2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar 12 de ikizlerimi doguracagim inşallah dualarinizi bekliyorum çok heyecanlı ve stresliyim inşallah sagsaglim dogarlar kuveze girmeden evimize geliriz
Ayy rabbim kolaylastirsin saglikla kucagina alirsin insallah canim ama erken degilmi vakti?

Kızlar ben oglusumu henüz doğurmaz benim merak ettiğim şey göğüslerim sis deil sızıntı gibi birsey yok normal midir acaba

Insallah sağlıkla kavusursun bebegıne, sezaryan olcaksın sanırım, nasıl karar verdın?
Amin inşallah canim.bebeğim 4 kilo olunca zaten genelde sezeryan oneriyolar.alt bölgede parçalanma yirtilma olsun istemedim doktorumda öyle dedi bebegin mansallah çok tombis doğum çok zor olur ama yinede sen bilirsin dedi çünkü bebekte cikmakta zorlanabilirmis.bende ikimizide zora sokmamak için sezeryana karar verdik ortak kararimiz Allah utandirmasin

Canim anne sutune en yakin mamaymis Evolvia, istersen doktorunla gorus gunde sadece 1 olcek kullaniyorum,zaten sutum yeterli,sadece sarilik gecene kadar,bir de karaciger enzimlerinde sorun olan bebekler sarilik olur, onunda caresi sekerli su,bizim 12ye dustu bu uygulamalarla,az once 15 dk ciplak vaziyette gunese yatirdim aksamda 5 6 arasi yatacak o sekilde

Hamilelikten dolayi duygusalligin agir basmistir, ben de bir ara her gun agliyordum cesitli bahanelerle sonra gecti, seninki daha uzun surmus belli ki,eger kotu olursan psikologa git bence.ailevi sikintilarin da umarim duzelir

Teşekkür ederim, sağol. Karar aldım kendi kendime, bebeğime de söz verdim, güçlü ve mutlu olacağım

Sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah rabbim.

Günaydın hanımlar benden başka doğum yapmak istemeyen yok sanırım 16 sından önce gelmesin diye dua ediyorum babası 15 i gecesi burda Allah'ın izniyle bekler inşallah bebegim ..çok nadir sol kasığımda agrı hissediyorum ve geçiyor umarım gelmez

Allah sifa versin canim.. Merak etme bi an once bebisin kollarinda olcak

Öyle canım valla 9 ay boyunca arayıp sormayıp 9 ay sonra birden o yoğun ilgileri deli ediyordur seni eminim.
Aynen benimde öyle burda en yakınım onlar vardı ve yardıma ihtiyacım olduğu zamanlar çok oldu ama umurlarında olmadı daha ben 8 aylıkken onlara gittiğimde temizlik çıkarırlardı insanın başına onların bana yardım etmesi gerekirken ben onlara temizlik yapıo gelirdim evime çok düşüncesizler çok.

Evet ya çok haklısın canım doktor söyledi dersem kimse de bişey diyemez iyi fikir bunu uyguluycam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…