2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Mutlaka yazar mısın yarınkı randevunu, degısık gorusler duymak ıstıyorum :)

Yarinki randevum bugunku randevu oldu sabah hafif sancim vardi nolur nolmaz diye cagirdilar. Bebek benle oyun oynuomus esek. Sancı çıkmadı adam gıbı. Pelvısı begendi. Uygun dedi. Cocuk 4 kilo ustu cikti bu 4.800 de olabilir 3.800 de olabilir yaniltio son haftalar dedi. Bebek bayagi yerlesmis pozisyona asagidaymis dokundu eliyle. Bi iki gune cikar bu dedi. Cikmazsa pazartesi gel suni deneyelim sabah. Olmazsa sezeryanla hallederiz dedi. Bende pazartesiye ok dedim ama suniye gerek var mi bilmiyorum o gun korkumu anlaticam belki direk sezeryan yapar. Ins kucagima saglikla alirim 7 eylulde bebegimi :)

Bende önce kahverengi sonra taze kan gelmeye başladı ama çok az damla damla pztden beri. Ben bu hafta 2. Alttan muayene mi oldum. Bekle benimde sonradan geldi. Karnımda gerilme var ama öyle belirgin bir ağrı yok.
Aynen benimde karnimda adet onceki burulma gibi bi his var kasilmalarim devam ediyiyor hayirlisi insallah ya

Doğum belirtisi yasayan arkadaşlardan var mı bir gelişme? Acaba doğurdular mı ki :)

Hanımlar çatı muayenesi oldunuz değil mi. Benim çok zor geçti çok sıktım kendimi. Ne yapayım nasıl rahatlayayım? Acaba doktor çatı muayenesi yapamadığı için sezaryene alır mi beni

Mrba bayanlar gebelikte vajinada mantar sorunu yaşayan var mi?dr krem ve fitil verdi ama 37.haftada oldugum icin kullsnmaya korkuyorum vajinayi sirkeli su ile yikamanin iyi geldigini okudum deneyen var mi

Bana da 7 eylül doğum başlatma dedi dr.. İstemesem de güvenmek zorundatm artık.. En hayırlı şekilde bu maceramız da sonlanır inşallah!

Valla canım al bendende o kadar benimde geçmişte yaşatmis oldukları şeyler var şimdi de çocuk oldu daha çok küçük uyuyan cocugu kucağında dusurmuyorlar bide o pis elleriyle yüzünü saçını oksuyorlar ya seviyorlar tamam da yüzünü oksuyorlar kaynanam bir kaç defa öptü yüzünden cildirdim ben bişe söylemedim alınır diye eşime söyledim o kızdı napiyosunuz mikrop kapar o daha çok küçük dedi..ben çok kıskanıyorum canım çünkü onlar hiç haketmiyorlar

Beni arayip sormuyorlar bile bayramdan beri esime soruyormus ama dogumda gelirler sevmeye henüz dogurmadigim bebisim icin henüz gelmeyen kaynanamla kavga ederken buluyorum kendimi bazen

Aynen canım hiç yanımda olmadılar bişeye ihtiyacın varmı diye sormadilar hep iş beklediler benim canım gidiyor çocuğuma dokunuyorlar allah bilir elleri temizmi hiç sanmıyorum bişe demiyorum eşime soylettiriyorum doğumdan iki gün önce evi temizledik kardeşimle gorumcem falan yukardan aşağıya inip sormadi yardıma ihtiyacınız varmı diye mahvolduk ıkı gün sonrada sancım oldu erken dogurdum

Beni arayip sormuyorlar bile bayramdan beri esime soruyormus ama dogumda gelirler sevmeye henüz dogurmadigim bebisim icin henüz gelmeyen kaynanamla kavga ederken buluyorum kendimi bazen
Valla canım bende etsem çok şey var aslında ama susuyorum herseye karışmak istiyor ben izin vermiyorum tutturmuş çocuğa su ver diyo sabah akşam bir çay kaşığı olmaz dedim bişe olmaz sen Dr.bakma diyo eşimin yanında özellikle sordum kesinlikle dedi ben bişe demiyorum canım sadece allaha haval ediyorum...ismini koyarken bile oglum şu olsun bu olsun diyo bari göbek adı olsun diyo beni kaile alan yok o çocuğun anası ben değilim ya çok şey var boşver canım allah buyuk

Goz aklari sari biraz da alni ve dil ucunda farkettim, ancak endise edilecek durum olsa hastaneden eve gondermezlerdi diye düşünüyorum canim. Uzayan sarilik bizimkisi
Kan uyuşmazlığı varsa sarılığı çok arttırıyor yani anne sütü sarılığı deniyor bebek emdikce yükseliyor sarılık aynısı bizde de vardı eğer böyleyse çok dikkat etmeniz gerekecek hızlı yükseliyor ve iki aya yakın sürüyor.

Kiz olsaymis diye tutturdu 3 kaybim olmasina rağmen ilk bebisime Alper ismini düşünmüştük kaybettik ilk ogluma abisinin adini vereceğim dedim bildigi halde ahmete mahmuta ne oldu kaynana kayinbaba adi koyan var falan zamaninda günah olmasa seni ayirirdim diyen insan o korkuyorum sütüm gidecek onun yüzünden diye

Kizlar Allah izin verirse 9 eylulde Doğumum var Allah hepimizi evlatlarimiza sağ salim kavusmamizi nasip etsin

Insallah sağlıkla kavusursun bebegıne, sezaryan olcaksın sanırım, nasıl karar verdın?

Hıc takma boşver, evet evet de sen yıne kendı istedığını yap

Yarım ınsan mı koptum gece gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…