2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

Oturur pozisyon mu? Ben de ayakta denıyorum, oturarak nasıl olcak kii

Oturur pozisyon mu? Ben de ayakta denıyorum, oturarak nasıl olcak kii
O zamanda oldu oturarak mı ayakta mı konusu. Bir arkadaş dedi ki duvarın dibine oturup ayaklarını uzatacaksın sonra sağ ayağını sol ayağının parmaklarının üzerine koyacaksın. Hatta kuzucuk adlı arkadaş denemiş rahat bir şekilde koymuş ama ertesi gün doğurmuştu.

Benim daha şeker yüklemem yapılmadı. Dr um tokluk şekerimi görmek istedi ilk olarak. Sizin kaçıncı haftada farkedildi suyunun fazla olduğu.
Tatlım amnion sıvı fazlalığını bir arkadaşım yaşadı. Şeker yüfklemesi yapıldı fakat çıkmadı. Yalnız şekeri ve meyveyi tamamen keserek suyun artmasını engelledi doktor. Meyve ve şekerli olan herşeyi kesersen amnion sıvısının artışını durdurabilirsin.

Arkadaşım gözün aydın. Allah bebeğini güle güle büyütmeyi nasip etsin. Hemoroid acısı için Hemofast diye bitkisel bir ürün var eczanede satılıyor. O hem hemoroid memelerinin inmesini sağlıyor hemde acısını alıyor. Dene derim.

Arkadaşım,
Aynı şeyi benim çok yakın bir arkadaşım yaşadı. Doktor şekeri ve meyveyi tamamen kesti. Suyun artması durdu. meyve patates ve içinde şeker bulunan herşeyi kesersen bu suyunun artmasını durdurabilir.

Arkadaşlar özellikle doğum yapanlar bebeklerinizi hastaneden nasıl çıkardınız?

Ben aşağıdakini aldım, portbebe almadım. Tam yatış sağlamıyor, bu şekilde kullanılır mı acaba? Kafama takıldı. 2 günlük bebek oturur gibi arabada 1 saat seyahat edebilir mi?

http://www.e-bebek.com/nuna-pipa-0-13-kg-oto-koltugu_NUN-CS01001E

Canım benim Kızımın da 40 ı çıkmak üzere , ben de bu tarz bi anakucağı kullanıyorum, ama orta kısmı çok çökük olduğundan ben Orayı battaniyeyle destekleyip, kızımı öyle yatırıyorum. Ben Ce sen de öyle yap ki beli acımasın kuzunun

Hanımlar çatı muayenesi oldunuz değil mi. Benim çok zor geçti çok sıktım kendimi. Ne yapayım nasıl rahatlayayım? Acaba doktor çatı muayenesi yapamadığı için sezaryene alır mi beni

Benim berbat geçti çok açıdı ben de çok kastim. Doktor zor olur dedi. Bebeğim normal doğum pozisyonundayken ve hep normal dusunurken sanırım sezaryen olacak

kızlar merhab
sabah beri gelen akıntı suyummus hastanedeyim acilma yok, sancılar düzensiz, acilma olmazsa suni sancı vermezmiş dr (
normal doğum istiyorum hayırlısıysa inşallah, dualarıniizi bekliyorum. Rabbim cumlemize kolay doğumlar nasip etsin inşallah

Sağol canım cevabın için, ben de öle yapayım, incinmesin bir yeri

Bi eylul kuzusu daha geliyo desene hayirli olsunn annesi

Merhaba 17 eylül sezaryen tarihi mi? Tam olarak kaçıncı günunuzdesiniz acaba?

Allah yardimcinnolsun benimde 1.5 cm hic ilerlemiyo bekletiyolar suyum azaldindiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…