2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

Benım hıc agrım ve kasılmam da yok, belirtım hic yok.erken dogum rıskım yoktu zaten hala dogurmadığıma gore ihtimal kalmamıştır, 9 gunum var ama resmen patlayacağım, gece sıcaktan uyanıyorum, klima açıyorum bu sefer her yerım tutuluyor. Evde yalnız mı kalıorsun senın parmakların falan sısıyorsa yapma zaten bır sey otur..sıgara icebılsem keske

Doppler dedıgın ayrıntılı ultrasonda goruluyor sanırım? Nst'ye gırmemeye ben hıc takılmadım zaten sevımsız gelıyor.bana da guvenılırlığı 3 gun demıstı

Evet canım renkli ultrason diyede geçiyor kan akımına falan bakıyolar.gittiğim hastanede doppler ayrıca ücretli doktoruma güvenmesem acaba paradan ötürümü doppler yapacak derdim ama bu gidişle zaten en fazla 1 kere bakar heralde dopplerle.

Ayy canım bende senin gibiyim menapozlu gibi birden ateş basıyor su gibi oluyorum evde açılmayan kapı pencere yok sürekli üşütmüş boyun tutulmuş durumda geziyorum ödemlerim kusmalarım da cabası rabbim hayırla kurtarsın inşallah

Yalnızım evde. Malum herkes çalışıyor... senin benden de az kalmış heyecan daha dorukta. Benim bunalmamin sebebi erken doğum tehditi ile başlayan süreç oldu. Sizin hrseyiniz hazır mı bari. Doğal yönden tetikleyen bazı şeyler var. Hiç denediniz mi. Belki ise yarar

Canım ikimizinde dogum tarihi aynı Allah yardımcın olsun seninde.

Düzenli olarak olmasada kasılmalarım ağrılarım oluyor.özellıkle gece yatarken ve sabah yada gece lavaboya kalkarkende adım atarkende cok zorlanıyorum.gün içerisindede oluyor ama gece daha fazla oluyor.Parmaklardakı agrı ve uyusukluk cok felaket bsy zaten.esım ellerımı sıkmaya bıktı nerdeyse :S Buarada iştahsımda kesıldı bsy yıyesım gelmıyorı ..soğuk soguk meyva yemek daha ıyı gelıyor.

Birde muhtemel dogum tarihinden once dogum yapıldığında misal 39.hafta kalan gunlerde aktariliyormus beni bu sekilde bilgilendirmisti izin burosu.
Dogumdan önce sadece dr umdan aldıgım raporu verdim işyerimde ik ya. Baska bişi yapmak gerekiyormu izib bürosuna sgk ya gitmek falan???

Slm cnm ya bu bebişler bizi korkuttu korkuttu şimdide gelmeyip kafa buluyorlar. Ben 2. Ayımdan beri düştü düşecek derken 38. Haftayı gördük. 5. Ayımdan beri adalat kullandım hastanede yattım erken doğum riski ile bebişime Ciğer geliştirici iğneler yapıldı nidilat yüklemesi yapıldı vs...
Şimdide doğum Kanalına girdi ve 2 haftadır doğmuyor. Bende çok stres oldum ve gerginim artık o Yüzden ruh halini çok iyi Anlıyorum.
Artık bu kadar dayandık biraz daha sabredeceğiz benimde her gece kasılmalarım oluyor ama düzenli değil

Canım gününe göre daha nerdeyse 3 hafta var, strese girmek için çok erken değil mi?
Bence burada doğum haberi aldıkça endişeler arttı herkeste.. Ama gününüz dolduktan sonra 2 hafta bile geçebilir, meyve olgunlaşıp öyle düşer Dalından. Acele etmeyin bugünlerin de tadı ayrı..

Ya herşey şimdiye kadar yolunda gitseydi bu kadar stres olmazdım. Yoksa daha vakit çok farkındayım. Hamileliğin başından beri hep erken doğum riskim vardı bu haftaları görmeye imkansız Gözüyle bakılıyordu o Yüzden psikolojik olarak erken doğuma odaklanınca insan vakit Geçmek bilmiyor. Bizim 3 aydır doğum çantası hazır kapıda bekliyor.
Yoksa bende bu kadar psikopat gibi doğmasını beklemezdim bu tarihte.

Selam cnm mesela dogal yoldan ne tetikleyebilir

Gerçekten çok iyi geldi cevaplarınız. Kendimizi dinlemeyi birakmamiz gerekiyor sanırım. Başka uğraşlar bulmak lazım ama insanın bedeni elverdiği kadar. Ellerim sebze ayiklamaya bile izin vermiyor hemen uyuşuyor. Adadenizada84 sen de benim gibi gece fena moda gecenlerdensin demekki:)
Magicdarkwish peki sen ilacı bırakalı më kadar oldu. Biz 1 cm aciklikta tutmayı başardık. Benim 5. Günüm ve her gün kasılmalar belirginlesiyor. Ha şimdi ha yarın derken de 40 i görucez galiba:)

Selam cnm mesela dogal yoldan ne tetikleyebilir
Dogumun başlaması için vücudun bir hormon salgılamasi gerekiyor bu da oksitosin hormonu. Ilıski esnasinda salgilaniyor. Meme ucuna yara kremi sürebilirsiniz. Meme ucu uyarılması da keza öyle. Arkadaşlar sıcak duş için de aynı şeyi soylediler. Yürüyüş yapan arkadaşlar da oldu. Umarım sizin de vaktinde ise yarar

Cumartesi ikizlerime kavusuyorum sağlıkla gelirler inşallah isimlerini de sonunda koyduk mihrimah mustafa olcak hacı serifede çikolata siparişi verdim tadı güzeldir umarım çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum karışık duygular yaşıyorum kiloları iyi olur inşallah cigelrride gelişir kuveze girmezler gün gecmiyo resmen safak sayiyoruz artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…