- 8 Mart 2015
- 100
- 77
- 98
Mutlaka yazar mısın yarınkı randevunu, degısık gorusler duymak ıstıyorum :)
Aynen benimde karnimda adet onceki burulma gibi bi his var kasilmalarim devam ediyiyor hayirlisi insallah yaBende önce kahverengi sonra taze kan gelmeye başladı ama çok az damla damla pztden beri. Ben bu hafta 2. Alttan muayene mi oldum. Bekle benimde sonradan geldi. Karnımda gerilme var ama öyle belirgin bir ağrı yok.
İlk hafta değil, en az ilk yıl öyleydi bnm kızım malesef :)Kızlar bebeğim 4 günlük.kucagimda durmak istiyo hep sizinde ilk hafta boyle miydi.kucağa alınca susuyo beşiğe koyunca ağlıyo.
Bana da 7 eylül doğum başlatma dedi dr.. İstemesem de güvenmek zorundatm artık.. En hayırlı şekilde bu maceramız da sonlanır inşallah!Yarinki randevum bugunku randevu oldusabah hafif sancim vardi nolur nolmaz diye cagirdilar. Bebek benle oyun oynuomus esek. Sancı çıkmadı adam gıbı. Pelvısı begendi. Uygun dedi. Cocuk 4 kilo ustu cikti bu 4.800 de olabilir 3.800 de olabilir yaniltio son haftalar dedi. Bebek bayagi yerlesmis pozisyona asagidaymis dokundu eliyle. Bi iki gune cikar bu dedi. Cikmazsa pazartesi gel suni deneyelim sabah. Olmazsa sezeryanla hallederiz dedi. Bende pazartesiye ok dedim ama suniye gerek var mi bilmiyorum o gun korkumu anlaticam belki direk sezeryan yapar. Ins kucagima saglikla alirim 7 eylulde bebegimi :)
Valla canım al bendende o kadar benimde geçmişte yaşatmis oldukları şeyler var şimdi de çocuk oldu daha çok küçük uyuyan cocugu kucağında dusurmuyorlar bide o pis elleriyle yüzünü saçını oksuyorlar ya seviyorlar tamam da yüzünü oksuyorlar kaynanam bir kaç defa öptü yüzünden cildirdim ben bişe söylemedim alınır diye eşime söyledim o kızdı napiyosunuz mikrop kapar o daha çok küçük dedi..ben çok kıskanıyorum canım çünkü onlar hiç haketmiyorlarSelam kızlar.. Doğum yapanlar hayırlı olsun Rabbim hayırlı evlatlar eylesin. Yapacak olanların da yardımcısı olsun.
Biliyorum saçma gelebilir bazılarınıza ama benim gibi bebeğini kıskanan var mı eşinin ailesinden
Ya bilmiyorum gurbette olduğumdan mı hiç ailemden biri bile çevremde yok ondan mı.. Eltimin kızları da sürekli gelip sevmek istiyor ben diyorum lohusayım az rahat bıraksınlar.. Kaynanam dersen torunlarına öyle diyorum diye surat asıp üzerine alınıyor.. Kıskanıyorum kaynanam her sek
sevmesinde çünki geçmişten gelen öfkem var ona.. Gece de eşim dedi ki, mutsuzum çünki benim ailemi görünce suratın asılıyor dedi. Ben de onun için iyi davranmaya çalışıcam..
Benim gibi olan önerisi olan var mı
Bdv ye açsam şimdi insanlar diyecek ki senin çocuğun da onun torunu değil mi
Beni arayip sormuyorlar bile bayramdan beri esime soruyormus ama dogumda gelirler sevmeye henüz dogurmadigim bebisim icin henüz gelmeyen kaynanamla kavga ederken buluyorum kendimi bazenValla canım al bendende o kadar benimde geçmişte yaşatmis oldukları şeyler var şimdi de çocuk oldu daha çok küçük uyuyan cocugu kucağında dusurmuyorlar bide o pis elleriyle yüzünü saçını oksuyorlar ya seviyorlar tamam da yüzünü oksuyorlar kaynanam bir kaç defa öptü yüzünden cildirdim ben bişe söylemedim alınır diye eşime söyledim o kızdı napiyosunuz mikrop kapar o daha çok küçük dedi..ben çok kıskanıyorum canım çünkü onlar hiç haketmiyorlar
Aynen canım hiç yanımda olmadılar bişeye ihtiyacın varmı diye sormadilar hep iş beklediler benim canım gidiyor çocuğuma dokunuyorlar allah bilir elleri temizmi hiç sanmıyorum bişe demiyorum eşime soylettiriyorum doğumdan iki gün önce evi temizledik kardeşimle gorumcem falan yukardan aşağıya inip sormadi yardıma ihtiyacınız varmı diye mahvolduk ıkı gün sonrada sancım oldu erken dogurdumCanım öncelikle güle güle sağlıkla mutlulukla büyüt bebeğini inşallah :)
İnan öyle iyi anlıyorum ki seni aybı duyguları bende yaşıyorum. Allahtan benim yanımda kendi ailem de olacak. Kendi aileme istediğimi söyleyebilirim alınmazlar öpmeyin vs. Ama kvdemler çok sinirimi bozuyor ben en çok ellerini yıkamadan tutmaları veya öpmelerinden korkuyorum ama kararlıyım ne olursa olsun öpmeye calışırlarsa uyarıcam kimse kusura bakmasın bebeğimin sağlığı onlardan daha önemli istediklerini desinler. :)
