• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Cnm çok g.olsun kesinlikle haklısın bazı şeylerin önüne geçilmiyor.. Ne kadar kaldı dogumuna normal akışında mı doğacak melegin yoksa tarih bellimi..
Teşekkür ederim canım Allah herkesi kazadan beladan korusun.1buçuk aylık hamileyken kaza yapmış biri olarak fren sesi bile kasılmama yetiyor suan. Atlatırım inşallah bakalım...
Doğumumu akışına bıraktık çatı
muayenesinde normal doğuma gayet
elverişlisin demişti doktor.Normal
yoldan bekleyeceğiz inşallah ayın 15ine kadar.Sonrası Allah Kerim :KK52:
Sen paşanı büyüttün bile maşallah :nazar: Biz hurmaya yürüyüşe hafif adet sancısına devam :-)

Niye inşaallah hırsız girer diyorsun,dua etmişsin resmen.Allah'ım hayr olsun demen ve güzel dualarda bulunman yeterli.
her rüyanın anlamı çıkacak diye bir şey yokki.rüyalarımızda neler görüyoruz.hepsi gerçek olsaydı.sıkma canını.
Müaibet olacagına hırsız olsun dedım tam dogums giderkem bu ruya bni uzdu

Dogurmayan bir kac eylul annesinden biri miyim ben simdi :) zaten bebisimin gelisimi yavas :KK43: ne yesem toparlar kizlar ?

Canım daha vakti var bizimkilerin kalsinlar yerlerinde:) bebisin kaç kilo bilmiyorum ama benim anladığım biz naparsak yapalım onlar istedikleri kiloda gelecekler her bebeğin yapısı. Bazıları ilk günden beri kusuyor hamilelikleri boyunca dogru duzgun beslenmiyorlar bebekleri iyi kiloda doğuyor. Ama sen yine de somon semizotu muz süt ürünleri tüketmeye çalış yeter ki sağlıklı olsunlar gerisi bos

Kizlar bugun asagiya dogru vajinadami desem genital bolgemi klitoral bolge mi desem anlamadim tam olarak nerde baski oldugunu ama igne batar gibi baski oluyo gozum korkduuu sizdede oluyo mu

canım kayınvalideli istemiyorsan eşine söylemelisin.çünkü senin stres olmaman lazım özellikle doğum zamanı.benim perşembe günü randevum var annem geleyim mi dedi.yok anne dedim bişey olursa çantaları alır gelirsiniz.kendimi anca böyle rahat hissedicem.annem benden fazla stres yapıcak.kaynanam desen ters bişey söylese alınganlığımızda üstümüzde zaten ortam gerilcek falan hiç gerek yok yani.doğum başlayınca gelsin herkes çünkü yapabilecekleri hiç birşey yok heleki normal doğumda.
Ah bacım ah 48 kere anlattım eşime ama anlamıyor. Üstelik bu ikinci doğum. Gelip seyredecek sadece. Ben anlamıyorum zaten bu sülalece doğuma gitme fantezisini. Artık odadan çıkarmanın bir yolunu bulacağım. :KK43:

Kizlar bugun asagiya dogru vajinadami desem genital bolgemi klitoral bolge mi desem anlamadim tam olarak nerde baski oldugunu ama igne batar gibi baski oluyo gozum korkduuu sizdede oluyo mu
Selam ayni baskilar ve agrili bi sekilde brnde 4 gundur devam ediyor kasilma ve karnimin sertlesmeside cabasi bir an once dogsunlar minikler

Cevabın için çok teşekkür ederim. Ona da bakayım.

Ben de çok kararsız kaldım aslında. Beşikler daha sağlıklı ve şık fakat, boyut olarak küçük olduğu için çok kısa süre kullanılıyor. Büyüyen karyolalarda da sallama özelliği olmuyor. Çevremde sorduğum bütün anneler de park yatak önerdi. Ama yine de kararsızım hala. Fikirlerini paylaştığın için teşekkürler.
Bu topici okurken denk geldim:) Ben de Aralık 'ım. :))) Mother Care de sallanan Büyük beşik var :) büyütülebilir yatak olmasa da beşiğe göre büyük. Bir bak istersen.

Ayrıca,
Bebeğine kavuşmuş tüm annelere gözünüz aydın, ömrünüz uzun olsun diyorum. Heniz beklemede olanların da tez zamanda , sağlıkla kavuşmaları için dua ediyorum.

