• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Merhaba kizlar herkese iyi aksamlar :KK49: bizim sipa hala gelmedi belim agriyor ufak ufak ama tik yok. Esime ananas aldiricam oda hizlandiriyor diyorlar:21:

Dediğin gibi gelir inşallah cnm.. Sen niye sezeryan isticen? Normal denemicenmi suniyle?

Canım ben sunı sancıya cok sıcak bakmıyorum, dr. Da ole bısı demedı, hala konuşmak ıcın erken diyor, deneyelim derse denerım ama genelde acılma ya da su gelmesı olmadan sunı sanı verılenler zorlanıyor ya da sezaryana alınıyor.

Selam arkadaşlar ...bende eylülün ilk günlerinin annesi olup henüz doğum yapmayanlardanım:anneadayı: sizleri takip ediyorum sık sık ama bi türlü yazmak nasip olmadı tam olarak.Bende salı günü kontroldeydim en son,1-2cm açıklığım vardı fakat sancılarım çok düzensiz.Bazen hiç olmuyor bile, sanki son günlerim değilmiş gibi.Cok şükür normal doğumda gidişatımız.Yarın tekrar kontrolüm var bakalım son durumumuz ne oldu:KK46:son zaman gecmek bilmiyor 4-5-6-7eylülde günü olupta benim gibi gidişatı olanlar moral oluyor:KK15:Allah hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin:anneadayı:

Allah yardim etsin ya. Bende ayni durumdayim ama suni sanci almicam galiba ben. Ne acilma var ne sanci. Bosuna strese girip aci cekip ameliyat masasinda bitmek istemiyorum. Direk sezeryan yapin dicem bakalim ne dicek :/

Ben de suni sancı istemıyorum canım salı randevum var olmazsa bır sey carsambaya sezaryan ıstıcem

Ben de suni sancı istemıyorum canım salı randevum var olmazsa bır sey carsambaya sezaryan ıstıcem

Esimle geriliyoruz biz ya. Simdiden sezeryan olursan diger cocuklari nasil dogurcan diye laf soluo bana. Resmen delirdim evde. Normal glmezse riske atmicam kim ne derse desin. Doktor israr ederse dusunurum ama ne acilma var ne dehset derecede sanci. Ustelik catimda ust kemigim hafif basik yani. Cok gerginim yarin son gun 9 ay 10 gun oluyor. Sabrim da sinirlerimde tukendi artik

Doktoruna guven canim :)) korkularını konuş onunla mutlaka ben yağtım çok rahatlattı beni, çok dikiş olacak bir duruma izin vermeyecektir zaten

Ben bugun doktordaydım canım, tık yok ne acılma ne kanala yerleşme :) 41.haftaya kadar bekleyelım yoksa alalım dedı.salı tekrar gıtcem, hazır olmauan bebegı sezaryana almayalım dedı. Guvenıyorum ama cok sıkıldım, nolurr artık dogurayımm:KK46::KK46::KK46: sen ne durumdasın? Dıkışlrrın ne kadar? Bebısın nasıl? Emzırme sorununu halledebildin mı?

sulu akıntısı olanlar eğer iç çamaşırınızda kocaman ıslaklık ortasındada beyaz akıntınız varsa benim başıma geldi idrarmış:)doktorum korktuğumdan alttan keseme bakmıştı ve herşey yolunda idrar yada fitil kullanıyorsan o yapıyor olabilir demişti....

Esimle geriliyoruz biz ya. Simdiden sezeryan olursan diger cocuklari nasil dogurcan diye laf soluo bana. Resmen delirdim evde. Normal glmezse riske atmicam kim ne derse desin. Doktor israr ederse dusunurum ama ne acilma var ne dehset derecede sanci. Ustelik catimda ust kemigim hafif basik yani. Cok gerginim yarin son gun 9 ay 10 gun oluyor. Sabrim da sinirlerimde tukendi artik
Canım benim 3. Sezeryanım olucak ayın 20sine. O kadar abartılacak bişey değil hatta hiç göbeğimde kalmıyor biraz rejimle belki 4. De doğururum :) ona hiç stres yapma sen ve bebeğin sağlıklı ve mutlu olun inşallah

Bebegim dogdu dogumda karnımdaki sıvıyı yuttu midesini yıkadılar spinal olmustum kızımın bogulur gibi seslerini duydum birden tansiyonum cıktı sanırım birden beni bayılttılar kızım şimdi yoğun bakımda onu göremiyorum canım çok acıyor amniyon sıvısını yutunca ne oluyor bıken var mı basına gelen duyan
İnş sağlıkla çıkar yavrun canım. Ki bir an önce mis kokusunu içine çekersin.

Merhaba kızlar
Ben de aralık annesiyim. Bazılarınız doğum yapmış, Allah sağlıklı bir ömür versin. Doğum yapmayanlara da kolay doğumlar diliyorum.
Ben henüz hiç alışveriş yapmadım. Artık 6.ayım doldu. Alışverişe başlamayı düşünüyorum. Sizlerden öneri almak istiyorum. Park yatak konusunda tavsiyede bulunur musunuz? Teşekkürler şimdiden.

