Canım eğer bende yanlış anlamadıysam oturur pozisyonda Sırtını duvara dayıyorsun. Sonra sağ ayak topuğunu sol ayak parmaklarının üstüne koyuyorsun. Yapabilirsen doğumuna daha var demekmiş. Doğruluğu var mı bilmiyorum.
O zamanda oldu oturarak mı ayakta mı konusu. Bir arkadaş dedi ki duvarın dibine oturup ayaklarını uzatacaksın sonra sağ ayağını sol ayağının parmaklarının üzerine koyacaksın. Hatta kuzucuk adlı arkadaş denemiş rahat bir şekilde koymuş ama ertesi gün doğurmuştu.Oturur pozisyon mu? Ben de ayakta denıyorum, oturarak nasıl olcak kii
Tatlım amnion sıvı fazlalığını bir arkadaşım yaşadı. Şeker yüfklemesi yapıldı fakat çıkmadı. Yalnız şekeri ve meyveyi tamamen keserek suyun artmasını engelledi doktor. Meyve ve şekerli olan herşeyi kesersen amnion sıvısının artışını durdurabilirsin.Benim daha şeker yüklemem yapılmadı. Dr um tokluk şekerimi görmek istedi ilk olarak. Sizin kaçıncı haftada farkedildi suyunun fazla olduğu.
oturup ayaklarını uzat sırtını da biyere dayaOturur pozisyon mu? Ben de ayakta denıyorum, oturarak nasıl olcak kii
Arkadaşım gözün aydın. Allah bebeğini güle güle büyütmeyi nasip etsin. Hemoroid acısı için Hemofast diye bitkisel bir ürün var eczanede satılıyor. O hem hemoroid memelerinin inmesini sağlıyor hemde acısını alıyor. Dene derim.Hanımlar Merhaba. Çarşamba gecesi başlayan "degisik" bel ağrısı sabahki muayenede 2 cm açıklıkla dogumu başlatmış. 37+5 te Akşam saat 10.00 da Bebeğimi kucağıma aldım normal dogum la. 3500 gram ve 55 cm. Perşembe öğlen de evimize geldik. Şuan sadece hemoroid sıkıntım var. Dilerim herkes hayal ettiği gibi bir doğum yaşar. Eve 3 kişi sağlıkla dönmek tüm bekleyen arkadaşlarımıza nasip olur.
Arkadaşım,Merhabalar. Yazdıklarınızı okudum. Dün dr kontrolünde suyumun normal üst sınırda olduğu söylendi.şeker testi istedi dr um. İnternetten baktım pek hoş şeyler yazmıyordu. Siz kaçıncı haftada yaşadınız bunu. Korkuyorum. Daha önce ikizlerimizi kaybettik beşinci ayda. Dördüncü tüp bebek denememizde aldık mutlu sonucu. Bi şey olacak korkusu sardı beni.
oturup ayaklarını uzat sırtını da biyere daya
Canım benim Kızımın da 40 ı çıkmak üzere , ben de bu tarz bi anakucağı kullanıyorum, ama orta kısmı çok çökük olduğundan ben Orayı battaniyeyle destekleyip, kızımı öyle yatırıyorum. Ben Ce sen de öyle yap ki beli acımasın kuzununArkadaşlar özellikle doğum yapanlar bebeklerinizi hastaneden nasıl çıkardınız?
Ben aşağıdakini aldım, portbebe almadım. Tam yatış sağlamıyor, bu şekilde kullanılır mı acaba? Kafama takıldı. 2 günlük bebek oturur gibi arabada 1 saat seyahat edebilir mi?
http://www.e-bebek.com/nuna-pipa-0-13-kg-oto-koltugu_NUN-CS01001E
Arkadaşlar özellikle doğum yapanlar bebeklerinizi hastaneden nasıl çıkardınız?
Ben aşağıdakini aldım, portbebe almadım. Tam yatış sağlamıyor, bu şekilde kullanılır mı acaba? Kafama takıldı. 2 günlük bebek oturur gibi arabada 1 saat seyahat edebilir mi?
Hanımlar çatı muayenesi oldunuz değil mi. Benim çok zor geçti çok sıktım kendimi. Ne yapayım nasıl rahatlayayım? Acaba doktor çatı muayenesi yapamadığı için sezaryene alır mi beni
Canım benim Kızımın da 40 ı çıkmak üzere , ben de bu tarz bi anakucağı kullanıyorum, ama orta kısmı çok çökük olduğundan ben Orayı battaniyeyle destekleyip, kızımı öyle yatırıyorum. Ben Ce sen de öyle yap ki beli acımasın kuzunun
Bi eylul kuzusu daha geliyo desene hayirli olsunn annesikızlar merhab
sabah beri gelen akıntı suyummus hastanedeyim acilma yok, sancılar düzensiz, acilma olmazsa suni sancı vermezmiş dr(
normal doğum istiyorum hayırlısıysa inşallah, dualarıniizi bekliyorum. Rabbim cumlemize kolay doğumlar nasip etsin inşallah
Eki Görüntüle 1625830 canim ben dogum yapmadim ama nasip olursa insallah bunda cikartmati dusunuyorum anneanemizin hediyesi
Cook tesekkurler cnm insallah saglikla kullanmak nasip olurCok ciciymiş bu canım yaagüle güle kullanın
Icin rahat edebilir arkadasimin oglu 3 aylik oldu gece gunduz bunda yatiyorArkadaşlar özellikle doğum yapanlar bebeklerinizi hastaneden nasıl çıkardınız?
Ben de Fatih beydeyim:) benimkidee cok dusuk cikti 2600 suanda. Biraz kucuk degil mi doktor bey dedim evet biraz kucuk ama son iki hafta alir dedi. 17 Eylule tarih verdi:) Memnun olunmasi insani daha bir mutlu ediyor boyle ucuk fiyatlar duyunca ama ben de cok memnunum hem hastaneden hem doktordan
Suan 37+0 im. Haftaya persembe yani 17sinde 38+3 olacagim kismetseMerhaba 17 eylül sezaryen tarihi mi? Tam olarak kaçıncı günunuzdesiniz acaba?
Allah yardimcinnolsun benimde 1.5 cm hic ilerlemiyo bekletiyolar suyum azaldindiyekızlar merhab
sabah beri gelen akıntı suyummus hastanedeyim acilma yok, sancılar düzensiz, acilma olmazsa suni sancı vermezmiş dr(
normal doğum istiyorum hayırlısıysa inşallah, dualarıniizi bekliyorum. Rabbim cumlemize kolay doğumlar nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?