iki çeşit var biri epidural ve spinal. Hatta ikisinin karma uygulaması var ve benim ilk SeZeryanım öyle idi doktorum öyle anlatmıştı. Spinalde ağrı kesici tek kez uygulanıyor bele takılı bi katater olmuyor ama Epiduralde bele takılı bir katater oluyor ve ameliyat sonrası ağrı hissettikçe basıp ağrı kesici alıyorsun. Epiduralde omurilik zArının dışına spinalde ise içine uygulama yapılıyor. Spinalde baş ağrısı ihtimali daha yüksek oluuor.internette de böyle diyorCanım sezeryan a spinal Normal doğum için epidural deniyor benimde bir kaç gün ağrıdı sonrada geçti nescafe bile içmedim düşün..sezeryan spinal ben çok çabuk ayağa kalktım iki gün yatmadim düşün ayaktaydim ağrılarım oldu ama dayanilmayacak gibi değil ne kadar çok hareket o kadar çabuk iyilesiyormuşsun
Nasıl sezaryen olacaksın bilmiyorum ana hic stres yapma,ben spinal oldum, cok cok kolay ve rahattı. Oğlumu ilk ben gordum ve o an dunyaya deger. Bugun 4.gunumuz ve ben 2.gunden beri kendi işimi kendim yapiyorum sadece sezaryen yerim biraz sızliyor ara sıra. Allah yardımcın olsun,kolay bir dogum olsun inşallahAl benden de o kadar.. Uyandım bekliyorum öğleden sonra sezeryana gircem endişeliyim eskilerden kimse yok herkes kendi derdine düştü sanırım Allah yardımcın olsun arkadaşım inşallah hemen açılman olur kolayca doğurursun bebeğini
Bende birkaç gün önceye kadar yapabiliyordum ama az önce yapamadım fakat hiiiiçç doğum yapacak bir hava yok bende. Hatta genelde yalancı sancılarım olur, belim ağrır falan o bile yok :) ama doğurursam haber ederim :)olay söyle arkadaşlar duvara sırtını belini iyice daya sağ ayağını kaldır sol ayak parmaklarının üzerine koy yapamıyorsan cantayı hazırla diyor nette annetavşan yazmıştı kendisi yapamadı doğurdu herkeste olur mu bilmem ben deniyorum
:) gülümsettin beni sabah sabah.. Haklısın, sona kalan dona kalıyor.. Önce erkenciler, şimdi de doğmayanlar! Çok ilginç bu hayat..Teker teker doguruyor herkes yarin sende kuzunu kucagina alanlardan olacaksin insallah. Belki bu saatlerde emziriyor olacaksin. Sona kalanlar napsin hic muhatap bulamayacak burda kendine simdiden uzuleyim kendime
Çok sağol canım, inşallah dediğin gibi kolayca olur.. Allah senin de yaedmcn olsun, bnden önce alırsın bebişini büyük ihtimalle :)Al benden de o kadar.. Uyandım bekliyorum öğleden sonra sezeryana gircem endişeliyim eskilerden kimse yok herkes kendi derdine düştü sanırım Allah yardımcın olsun arkadaşım inşallah hemen açılman olur kolayca doğurursun bebeğini
6.30 dan beri uyanigim uyuyamiyorum da. Bari dogsa da uyanik olmamin bi anlami olsa..Doguramicaz her halde biz millet 36 da dogurdu
Selam. Sana tavsiyem genelşikle medikal malzeme satan eczanelerde bulunan amniyotik sıvı kontrolü yapan pedlerden alman. Hem bebeğin suyu mu anlamış olursun. Günlük ped gibi eğer amniuotik sıvı gelir ise orta şerit mavi oluyor. Benim 20li haftalarda suyum azalmıştı acaba suyum mu geliyor diye kullanmıştım çok şükür değilmiş.İdrardan daha az oluyor ama, çamaşırım ıslanıyor tabi
Aynen bende oyleyim ezanda uyandim basladim aglamaya artik bacaklarim vucudumu tasimiyor dun jole kivaminda akintim geldi aksam dogururum diye cok umitlendim ama bu sabah yine tek parca halinde uyandim6.30 dan beri uyanigim uyuyamiyorum da. Bari dogsa da uyanik olmamin bi anlami olsa..
Canım ben kan sulandırıcı clexane 0,8 lik kullandım. Belden bi iğne vurarak oldum ben ameliyat-ı ve çok rahattı Şükürler olsun.
Canım sezeryan a spinal Normal doğum için epidural deniyor benimde bir kaç gün ağrıdı sonrada geçti nescafe bile içmedim düşün..sezeryan spinal ben çok çabuk ayağa kalktım iki gün yatmadim düşün ayaktaydim ağrılarım oldu ama dayanilmayacak gibi değil ne kadar çok hareket o kadar çabuk iyilesiyormuşsun
canım stres yapma herşey güzel olacak inşallahUyuyamıyorum kızlar.. Yrn suni verilcek.. Korkuyorum.. Kızım var arkamda.. Stresliyim.. Bizi takip eden de pek kalmadı burda galibayorgunum.. Ruh halim berbat.. Hiç pozitif olamıyorum.. Rum da rum kısacası..
Merhabalar. Yazdıklarınızı okudum. Dün dr kontrolünde suyumun normal üst sınırda olduğu söylendi.şeker testi istedi dr um. İnternetten baktım pek hoş şeyler yazmıyordu. Siz kaçıncı haftada yaşadınız bunu. Korkuyorum. Daha önce ikizlerimizi kaybettik beşinci ayda. Dördüncü tüp bebek denememizde aldık mutlu sonucu. Bi şey olacak korkusu sardı beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?