Canim hayirli olsun kalanlarida rabbim kolaylikla kurtarsin insallahMerhaba arkadaşlar! ! ! Dün yani 1 Eylül saat 9.20 de bebeğimi genel anestezili sezaryen ile doğurdum. 3.200 gr ve 51 cm. 3 koca yılın ardından evliliğimizin meyvesini, Rabbimin en güzel hediyesini görebilmek... Anesteziyi 3 saatte atarsin dediler ama 1 saatte atmış ve bebeği emzirebilmistim. Sezaryen kabusi olan arkadaşlar. . Dünden beri esimle hastanenin bütün katlarini dolasabiliyorduk. Bugün yalnız geziyorum. Tabiki sağlık sorunu olmadan sezaryeni kimse istemez. Ama benim gibi mecbur kalanlar da gerçek ve sanal dünyada anlatilanlara inanmayın. Tevekkül edin Alllah'a.. Elhamdilillah.. 1 saatte emzirdim 2 saate hastane koridorlarindaydim. Oturup kalkarken dikisim acimasa anlamayacagim doğum yaptığımı. .
Kızlar dun son kontrolum vardı ama oglun kilo vermiş gorunuyor.2900 den 2400 e dusmus,dr gelişim geriliği var dedidaha once boyle birsey yoktu. Kalp atışı ve kan dolaşımı iyiymiş. Bugun başka bir dr a gidecegim ama sabahı zor ettim, aglamaktan mahvoldum. Yarın sezeryanla alacagız oğlumu. Bana dua edin inşallah hersey yolundadır.
Tekirdagdayım bencanım sağlıkla doğsun bebişlerimiz hangi hastane hangi doktora gidiyorsun
İnşallah,hayırlısıyla bir kucagimiza alabilseydik yavrularumızı... Allah hepimizin yardımcısu olsunCanım kalp atışı dolaşımı iyiymiş doğunca Kilo alır hiç üzülme, yeter ki sağlıkla gelsin Allah hayırlısıyla kavuştursun
Geçer inş canım. Bizim 15,9 çıkmıştı, 1 gece hastanede fototerapi aldık. Ertesi gün düşüşe geçti. İnş sizinki de düşer tatlım.Kizlar kizimin kontrolu vardi..Testinde sarilik oldugu anlasildi..Degeri 17,4cikti dr.yatis verdi sabaha kadar gecebilecegini soyledi..Sizce gecermi? Dua bekliyoruz sizden
Canım sağmayı denedin mi? Bi dene bakalım ne kadar sütün geliyor? Bu arada bence bebeği de aç Bırakma bence mama da ver, ki şekeri düşmesin bebişin:)Kızlar doğum yapalı 5 gün oldu 2.Günü çok az gelmeye başladı sarı sıvıyla birlikte. Şimdi de fazla yok. Bebeği hep emziriyorum ama eşim tepemde konuşup duruyor. Ne gelmedik sütmüş, çocuk aç, mama ile besleyelim belli ki sütün gelmeyecek... Vs vs diyip duruyo.. Çok moralim bozuluyor
Artması için ne yapabilirim?
Böyle stres olarak artacağını da sanmıyorum
Sağlıkla büyüt inş yavrusu canımMerhaba arkadaşlar! ! ! Dün yani 1 Eylül saat 9.20 de bebeğimi genel anestezili sezaryen ile doğurdum. 3.200 gr ve 51 cm. 3 koca yılın ardından evliliğimizin meyvesini, Rabbimin en güzel hediyesini görebilmek... Anesteziyi 3 saatte atarsin dediler ama 1 saatte atmış ve bebeği emzirebilmistim. Sezaryen kabusi olan arkadaşlar. . Dünden beri esimle hastanenin bütün katlarini dolasabiliyorduk. Bugün yalnız geziyorum. Tabiki sağlık sorunu olmadan sezaryeni kimse istemez. Ama benim gibi mecbur kalanlar da gerçek ve sanal dünyada anlatilanlara inanmayın. Tevekkül edin Alllah'a.. Elhamdilillah.. 1 saatte emzirdim 2 saate hastane koridorlarindaydim. Oturup kalkarken dikisim acimasa anlamayacagim doğum yaptığımı. .