Park yatağın markası ne? Büyüyen beşiği nereden aldın? Cevabın için teşekkür ederim.
Park yatağı e bebekten aldım canım Baby&plus markası. Çok pahalı değil 200 e aldım canım şimdi 250,tl . Büyüyen beşik de Kanz marka aldık mobilya takımını takımımızın beşiği de bu canım. image1(15).JPG

Herkese günaydının :KK66: kızımla ayaktayız gene. Şu an uykusu yok Maaşallah :KK66: altı temizlendi, karnı doydu 15 dk dır kendi kendine elini kolunu bacağını oynatıp duruyor:) bakalım ne zaman uyuyacağız :KK66:
Oyy ne tatlıdır şimdi o:KK37:

6 gunluk olduk, bebegimde sarilik degeri 14 cikti, Kuvozde kalsinki bi an once kurtulsun istiyorum,devletteki doktor evde bakimina devam et,arada getir tekrar tahlil yapariz diyor, ama kizlar bi görseniz minicik el bilegini kiviriyorlar ve ordan 3 tup kan alıyorlar, can dayanmıyor, bi arkadasin bebegi 14 sınır değerle 1 gece Kuvozde kaldi ve sariligi cabuk gecti, bana bi akil verin,ne yapmalıyım devletteki doktorumu dinleyeyim, ozele mi gotureyim, doktorlar cok oznel konusuyor

Canım biz de taburcu olduğumuz da deferimiz 14 du 20 li değerler riskli diye biliyorum.
Ben besleyecegim zaman önce bezini alıyorum uyanıyor sonra emzirme mücadele miz başlıyor

Günaydın kızlar doğum yaptım ben sancilarim doğum sancisiymis.Sabah 7 ye kadar uyumadan evde çektim yürüyerek.
Hastanede ebe kontrol etti 4 cm açıklık var dedi.hemen yatış yapıldı 8.15 de ve 11.43 de ogluşuma kavuştum epidural siz normal doğum yaptım çok şükür. Darısı bekleyen herkesin başına.

Günaydın kızlar doğum yaptım ben sancilarim doğum sancisiymis.Sabah 7 ye kadar uyumadan evde çektim yürüyerek.
Hastanede ebe kontrol etti 4 cm açıklık var dedi.hemen yatış yapıldı 8.15 de ve 11.43 de ogluşuma kavuştum epidural siz normal doğum yaptım çok şükür. Darısı bekleyen herkesin başına.
Canim Hadi gozun aydin. Dogum detaylarini bekliyoruz. Normal dogum isteyenlere motivasyon Lazim

Siz nerdesiniz canım? Bende atama bekliyorum önceden nere olsa yazarım diyodum şimdi ise sadece batı yazıp eşimide bebeğimide kurtarmak istiyorum şu stresten Allah eşininde yardımcısı olsun inşallah bol bol dua etmekten başka çaremiz yok
Elazığın ilçesindeyiz canım ...evet bende öğretmenim sınavlara gırıyorum ve hep batı yazıcam ,hayırlısı

:KK58:Günaydın hanımlar... Bayadır giremiyordum ama dewamlı takipteyim...doğum yapanlara sağlık ve hayırlar diliyorum, benim gibi bebişini bekleyenlere de sabır ve sonunda mutluluklar sıhatler versin Rabbim...
Konuma gelecek olursak biraz endişeliyim :KK17:Bebeğimizin sağlığı iyi gelişimi 2 hafta önde hatta şükür...kilosu 3700 geçen hafta...yalnız sıkıntımız bebiş makat tarafında yani ters:KK20:hemde bi tarafta yani sağ tarafta c pozisyonunda ve bu durum baştan bu tarafa böyle...hep bu pozisyon ve bu yönde bebeğin artık dönmesi kilo bakımından da zor, dogum anında döner mi döner belki ama zorlanabilirsin diyo doktorum :-( geçen hafta sezeryana gün verdi karar ver dedi ayın 10u dedik ama bugün bir hafta da bekleyelim tam haftasında doğsun hatta eziyet olacak ama doğumun gelmesini bekleyelim diyeceğm fakat bu eziyet sonrası bebek ve ben cok stres olcaz dönmezse de çok yorulcaz...
Bugün doktora ne diyeceğimi bende kestiremiyorum...ilk doğumum ve bebeğim iyice ağırlık yapmaya başladı...yürüyemiyorum resmen çok da zorlanıyorum yatakta bile uyuyamıyorum dönerken etim kesilio :KK51: eşimde kendine işkence yapıosun bebiş büyüdü gelişti gir sezeryana diyo kızıo :KK57:aslında kaçacak bi yer bulsam kaçacam korkuyorum zaten iyice arada kaldım :KK17: ve aslında sezeryandan da normal doğumdan da korkuyorum ama çıkacak bi şekilde ama doğal ve zamanında istiyorumo_O
Aranızda benim durumumu yaşayan ya da önerisi olan varsa fikirleriniz benim için çok önemli:KK58:

Bu topici okurken denk geldim:) Ben de Aralık 'ım. :))) Mother Care de sallanan Büyük beşik var :) büyütülebilir yatak olmasa da beşiğe göre büyük. Bir bak istersen.