Zaten başından beri ne ilgilendiler ne yardımcı oldular arayıp sormadılar kuzenim geldi de doğum temizliğimi ancak öyle yapabildim. Bide bebekten bahsederken de hep sanki sadece eşimin çocuğuymuş gibi ben sadece taşıma görevini üstleniyormuşum gibi davranmalar fian insan sinir oluyo
Valla canım bende etsem çok şey var aslında ama susuyorum herseye karışmak istiyor ben izin vermiyorum tutturmuş çocuğa su ver diyo sabah akşam bir çay kaşığı olmaz dedim bişe olmaz sen Dr.bakma diyo eşimin yanında özellikle sordum kesinlikle dedi ben bişe demiyorum canım sadece allaha haval ediyorum...ismini koyarken bile oglum şu olsun bu olsun diyo bari göbek adı olsun diyo beni kaile alan yok o çocuğun anası ben değilim ya çok şey var boşver canım allah buyukBeni arayip sormuyorlar bile bayramdan beri esime soruyormus ama dogumda gelirler sevmeye henüz dogurmadigim bebisim icin henüz gelmeyen kaynanamla kavga ederken buluyorum kendimi bazen
Kan uyuşmazlığı varsa sarılığı çok arttırıyor yani anne sütü sarılığı deniyor bebek emdikce yükseliyor sarılık aynısı bizde de vardı eğer böyleyse çok dikkat etmeniz gerekecek hızlı yükseliyor ve iki aya yakın sürüyor.Goz aklari sari biraz da alni ve dil ucunda farkettim, ancak endise edilecek durum olsa hastaneden eve gondermezlerdi diye düşünüyorum canim. Uzayan sarilik bizimkisi
Kiz olsaymis diye tutturdu 3 kaybim olmasina rağmen ilk bebisime Alper ismini düşünmüştük kaybettik ilk ogluma abisinin adini vereceğim dedim bildigi halde ahmete mahmuta ne oldu kaynana kayinbaba adi koyan var falan zamaninda günah olmasa seni ayirirdim diyen insan o korkuyorum sütüm gidecek onun yüzünden diyeValla canım bende etsem çok şey var aslında ama susuyorum herseye karışmak istiyor ben izin vermiyorum tutturmuş çocuğa su ver diyo sabah akşam bir çay kaşığı olmaz dedim bişe olmaz sen Dr.bakma diyo eşimin yanında özellikle sordum kesinlikle dedi ben bişe demiyorum canım sadece allaha haval ediyorum...ismini koyarken bile oglum şu olsun bu olsun diyo bari göbek adı olsun diyo beni kaile alan yok o çocuğun anası ben değilim ya çok şey var boşver canım allah buyuk
Son hazirliklarda tamam Allah utandirmasin
Kizlar Allah izin verirse 9 eylulde Doğumum var Allah hepimizi evlatlarimiza sağ salim kavusmamizi nasip etsin
Kiz olsaymis diye tutturdu 3 kaybim olmasina rağmen ilk bebisime Alper ismini düşünmüştük kaybettik ilk ogluma abisinin adini vereceğim dedim bildigi halde ahmete mahmuta ne oldu kaynana kayinbaba adi koyan var falan zamaninda günah olmasa seni ayirirdim diyen insan o korkuyorum sütüm gidecek onun yüzünden diye
Kızlar yüzüm de doğum lekesi oluşmuştu kaldılar geçmesi için bi çözüm var mı bilenler zararsız bir yöntem var mi
Canım hiç üzülme Allah hayırlısıyla en sağlıklı şekilde kavuştursun meleğine inşallah, ben de en başından beri hep normale hazırladım kendimi ama en son kontrolde çatı muayenemi oldum ve çatım darmış onu öğrendim bebeğimde iriymiş anne ve bebek için riskli deyince bizde sezeryana karar verdik benim için de şok bi durum oldu ama şuan üzülmüyorum bebeğimi riske atmicağım içim mutluyum.
Etraftan söylenenlere de hiç takma ben şu 9 ayda sezeryanla alakalı ne saçmalıklar duydum inanamazsın. Yok normalde için temizleniyomuş sanki sezeryanda pis pis kalıyomuş gibiyok sezeryan olduktan sonra artık yarım insan oluyomuşsun da bilmem ne hepsi de saçmalık ötesi insanların yaptığı felaket tellallığı başka bişey değil inan.
ben ankara medicana da doğum yapcam 3000 civarı fiyatı .
istanbul niye o kadar pahalı ya
Oyle yapacagim artik napalim esime cok kalmaz insallah diyorum da cok merakli zten senin isini gormeye diyoHıc takma boşver, evet evet de sen yıne kendı istedığını yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?