2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Aminn cnm inş ,psikolojım alt ust zaten ,can korkusu eşimevden yollamak sanki son kez gidermiş goruyormuşum gibi ..çoo zor çok ,paranoyak oldum iyice ,yarın gece yine orda nobette ..benim yapabilecek hiç bişiyim yok malesef ..dua ediyorum ,iyi yapmışsın ız tunceli çok karısık ..ne kadar ertelerseni zokadar iyi cnm ,inan ates duştuğu yeri yakıyor ,sakın ha erteleyın gelmeyın buralara ...

Kolay gelsin cnm ,çabuk toparlanmışsın maşallah ,kızınada maşallah ,olgun demekki :)

Park yatağın markası ne? Büyüyen beşiği nereden aldın? Cevabın için teşekkür ederim.

Aynen bende oglumu düşünüyorum geceler

Merhaba ben kraft calipso aldım.kurduk odada duruyor.çok şık,,kumaşı da gayet güzel.daha kullanmadık ama çok beğendim.
Ahşap beşiklerde şık ama bebekler biraz büyüdüğünde düşebilir.park yatakta o sorun yok.alt kademeye indiriyorsun düşme tehlikesi yok.kafasını elini kolunu vuramaz.ben bu yüzden park yatak tercih ettim.

Teşekkür ederim. Kraft i başka öneren de olmuştu. Ona tekrar bakayım.

Siz nerdesiniz canım? Bende atama bekliyorum önceden nere olsa yazarım diyodum şimdi ise sadece batı yazıp eşimide bebeğimide kurtarmak istiyorum şu stresten Allah eşininde yardımcısı olsun inşallah bol bol dua etmekten başka çaremiz yok

Kızlar iyi geceler birsey soracağım bugün çok fazla kasilmam var özellikle yatınca sırt ve bel ağrım var geçen cuma 1 cm açıklık vardı kasılma olunca nefes alamıyorum sanki ve yatınca kasılma sıklığı 10 dan az ne yapsam ki

Canım bu açıklığı nasıl anlıyorlar

Maşallah bebişine canım kilosu çok güzelmiş :) doktorun yanında rahat etmek çok önemli sonuçta canını emanet ediyorsun rabbim hayırla kurtarsın inşallah :)

Evet canim sağolasın biraz önde gidiyor hayırlısı artık :)

Iyi geceler kizlar,
Bugun tekrar ayrintili ultrasona girdim bebegim mesanesini bosaltamadigi icin. Ayrica 3 haftalik bir gelisim geriligi tespit edildi. Mesane de bobreklerini etkilemeden ve suyum kritik noktaya dusene kadar bekleme karari aldi doktorlar anne karninda toparlyabildigi kadar toparlasin diye. Gelisim geriligi yuzunden normal dogamama ihtimali de yuksekmis. Su an 2250 gr. Uyuyamiyorum ve korkuyorum hem de cok..

.
Canm canini sikmamaya calis bebeginde stres altinda kalmasin,dogum tarihine daha var ama yinede kilosu masallah iyi . kotu ve acil mudahele edilmesj gerekseydi sezeryanla alirlardi,olumlu dusunmelisin,biliyorum zor ama bunu da bir sinav olarak gor sabirli ol dr tavsiyelerine dikkat et rabbim yardimcin olur emin ol... En onemlisi karamsarliga kapilma hervseyin basi stres sonucta

Kızlar bende sızın gıbı gunum gecıpte bekleyenlerdeyım bana gore 2 sı dea gore 5 ı yarın yarıs yapacakmıs cuma gunu gıtmıstım bebegın keyfı yerınde eger gelmese cumaya yatacak sekılde gel dedı sunı sancı verıp baslatacak dogumu sanırım sabah 8 de gelısmelerı yazarım seıze kızımda suyum gelmıstı sunı sancıyla dogurdum bunda suda yok bakalım basıl olacak yanı su gelmedı anlamında

Of çok haklısın, ben de ööle düşünüyorum ve işte gelmemesinden korkuyorum

Sağol cnm korsede dayanacak birsey yok iç çamaşırın üzerine taktım tam tersine ilk zamanlar onsuz yürümek daha zor şimdi zaten göbek de dümdüz oldu korse de takmiyorum ne olursa olsun şunu biliyorum sezeryan da ne kadar çok yurursen o kadar çabuk toparliyor insan darısı başınıza canım
Senin genel anestezimiydi bana sadece bir gece öncesinden aç olacaksın dedi doktor
Bir gün önce 12 den sonra birsey yemedim benim tahlillerim gece yapıldı çünkü ben yatisi bi gün önce gece yaptım kendi tercihindi aslında sabah da gidebilirdim o zaman sabah yapılacaktı tahliller ama illaki yapıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…