- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
Bugün aklıma sen geldin canım ne zamandır mesaj görmedim senden, nasılsınsağlıkla kavuş bebişine canım, allah yardımcınız olsun
Peki sizlerin düzenli kasilmalari ya da agrilari var mı. Ben 34.haftadan beri adalat kullanıyordum. Ilaci bırakalı 5. Gün bugün. Ve her gece hava kararına gün gün şiddeti artan ağrıların oluyo. Ellerim çok kötü. Parmaklarım ağrıyor uyuşukluk var. Yemek bile yapmak istemiyorum. Öyle bi hissediyorum ki bütün gün kahvaltı çay ve sigara içeyim başka da bir şey yapmayalim. Erken doğum riskinden dolayı 3 haftadır evdeyim. Markete bile gitmedim. Sadece aksamlari 2 3 günde bir arabayla dolaşıyoruz. Çok bunaldim
Doppler dedıgın ayrıntılı ultrasonda goruluyor sanırım? Nst'ye gırmemeye ben hıc takılmadım zaten sevımsız gelıyor.bana da guvenılırlığı 3 gun demıstı
Benım hıc agrım ve kasılmam da yok, belirtım hic yok.erken dogum rıskım yoktu zaten hala dogurmadığıma gore ihtimal kalmamıştır, 9 gunum var ama resmen patlayacağım, gece sıcaktan uyanıyorum, klima açıyorum bu sefer her yerım tutuluyor. Evde yalnız mı kalıorsun senın parmakların falan sısıyorsa yapma zaten bır sey otur..sıgara icebılsem keske
Yalnızım evde. Malum herkes çalışıyor... senin benden de az kalmış heyecan daha dorukta. Benim bunalmamin sebebi erken doğum tehditi ile başlayan süreç oldu. Sizin hrseyiniz hazır mı bari. Doğal yönden tetikleyen bazı şeyler var. Hiç denediniz mi. Belki ise yarar
Sağlıcakla gelsin Kuzucuklar
Düzenli olarak olmasada kasılmalarım ağrılarım oluyor.özellıkle gece yatarken ve sabah yada gece lavaboya kalkarkende adım atarkende cok zorlanıyorum.gün içerisindede oluyor ama gece daha fazla oluyor.Parmaklardakı agrı ve uyusukluk cok felaket bsy zaten.esım ellerımı sıkmaya bıktı nerdeyse :S Buarada iştahsımda kesıldı bsy yıyesım gelmıyorı ..soğuk soguk meyva yemek daha ıyı gelıyor.Peki sizlerin düzenli kasilmalari ya da agrilari var mı. Ben 34.haftadan beri adalat kullanıyordum. Ilaci bırakalı 5. Gün bugün. Ve her gece hava kararına gün gün şiddeti artan ağrıların oluyo. Ellerim çok kötü. Parmaklarım ağrıyor uyuşukluk var. Yemek bile yapmak istemiyorum. Öyle bi hissediyorum ki bütün gün kahvaltı çay ve sigara içeyim başka da bir şey yapmayalim. Erken doğum riskinden dolayı 3 haftadır evdeyim. Markete bile gitmedim. Sadece aksamlari 2 3 günde bir arabayla dolaşıyoruz. Çok bunaldim
Dogumdan önce sadece dr umdan aldıgım raporu verdim işyerimde ik ya. Baska bişi yapmak gerekiyormu izib bürosuna sgk ya gitmek falan???Birde muhtemel dogum tarihinden once dogum yapıldığında misal 39.hafta kalan gunlerde aktariliyormus beni bu sekilde bilgilendirmisti izin burosu.
Slm cnm ya bu bebişler bizi korkuttu korkuttu şimdide gelmeyip kafa buluyorlar. Ben 2. Ayımdan beri düştü düşecek derken 38. Haftayı gördük. 5. Ayımdan beri adalat kullandım hastanede yattım erken doğum riski ile bebişime Ciğer geliştirici iğneler yapıldı nidilat yüklemesi yapıldı vs...Peki sizlerin düzenli kasilmalari ya da agrilari var mı. Ben 34.haftadan beri adalat kullanıyordum. Ilaci bırakalı 5. Gün bugün. Ve her gece hava kararına gün gün şiddeti artan ağrıların oluyo. Ellerim çok kötü. Parmaklarım ağrıyor uyuşukluk var. Yemek bile yapmak istemiyorum. Öyle bi hissediyorum ki bütün gün kahvaltı çay ve sigara içeyim başka da bir şey yapmayalim. Erken doğum riskinden dolayı 3 haftadır evdeyim. Markete bile gitmedim. Sadece aksamlari 2 3 günde bir arabayla dolaşıyoruz. Çok bunaldim
Ayyyyy hayırlısıyla kucağına al inş bizim senle benzerdi durumlar darısı banaKızlar sabahta biraz suyum gelince hastaneye geldim.simdi yatırdı doktor.lavman yaptılar.birazdan suni sanci verecekler bu aksam bebeğime kavuscam inşallah.
