2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
bluebottle canım bnde gelişim geriliği yok ama benim bebegım de kilo almıyor dr um bu yuzden sezeryan kararı aldı yarın doguma gidecegim. Biz onlara kucagımıza geldiklerinde en iyi sekilde bakar buyuturuz Allahın izni ile.. Canını sıkma kucagına verilecegi anı düşün

Canim hayirli olsun kalanlarida rabbim kolaylikla kurtarsin insallah

Canım bnde gelişim geriliği yok ama benim bebegım de kilo almıyor dr um bu yuzden sezeryan kararı aldı yarın doguma gidecegim. Biz onlara kucagımıza geldiklerinde en iyi sekilde bakar buyuturuz Allahın izni ile.. Canını sıkma kucagına verilecegi anı düşün
Dualarım seninle..

insirahim çok sevindim hayırlı olsun bizim yerimize de kokla kuzunuu

ranapinar benim de karnım 37 de düştü galiba, herkes öyle söylüyor. Gecen haftada gebelik eğitiminde bissürü hamiş arkadas öyle söyledi. Gerci doguma en yakın bendim belki ondandır. Baska 37 lere göre de düşük dediler. Bilmiyorum iyi mi kötü mü?

Zaten sürekli dogumla ilgili rüyalar görüyorummm

Kızlar doğum yapalı 5 gün oldu 2.Günü çok az gelmeye başladı sarı sıvıyla birlikte. Şimdi de fazla yok. Bebeği hep emziriyorum ama eşim tepemde konuşup duruyor. Ne gelmedik sütmüş, çocuk aç, mama ile besleyelim belli ki sütün gelmeyecek... Vs vs diyip duruyo.. Çok moralim bozuluyor
Artması için ne yapabilirim?
Böyle stres olarak artacağını da sanmıyorum

Kizlar kizimin kontrolu vardi..Testinde sarilik oldugu anlasildi..Degeri 17,4cikti dr.yatis verdi sabaha kadar gecebilecegini soyledi..Sizce gecermi? Dua bekliyoruz sizden
Geçer inş canım. Bizim 15,9 çıkmıştı, 1 gece hastanede fototerapi aldık. Ertesi gün düşüşe geçti. İnş sizinki de düşer tatlım.

Canım sağmayı denedin mi? Bi dene bakalım ne kadar sütün geliyor? Bu arada bence bebeği de aç Bırakma bence mama da ver, ki şekeri düşmesin bebişin:)

Sağlıkla büyüt inş yavrusu canım

benimde üst kemik basıkmış ama 3200 e kadar normal doğurursun sorun olmaz dedi benim doktorum. oğlum da çok kilolu olmayacak gibi zaten.üst kemik basık olunca çatı darlığı anlamına gelmiyo sanırım bu
Basıklığın derecesi de onemli tabiki canım bunu muayene eden doktor anlayabilir sonuçta, birde geçen hafta 3 kiloydu bebeğim çok hızlı kilo alıyo son zamanlarda 3500un ustunde olur diye tahmin ediyorum ben. Birde dedim ya aynı sorun annemde de vardı ve bu yuzden bebeğini kaybetmiş şimdi bende de olduğunu öğrenince çok korktum sanki aynı şey benimde başıma gelecekmiş gibi hissettim. Sezeryansa sezeryan yapıcak bişey yok bebeğimi riske atmak istemiyorum canım.

Kızlar hiç açılmam yok.Nasip değilmiş normal doğum.. Sezeryana alacaklar birazdan dua edin bana...
Ne bilim canm benim 39.haftam bitti hala bir sey yok ha bugun ha yarinndiyince de olmuyor az once yine bir arkads aradi sagolsun sevdikleri icin merak ediyorlar ama iste bizim kizmz zamanini bekliyor
umutdunyasi bebisine kwvusmussund r ins

Stres yapmamaya calis esine de anltmaya calis o da kendince stres yapiyordur emin ol. Bol sivi tuket su ic rezene cayi.hurma komposto iyi geliyormus

Canım hiç üzülme bundan sonra başlayacak zaten,sen eşine bile aldırış etme ye iç kuru inciri süt ile ye ,havuç,fındık,bogurtlen ve ahududu çayı,rezene,bol çorba çeşitleri ,ev yapımı Kompostolar bunları tuket ve arkasından yarım saat olsun uyumaya çalış ve asla benim sutum yok deme herşey beyinle alaka benim bol bol sutum olacak diye hep soyle göreceksin o memişler nasıl süt dolacak güven bana

Cnm özelde kime gideceksin ?ben en son anadolu hastanesinde nevrez hanıma gittim ,daha karar veremedim doğum geldi

Canım göğüs 3 saatte bir toparlıyor kendini. 1 saat çok az ondan pek sütün gelmemiştir.
Merhaba hamisler ve anneler! Bizde durumlar oldukca karisik, bebegimr sutum yetmedigi icin sariligi yukseldi tekrar hastaneye yattik tedevi oldu. Benim sagma makinelerinde hic sutum cikmadi. Mama basladik. Sagdikca sut yapici caylar ivtikce birden az da olsa sut indi ama bu sefer kanallarim tikandi. Cok sanci cektim. Evde hala beslemede zorlaniyorum mama takviyrsine ragmen. Valla normal sezaryan farketmiyotmus. Dogumu arastirdigim kadar bebek emzirmeyi arastirsam daha iyimis. Simdilik bebisi beslemeye ve lohusa depresyonunu yenmeye calisiyorum! Ozanla bende durumlar bu ! Herkesi opuyorum

Kizlar su geldiginde arka tarafa dogru islaklik oluyordu dimi biraz once tuvalete gittigimde pedimde arka kisma dogru islaklik vardi. Ter mi suyummu anlamadim eger su ise ne sıklıkla gelir?
Benım hep arkaya dogru ıslaklık var ve ter benım bebegımın suyu gayet yerınde cunku ve sızıntı gıden suyu ben hıc farkedemem sanırım kızımda foşş dıye aktı cunku anlasılmayacak gıbı degıl yanı yarımkılodan fazla akmıstır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…