Basıklığın derecesi de onemli tabiki canım bunu muayene eden doktor anlayabilir sonuçta, birde geçen hafta 3 kiloydu bebeğim çok hızlı kilo alıyo son zamanlarda 3500un ustunde olur diye tahmin ediyorum ben. Birde dedim ya aynı sorun annemde de vardı ve bu yuzden bebeğini kaybetmiş şimdi bende de olduğunu öğrenince çok korktum sanki aynı şey benimde başıma gelecekmiş gibi hissettim. Sezeryansa sezeryan yapıcak bişey yok bebeğimi riske atmak istemiyorum canım.benimde üst kemik basıkmış ama 3200 e kadar normal doğurursun sorun olmaz dedi benim doktorum. oğlum da çok kilolu olmayacak gibi zaten.üst kemik basık olunca çatı darlığı anlamına gelmiyo sanırım bu
Ne bilim canm benim 39.haftam bitti hala bir sey yok ha bugun ha yarinndiyince de olmuyor az once yine bir arkads aradi sagolsun sevdikleri icin merak ediyorlar ama iste bizim kizmz zamanini bekliyorKızlar hiç açılmam yok.Nasip değilmiş normal doğum.. Sezeryana alacaklar birazdan dua edin bana...
Stres yapmamaya calis esine de anltmaya calis o da kendince stres yapiyordur emin ol. Bol sivi tuket su ic rezene cayi.hurma komposto iyi geliyormusKızlar doğum yapalı 5 gün oldu 2.Günü çok az gelmeye başladı sarı sıvıyla birlikte. Şimdi de fazla yok. Bebeği hep emziriyorum ama eşim tepemde konuşup duruyor. Ne gelmedik sütmüş, çocuk aç, mama ile besleyelim belli ki sütün gelmeyecek... Vs vs diyip duruyo.. Çok moralim bozuluyor
Canım hiç üzülme bundan sonra başlayacak zaten,sen eşine bile aldırış etme ye iç kuru inciri süt ile ye ,havuç,fındık,bogurtlen ve ahududu çayı,rezene,bol çorba çeşitleri ,ev yapımı Kompostolar bunları tuket ve arkasından yarım saat olsun uyumaya çalış ve asla benim sutum yok deme herşey beyinle alaka benim bol bol sutum olacak diye hep soyle göreceksin o memişler nasıl süt dolacak güven banaKızlar doğum yapalı 5 gün oldu 2.Günü çok az gelmeye başladı sarı sıvıyla birlikte. Şimdi de fazla yok. Bebeği hep emziriyorum ama eşim tepemde konuşup duruyor. Ne gelmedik sütmüş, çocuk aç, mama ile besleyelim belli ki sütün gelmeyecek... Vs vs diyip duruyo.. Çok moralim bozuluyor
Cnm özelde kime gideceksin ?ben en son anadolu hastanesinde nevrez hanıma gittim ,daha karar veremedim doğum geldiGeçmiş olsun canım çokşükür sağlıkla kavuştunuz önemli olan o.. Acı da geçiyor bir şekilde. Gittiğim doktor normali destekliyor ama nöbetine denk gelmezsem gelemiyor, öyle olursa özelde başka bir dra gideceğim canım
Merhaba hamisler ve anneler! Bizde durumlar oldukca karisik, bebegimr sutum yetmedigi icin sariligi yukseldi tekrar hastaneye yattik tedevi oldu. Benim sagma makinelerinde hic sutum cikmadi. Mama basladik. Sagdikca sut yapici caylar ivtikce birden az da olsa sut indi ama bu sefer kanallarim tikandi. Cok sanci cektim. Evde hala beslemede zorlaniyorum mama takviyrsine ragmen. Valla normal sezaryan farketmiyotmus. Dogumu arastirdigim kadar bebek emzirmeyi arastirsam daha iyimis. Simdilik bebisi beslemeye ve lohusa depresyonunu yenmeye calisiyorum! Ozanla bende durumlar bu ! Herkesi opuyorumCanım göğüs 3 saatte bir toparlıyor kendini. 1 saat çok az ondan pek sütün gelmemiştir.
Benım hep arkaya dogru ıslaklık var ve ter benım bebegımın suyu gayet yerınde cunku ve sızıntı gıden suyu ben hıc farkedemem sanırım kızımda foşş dıye aktı cunku anlasılmayacak gıbı degıl yanı yarımkılodan fazla akmıstırKizlar su geldiginde arka tarafa dogru islaklik oluyordu dimibiraz once tuvalete gittigimde pedimde arka kisma dogru islaklik vardi. Ter mi suyummu anlamadim eger su ise ne sıklıkla gelir?
melek naptın doğurdunmu sen merak ettimbenim doktorum bana hiç bir test yapmıyo ne nts nede baska bişi akıntı var dedim ilaç yazdı sadece baska da bişi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?