2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Evet haklisin,sanci acisi nasil bilmiyorm da dayanabildgn kadar dayan ev hastaneden daha iyidr herhalikarda ne de olsa su gelmemis,su gelince beklemeden gel demisti dr ama canm aklinda olsun, esinde yaninda heycanla bekliodr ne tatli telas saglkla alirsin ins bebisi kucagina

tşkler benim üçüncü olunca telaş pek yok uyuyor içerde sancılar aniden bastırdı benim

Merhaba arkadaşlar! ! ! Dün yani 1 Eylül saat 9.20 de bebeğimi genel anestezili sezaryen ile doğurdum. 3.200 gr ve 51 cm. 3 koca yılın ardından evliliğimizin meyvesini, Rabbimin en güzel hediyesini görebilmek... Anesteziyi 3 saatte atarsin dediler ama 1 saatte atmış ve bebeği emzirebilmistim. Sezaryen kabusi olan arkadaşlar. . Dünden beri esimle hastanenin bütün katlarini dolasabiliyorduk. Bugün yalnız geziyorum. Tabiki sağlık sorunu olmadan sezaryeni kimse istemez. Ama benim gibi mecbur kalanlar da gerçek ve sanal dünyada anlatilanlara inanmayın. Tevekkül edin Alllah'a.. Elhamdilillah.. 1 saatte emzirdim 2 saate hastane koridorlarindaydim. Oturup kalkarken dikisim acimasa anlamayacagim doğum yaptığımı. .

Maşallah canim sana da bebeğine de sağlıkla büyüt yavrunu hayırlı evlat olsun inşallah

Hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün inşallah. Mis gibi kokuyordur şimdi kuzucuğun

Ay ne guzel canim elhamdulillah Rabbime cok sukur.ALLAH BAGISLASIN KUZUCUGUNU GUZEL GUNLERINI GOR INSALLAH))

Bebek mi? Bizi kandırdı. Dün hep emdi uyudu, emdi uyudu... Sabah namazına bizi ağlayarak kaldırdı Simdi bağırıyor. Ağlama sesi bile çok güzel. . Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhh...

Kızlar dun son kontrolum vardı ama oglun kilo vermiş gorunuyor.2900 den 2400 e dusmus,dr gelişim geriliği var dedi daha once boyle birsey yoktu. Kalp atışı ve kan dolaşımı iyiymiş. Bugun başka bir dr a gidecegim ama sabahı zor ettim, aglamaktan mahvoldum. Yarın sezeryanla alacagız oğlumu. Bana dua edin inşallah hersey yolundadır.

Amin canım suan kaygı heycan merak herseyi karışık yaşıyorum insallah olur bugün du beklenen doğum tarihi belki de oğluşum tam gününü beklemistir .dua bekliyorum kızlar
Allah yardımcın olsun canım sağlıkla kavuş yavruna

Canım çok normal son haftalarda çok kilo alıyorlar artık yaptıkları tek şey kilo almak:) doktoruna güven Allah'a sığın bir bildiği vardır

Canım kalp atışı dolaşımı iyiymiş doğunca Kilo alır hiç üzülme, yeter ki sağlıkla gelsin Allah hayırlısıyla kavuştursun

Gunaydin allahh yardimciniz olsn

insirahim canım gözün Aydın çokşükür kolay bir sezeryan olmuş, Allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin bebeğini..

Kızlar çömelmeyi soran olmuş, sandalyeyi yaslanma kısmından tutup çömrlip kalkıyorum ben, çömelirken bacaklarımı mümkün olduğu kadar açarak..

canım sağlıkla doğsun bebişlerimiz hangi hastane hangi doktora gidiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…