- 5 Ocak 2015
- 41
- 39
- 93
- 43
Benimde oyle ama bi turlu siddetlenmiyor acaba gitsem mi hastaneye ben 2 gundur boyle sanci cekiyorumbelimden kasıklarıma doğru vuruyor
Allah yardmcnz olsun,hayirli haberlerinjzj bekliyirzben yavaş yavaş hazırlanayım iyi geceler hanımlar bana dua edin
Maşallah canim sana da bebeğine de sağlıkla büyüt yavrunu hayırlı evlat olsun inşallahMerhaba arkadaşlar! ! ! Dün yani 1 Eylül saat 9.20 de bebeğimi genel anestezili sezaryen ile doğurdum. 3.200 gr ve 51 cm. 3 koca yılın ardından evliliğimizin meyvesini, Rabbimin en güzel hediyesini görebilmek... Anesteziyi 3 saatte atarsin dediler ama 1 saatte atmış ve bebeği emzirebilmistim. Sezaryen kabusi olan arkadaşlar. . Dünden beri esimle hastanenin bütün katlarini dolasabiliyorduk. Bugün yalnız geziyorum. Tabiki sağlık sorunu olmadan sezaryeni kimse istemez. Ama benim gibi mecbur kalanlar da gerçek ve sanal dünyada anlatilanlara inanmayın. Tevekkül edin Alllah'a.. Elhamdilillah.. 1 saatte emzirdim 2 saate hastane koridorlarindaydim. Oturup kalkarken dikisim acimasa anlamayacagim doğum yaptığımı. .
Hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün inşallah. Mis gibi kokuyordur şimdi kuzucuğunMerhaba arkadaşlar! ! ! Dün yani 1 Eylül saat 9.20 de bebeğimi genel anestezili sezaryen ile doğurdum. 3.200 gr ve 51 cm. 3 koca yılın ardından evliliğimizin meyvesini, Rabbimin en güzel hediyesini görebilmek... Anesteziyi 3 saatte atarsin dediler ama 1 saatte atmış ve bebeği emzirebilmistim. Sezaryen kabusi olan arkadaşlar. . Dünden beri esimle hastanenin bütün katlarini dolasabiliyorduk. Bugün yalnız geziyorum. Tabiki sağlık sorunu olmadan sezaryeni kimse istemez. Ama benim gibi mecbur kalanlar da gerçek ve sanal dünyada anlatilanlara inanmayın. Tevekkül edin Alllah'a.. Elhamdilillah.. 1 saatte emzirdim 2 saate hastane koridorlarindaydim. Oturup kalkarken dikisim acimasa anlamayacagim doğum yaptığımı. .
Ay ne guzel canim elhamdulillah Rabbime cok sukur.ALLAH BAGISLASIN KUZUCUGUNU GUZEL GUNLERINI GOR INSALLAH))Merhaba arkadaşlar! ! ! Dün yani 1 Eylül saat 9.20 de bebeğimi genel anestezili sezaryen ile doğurdum. 3.200 gr ve 51 cm. 3 koca yılın ardından evliliğimizin meyvesini, Rabbimin en güzel hediyesini görebilmek... Anesteziyi 3 saatte atarsin dediler ama 1 saatte atmış ve bebeği emzirebilmistim. Sezaryen kabusi olan arkadaşlar. . Dünden beri esimle hastanenin bütün katlarini dolasabiliyorduk. Bugün yalnız geziyorum. Tabiki sağlık sorunu olmadan sezaryeni kimse istemez. Ama benim gibi mecbur kalanlar da gerçek ve sanal dünyada anlatilanlara inanmayın. Tevekkül edin Alllah'a.. Elhamdilillah.. 1 saatte emzirdim 2 saate hastane koridorlarindaydim. Oturup kalkarken dikisim acimasa anlamayacagim doğum yaptığımı. .
Âmin çok sağol canımCanım ınsallah süreç gönlüne göre işler hayirlisi ile oğlunu kucağına alırsın...
Allah yardımcın olsun canım sağlıkla kavuş yavrunaAmin canım suan kaygı heycan merak herseyi karışık yaşıyorum insallah olur bugün du beklenen doğum tarihi belki de oğluşum tam gününü beklemistir .dua bekliyorum kızlar
Canım çok normal son haftalarda çok kilo alıyorlar artık yaptıkları tek şey kilo almak:) doktoruna güven Allah'a sığın bir bildiği vardırSlm kizlar lütfen biri kafami rahatlatsin yaaaa
Ben yurtdisinda yasiyorum ve burda 36 haftalik olunca son kez kendi kadin druna gidiyosun 38 haftalil oluncada hastaneye gidiyosun orda doguma vs herseye karar veriliyo
Bugün bizim ufaklik 36 yerine 38 haftalik cikti ve drum bana buraya gel 2 hafta sonra gelisimine yine bakcam dedi sizce bebegimde bi problem mi var birden bu hizli gelisim neden 5 hafta önce 1900 cikti kilosu simdi 3339 cok korkuyorum herhangi bi saglik sorunu fln ocak diye
Canım kalp atışı dolaşımı iyiymiş doğunca Kilo alır hiç üzülme, yeter ki sağlıkla gelsin Allah hayırlısıyla kavuştursunKızlar dun son kontrolum vardı ama oglun kilo vermiş gorunuyor.2900 den 2400 e dusmus,dr gelişim geriliği var dedidaha once boyle birsey yoktu. Kalp atışı ve kan dolaşımı iyiymiş. Bugun başka bir dr a gidecegim ama sabahı zor ettim, aglamaktan mahvoldum. Yarın sezeryanla alacagız oğlumu. Bana dua edin inşallah hersey yolundadır.
Gunaydin allahh yardimciniz olsnKızlar dun son kontrolum vardı ama oglun kilo vermiş gorunuyor.2900 den 2400 e dusmus,dr gelişim geriliği var dedidaha once boyle birsey yoktu. Kalp atışı ve kan dolaşımı iyiymiş. Bugun başka bir dr a gidecegim ama sabahı zor ettim, aglamaktan mahvoldum. Yarın sezeryanla alacagız oğlumu. Bana dua edin inşallah hersey yolundadır.
canım sağlıkla doğsun bebişlerimiz hangi hastane hangi doktora gidiyorsunKızlar dun son kontrolum vardı ama oglun kilo vermiş gorunuyor.2900 den 2400 e dusmus,dr gelişim geriliği var dedidaha once boyle birsey yoktu. Kalp atışı ve kan dolaşımı iyiymiş. Bugun başka bir dr a gidecegim ama sabahı zor ettim, aglamaktan mahvoldum. Yarın sezeryanla alacagız oğlumu. Bana dua edin inşallah hersey yolundadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?