Ayy rabbim kolaylastirsin saglikla kucagina alirsin insallah canim ama erken degilmi vakti?Kızlar 12 de ikizlerimi doguracagim inşallah dualarinizi bekliyorum çok heyecanlı ve stresliyim inşallah sagsaglim dogarlar kuveze girmeden evimize geliriz
Kızlar ben oglusumu henüz doğurmaz benim merak ettiğim şey göğüslerim sis deil sızıntı gibi birsey yok normal midir acaba[/QUOTE
Evet cnm endise etme benimde oyle
Saol canim <3Cok guzel olmuş hepsı annesı
Amin inşallah canim.bebeğim 4 kilo olunca zaten genelde sezeryan oneriyolar.alt bölgede parçalanma yirtilma olsun istemedim doktorumda öyle dedi bebegin mansallah çok tombis doğum çok zor olur ama yinede sen bilirsin dedi çünkü bebekte cikmakta zorlanabilirmis.bende ikimizide zora sokmamak için sezeryana karar verdik ortak kararimiz Allah utandirmasinInsallah sağlıkla kavusursun bebegıne, sezaryan olcaksın sanırım, nasıl karar verdın?
Hımm biz mama kullanmadigimiz icin emzirdikce arttı sarılık. bize bunu soylemediler sonradan öğrendim. Sarılığı 19 a çıkmıştı ve bir günde işin tedavisi gördü hastanede.. inş kısa zamanda atlatir geçmiş olsun.
Hamilelikten dolayi duygusalligin agir basmistir, ben de bir ara her gun agliyordum cesitli bahanelerle sonra gecti, seninki daha uzun surmus belli ki,eger kotu olursan psikologa git bence.ailevi sikintilarin da umarim duzelir
Sezeryana girmek zorunda kaldim kizlar preklemsiden dolayi dualarinizi eksik etmeyin. Birazdan alacaklar beni. Korkuyorum cok.
Sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah rabbim.Bebeğin sağlıkla dünyaya gelmesi ne büyük nimetmiş meğer..
Ben bir sürü aptal şey planladım oda süsü kapı süsü yok şu takım önce bu takım snr hiç bebeğimin yanımda olamama ihtimalini hesaplamadım kızımı yanıma getiremedim hiç doğum yapmış gibi değilim sanki kaza geçirdim iyileşmeyi bekliyorum .. Bebek görmeye gelenlerden tek bir kişiyi dahi istemiyorum artık .. 24 saatte yalnızca 1 dakika veriyorlar bana onu görmem için onda da dokunmama izin vermiyorlar kızımı buradan alıp gitmek istiyorum hep evimde yatagımızda 3 ümüz uzanıp onu seyretmeyi hayal etmiştik eşimle şimdi eve gidip onu yatırıp saatlerce izlemek istiyorum Allahım bana güç ver süt ver kızımın benden görecegi tek hayır sütüm onuda veremiyorum ne kıymetliymiş meğer o süt..
Sadece bebeklerinizin sağlığı önemli baska hiçbirseyi takmayın.. Allah hepinize sağlıklı bebekler versin sütünüz bol olsun.. Kızıma dua edin
Ben hala doğurmadım yaaaaa :)
Bebeğin sağlıkla dünyaya gelmesi ne büyük nimetmiş meğer..
Ben bir sürü aptal şey planladım oda süsü kapı süsü yok şu takım önce bu takım snr hiç bebeğimin yanımda olamama ihtimalini hesaplamadım kızımı yanıma getiremedim hiç doğum yapmış gibi değilim sanki kaza geçirdim iyileşmeyi bekliyorum .. Bebek görmeye gelenlerden tek bir kişiyi dahi istemiyorum artık .. 24 saatte yalnızca 1 dakika veriyorlar bana onu görmem için onda da dokunmama izin vermiyorlar kızımı buradan alıp gitmek istiyorum hep evimde yatagımızda 3 ümüz uzanıp onu seyretmeyi hayal etmiştik eşimle şimdi eve gidip onu yatırıp saatlerce izlemek istiyorum Allahım bana güç ver süt ver kızımın benden görecegi tek hayır sütüm onuda veremiyorum ne kıymetliymiş meğer o süt..
Sadece bebeklerinizin sağlığı önemli baska hiçbirseyi takmayın.. Allah hepinize sağlıklı bebekler versin sütünüz bol olsun.. Kızıma dua edin
Öyle canım valla 9 ay boyunca arayıp sormayıp 9 ay sonra birden o yoğun ilgileri deli ediyordur seni eminim.Aynen canım hiç yanımda olmadılar bişeye ihtiyacın varmı diye sormadilar hep iş beklediler benim canım gidiyor çocuğuma dokunuyorlar allah bilir elleri temizmi hiç sanmıyorum bişe demiyorum eşime soylettiriyorum doğumdan iki gün önce evi temizledik kardeşimle gorumcem falan yukardan aşağıya inip sormadi yardıma ihtiyacınız varmı diye mahvolduk ıkı gün sonrada sancım oldu erken dogurdum
Evet ya insanların saçmalık ötesi lafları işte :)Yarım ınsan mıkoptum gece gece
Evet ya çok haklısın canım doktor söyledi dersem kimse de bişey diyemez iyi fikir bunu uyguluycam :)Tatlım doktorun üstüne at. Daha bağışıklık sistemi yok. Rota ve beta virüsleri varmış. Yetişkinlere zararlı değil ama bebeğe zararlı diye.
Aslında çok doğru söylüyorsun 2 yaşına kadar aşıları bitmeden kalabalık yerlere girmezsen fazla öpmez ve öptürmezsen bebiş hastalanmadan büyür.
Canım hayırlısıyla sağlıcakl alırsın bebişini kucağına inşallah belki de almışsındır bile :)Sezeryana girmek zorunda kaldim kizlar preklemsiden dolayi dualarinizi eksik etmeyin. Birazdan alacaklar beni. Korkuyorum cok.
Anlamadım ki çok da düzenliydi halbuki kasılmalar :) Doktor da nst sonuçlarına falan bakıp bu gece gelirsin sen dedi ama gece bitti tüm ağrılar sancılarYanlıs alarm mıymıs :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?