Ayrıca,
Bebeğine kavuşmuş tüm annelere gözünüz aydın, ömrünüz uzun olsun diyorum. Heniz beklemede olanların da tez zamanda , sağlıkla kavuşmaları için dua ediyorum.

Park yatağı e bebekten aldım canım Baby&plus markası. Çok pahalı değil 200 e aldım canım şimdi 250,tl . Büyüyen beşik de Kanz marka aldık mobilya takımını takımımızın beşiği de bu canım. Eki Görüntüle 1623431
suul suul ve 0hatu0 0hatu0 ikinize de teşekkür ederim. ;)

.
Canm canini sikmamaya calis bebeginde stres altinda kalmasin,dogum tarihine daha var ama yinede kilosu masallah iyi .:nazar: kotu ve acil mudahele edilmesj gerekseydi sezeryanla alirlardi,olumlu dusunmelisin,biliyorum zor ama bunu da bir sinav olarak gor sabirli ol dr tavsiyelerine dikkat et rabbim yardimcin olur emin ol... En onemlisi karamsarliga kapilma hervseyin basi stres sonucta
Tesekkur ederim canim ama insan kendine hakim olamiyor. Yiyip ictigime dikkat etmeliyim ki biraz daha kilo alsin ama bogazim dugumlendi sanki yiyemiyorum. Once kendimi sonra bebegimi toparlamam lazim. Allah kimseyi korktugu yere ugratmasin.

:KK58:Günaydın hanımlar... Bayadır giremiyordum ama dewamlı takipteyim...doğum yapanlara sağlık ve hayırlar diliyorum, benim gibi bebişini bekleyenlere de sabır ve sonunda mutluluklar sıhatler versin Rabbim...
Konuma gelecek olursak biraz endişeliyim :KK17:Bebeğimizin sağlığı iyi gelişimi 2 hafta önde hatta şükür...kilosu 3700 geçen hafta...yalnız sıkıntımız bebiş makat tarafında yani ters:KK20:hemde bi tarafta yani sağ tarafta c pozisyonunda ve bu durum baştan bu tarafa böyle...hep bu pozisyon ve bu yönde bebeğin artık dönmesi kilo bakımından da zor, dogum anında döner mi döner belki ama zorlanabilirsin diyo doktorum :-( geçen hafta sezeryana gün verdi karar ver dedi ayın 10u dedik ama bugün bir hafta da bekleyelim tam haftasında doğsun hatta eziyet olacak ama doğumun gelmesini bekleyelim diyeceğm fakat bu eziyet sonrası bebek ve ben cok stres olcaz dönmezse de çok yorulcaz...
Bugün doktora ne diyeceğimi bende kestiremiyorum...ilk doğumum ve bebeğim iyice ağırlık yapmaya başladı...yürüyemiyorum resmen çok da zorlanıyorum yatakta bile uyuyamıyorum dönerken etim kesilio :KK51: eşimde kendine işkence yapıosun bebiş büyüdü gelişti gir sezeryana diyo kızıo :KK57:aslında kaçacak bi yer bulsam kaçacam korkuyorum zaten iyice arada kaldım :KK17: ve aslında sezeryandan da normal doğumdan da korkuyorum ama çıkacak bi şekilde ama doğal ve zamanında istiyorumo_O
Aranızda benim durumumu yaşayan ya da önerisi olan varsa fikirleriniz benim için çok önemli:KK58:

canım aynı durumdayız. benim oğluşumda dönmedi hep sol üst tarafa toplanıyor. kalbime bile baskı yapıyor sanki. nefes alamıyorum. başı hep göğsümün altında. geceleri uyumak diye birşey yok. sürekli geziniyorum evin içinde. 16 eylüle sezeryan için gün verdi doktorum. direkt makattan gelirse sıkışabilir dedi :( ben zaten sezeryan istediğim için sorun olmadı benim için. tabi herşey normal şekilde gitse daha iyi olurdu. kendi nefesimin sesini duyuyorum artık. iyice tıkandım.

Back