Ben bugun doktordaydım canım, tık yok ne acılma ne kanala yerleşme :) 41.haftaya kadar bekleyelım yoksa alalım dedı.salı tekrar gıtcem, hazır olmauan bebegı sezaryana almayalım dedı. Guvenıyorum ama cok sıkıldım, nolurr artık dogurayımm:KK46::KK46::KK46: sen ne durumdasın? Dıkışlrrın ne kadar? Bebısın nasıl? Emzırme sorununu halledebildin mı?
Benim ufak bir kesim var, ne oturmada ne başka bir şey de zorlandım çok şükür. Emziriyorum ama hala bebişe yetmiyor mama takviyeli devam ediyorum mecburen. Doğru soylemiş canım bebek ne zaman isterse beklenebilecek yere kadar beklemek gerek. Bebekli hayat zor tabi sarılıkla hayrımız onun yemesi üzerine kurulu artık ama çok güzel bir duygu. Bakalım inşallh herşey yoluna girecek.

Merhaba kızlar
Ben de aralık annesiyim. Bazılarınız doğum yapmış, Allah sağlıklı bir ömür versin. Doğum yapmayanlara da kolay doğumlar diliyorum.
Ben henüz hiç alışveriş yapmadım. Artık 6.ayım doldu. Alışverişe başlamayı düşünüyorum. Sizlerden öneri almak istiyorum. Park yatak konusunda tavsiyede bulunur musunuz? Teşekkürler şimdiden.
Canim biz tayinciyiz bu yaz ordan sonra da yine tayinn olcaz oda yapmadik joei park yatak aldik kademeli asagi indiriliyo büyüdükçe . Ana kucağı da icindeydi . Bebek buyudukce hareketlenio kafasini carpiyor parmakliklara sıkışiyor dediler o yuzden park yatak aldik hem portatif ama daha kullanmadik bebis gelmedi

Merhaba kızlar
Canım ben şu park yatakları hiç sevmiyorum ne o öyle naylon plastik her yanı ne ben ne de eşim hiç sağlıklı bulmadık o beşikleri oyüzden bambu tahta beşik aldık yatağımızın yanına odasında büyüyen karyola aldık. Herkesin kendi düşüncesi tabi.

:KK17::110::110:
İnşaAllah canım, benim de 1 cm var ama kaldık orada sanırım. Benim doktorum da pazartesiye çağırdı. Günüm geçince 3 gün bekleyeceğini aksi takdirde suni sancı vereceğini söyledi ama ben 1 haftayı tamamlasam mı ki diyorum
canım senin hiç olmadı 1 cm açılman var.bence devamı da gelir bebeğin durumu iyiyse 1 hafta daha beklenebilir.doktoruna ısrar et biraz kontrolleri 2 güne bir düşürsün.bende suni sancıdan korkuyorum.çünkü serumla veriliyor yatağa mahkum direk hasta psikolojisine giriyorsun:S hoş sancılar gelmezse olacağı oda hakkımızda hayırlısı RABBİM neyler neylerse güzel eyler diyip kendimizi ve bebeklerimizi yaradana emanet edicez.

Canim biz tayinciyiz bu yaz ordan sonra da yine tayinn olcaz oda yapmadik joei park yatak aldik kademeli asagi indiriliyo büyüdükçe . Ana kucağı da icindeydi . Bebek buyudukce hareketlenio kafasini carpiyor parmakliklara sıkışiyor dediler o yuzden park yatak aldik hem portatif ama daha kullanmadik bebis gelmedi
Cevabın için çok teşekkür ederim. Ona da bakayım.

Canım ben şu park yatakları hiç sevmiyorum ne o öyle naylon plastik her yanı ne ben ne de eşim hiç sağlıklı bulmadık o beşikleri oyüzden bambu tahta beşik aldık yatağımızın yanına odasında büyüyen karyola aldık. Herkesin kendi düşüncesi tabi.
Ben de çok kararsız kaldım aslında. Beşikler daha sağlıklı ve şık fakat, boyut olarak küçük olduğu için çok kısa süre kullanılıyor. Büyüyen karyolalarda da sallama özelliği olmuyor. Çevremde sorduğum bütün anneler de park yatak önerdi. Ama yine de kararsızım hala. Fikirlerini paylaştığın için teşekkürler.

Benimkide ayni kafada. Normalci. Hakkimizda hayirlisi olsun ins
ne güzel işte doktorlarımız herşeyi doğal akışına bırakmak için uğraşıyor.ne kadar az müdahale okadar iyi.inşallah çok kolay doğumlar gerçekleştiririz hepimiz.bi hafta sonra bizde bebeklerimize öyle yada böyle kavuşucaz ALLAH'ın izniyle:KK46::nazar:

39+2 ye giricem yarin ananas aldirdim doğumu hizlandiriyormus ama vakti zamani gelmeden yersem bebis gelirse bisi olursa diye korku saldi yemeyeyim di mi kizlar ?

Merhaba kızlar
Canım ben oda hazırladım, ama yatak odamıza da park yatak aldım, baya memnunum, hem onunla işimiz bittiğinde kaldırınca hiç yer kaplamayacak. Bu arada odasındaki takımda büyüyen yatak aldık, ve sallanma özelliği de var canım.

Benimkide ayni kafada. Normalci. Hakkimizda hayirlisi olsun ins
ne güzel işte doktorlarımız herşeyi doğal akışına bırakmak için uğraşıyor.ne kadar az müdahale okadar iyi.inşallah çok kolay doğumlar gerçekleştiririz hepimiz.bi hafta sonra bizde bebeklerimize öyle yada böyle kavuşucaz ALLAH'ın izniyle:KK46::nazar:

Back