Canım gününe göre daha nerdeyse 3 hafta var, strese girmek için çok erken değil mi?Slm cnm ya bu bebişler bizi korkuttu korkuttu şimdide gelmeyip kafa buluyorlar. Ben 2. Ayımdan beri düştü düşecek derken 38. Haftayı gördük. 5. Ayımdan beri adalat kullandım hastanede yattım erken doğum riski ile bebişime Ciğer geliştirici iğneler yapıldı nidilat yüklemesi yapıldı vs...
Şimdide doğum Kanalına girdi ve 2 haftadır doğmuyor. Bende çok stres oldum ve gerginim artık o Yüzden ruh halini çok iyi Anlıyorum.
Artık bu kadar dayandık biraz daha sabredeceğiz benimde her gece kasılmalarım oluyor ama düzenli değil
Ya herşey şimdiye kadar yolunda gitseydi bu kadar stres olmazdım. Yoksa daha vakit çok farkındayım. Hamileliğin başından beri hep erken doğum riskim vardı bu haftaları görmeye imkansız Gözüyle bakılıyordu o Yüzden psikolojik olarak erken doğuma odaklanınca insan vakit Geçmek bilmiyor. Bizim 3 aydır doğum çantası hazır kapıda bekliyor.Canım gününe göre daha nerdeyse 3 hafta var, strese girmek için çok erken değil mi?
Bence burada doğum haberi aldıkça endişeler arttı herkeste.. Ama gününüz dolduktan sonra 2 hafta bile geçebilir, meyve olgunlaşıp öyle düşer Dalından. Acele etmeyin bugünlerin de tadı ayrı..
Kuzu dana hatta tavuk cıgerı bıle yıyorum yanı bısede olmaz ben hep yedım yıyorumda ne olacak kı merak etım ne yazıyor bılgı kırlılıgı netekılerAkşama yemek ıstıyorum ama zararlı yazıyor her yerde vazgecıyorum. Kuzu cigerı dı mı?
Yalnızım evde. Malum herkes çalışıyor... senin benden de az kalmış heyecan daha dorukta. Benim bunalmamin sebebi erken doğum tehditi ile başlayan süreç oldu. Sizin hrseyiniz hazır mı bari. Doğal yönden tetikleyen bazı şeyler var. Hiç denediniz mi. Belki ise yarar
Düzenli olarak olmasada kasılmalarım ağrılarım oluyor.özellıkle gece yatarken ve sabah yada gece lavaboya kalkarkende adım atarkende cok zorlanıyorum.gün içerisindede oluyor ama gece daha fazla oluyor.Parmaklardakı agrı ve uyusukluk cok felaket bsy zaten.esım ellerımı sıkmaya bıktı nerdeyse :S Buarada iştahsımda kesıldı bsy yıyesım gelmıyorı ..soğuk soguk meyva yemek daha ıyı gelıyor.
Gerçekten çok iyi geldi cevaplarınız. Kendimizi dinlemeyi birakmamiz gerekiyor sanırım. Başka uğraşlar bulmak lazım ama insanın bedeni elverdiği kadar. Ellerim sebze ayiklamaya bile izin vermiyor hemen uyuşuyor. Adadenizada84 sen de benim gibi gece fena moda gecenlerdensin demekki:)Slm cnm ya bu bebişler bizi korkuttu korkuttu şimdide gelmeyip kafa buluyorlar. Ben 2. Ayımdan beri düştü düşecek derken 38. Haftayı gördük. 5. Ayımdan beri adalat kullandım hastanede yattım erken doğum riski ile bebişime Ciğer geliştirici iğneler yapıldı nidilat yüklemesi yapıldı vs...
Şimdide doğum Kanalına girdi ve 2 haftadır doğmuyor. Bende çok stres oldum ve gerginim artık o Yüzden ruh halini çok iyi Anlıyorum.
Artık bu kadar dayandık biraz daha sabredeceğiz benimde her gece kasılmalarım oluyor ama düzenli değil
Şimdiden hayırlı olsun canımKızlar sabahta biraz suyum gelince hastaneye geldim.simdi yatırdı doktor.lavman yaptılar.birazdan suni sanci verecekler bu aksam bebeğime kavuscam inşallah.
Ayyyyy hayırlısıyla kucağına al inş bizim senle benzerdi durumlar darısı bana
Dogumun başlaması için vücudun bir hormon salgılamasi gerekiyor bu da oksitosin hormonu. Ilıski esnasinda salgilaniyor. Meme ucuna yara kremi sürebilirsiniz. Meme ucu uyarılması da keza öyle. Arkadaşlar sıcak duş için de aynı şeyi soylediler. Yürüyüş yapan arkadaşlar da oldu. Umarım sizin de vaktinde ise yararSelam cnm mesela dogal yoldan ne tetikleyebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?