• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Benim gibi günü dolmak üzere olan hamişler doğumu başlatmak için yaptığınız birşeyler var mı??? Hurma yiyorum çömelip kalkma hareketleri ve yürüyüş yapmaya çalışıyorum.. Onun dışında strese girip habire doğumu düşünüyorum. 1 günüm kaldı çarşamba büyük gün o kadar merak ediyorum ki açılmam var mı? Suni sancıdan korkuyorum :( doğumun normal bir şekilde başlamasını çok istiyorum...
catdog catdog kavuşmuşsundur yavruna.. İnşallah herşey çok kolay ve güzel olmuştur. Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım..

Hamilelikte ciger yenmemesi gerektigi ile ilgili internetteki bilgiler canimi cok sikiyor

Bir bilgim yok ama gecmis olsun, Allah acil sifalar versin, doktorun ne diyor?
Tesekkur ederim canim dileklerin icin. Ayrintili ultrasonda tekrar bakilmasini istedi dogumdan sonra operasyon gerekir mi ogrenelim dedi. Google da arama yapmaya da korkuyorum her seferinde cok kotu seyler okuyorum fena oluyorum. Ayrintiliyi bekleyip gorecegiz.

Tesekkur ederim canim dileklerin icin. Ayrintili ultrasonda tekrar bakilmasini istedi dogumdan sonra operasyon gerekir mi ogrenelim dedi. Google da arama yapmaya da korkuyorum her seferinde cok kotu seyler okuyorum fena oluyorum. Ayrintiliyi bekleyip gorecegiz.

Hayir sakin arama yapma, basin agrisa karsina neler cikiyor biliyorsun..umarim guzel cikar sonucun ama zaten caresi olmayan bir sey degil ki uzme kendini

Kızlar sabahta biraz suyum gelince hastaneye geldim.simdi yatırdı doktor.lavman yaptılar.birazdan suni sanci verecekler bu aksam bebeğime kavuscam inşallah.
Allahım cok heycanlı ya allahım bır avazda kurtarsın kalbım kut kut atı valla darısı bjze olsun saglıkla al bebegını kucagına

Hamilelikte ciger yenmemesi gerektigi ile ilgili internetteki bilgiler canimi cok sikiyor
Ben bu yiyip icme meselesini doktoruma sormustum tibbi bir aciklamasi yoksa umursama demisti. Cilekle ilgili de dogum lekesi arasinda bir suru sey yaziyordu nette. Doktorum bana ozellikle onermisti bebegin suyunu arttirmak icin ve ise yaramisti. Canin istiyorsa temiz ve guvenilirse ye bence takma yazilanlari.

Ben bu yiyip icme meselesini doktoruma sormustum tibbi bir aciklamasi yoksa umursama demisti. Cilekle ilgili de dogum lekesi arasinda bir suru sey yaziyordu nette. Doktorum bana ozellikle onermisti bebegin suyunu arttirmak icin ve ise yaramisti. Canin istiyorsa temiz ve guvenilirse ye bence takma yazilanlari.

Ciger fazla a vıtamını icerıyormus ama zaten 1 kg yıyecek halım yok, ben en ıyısı yapayım :kk77:

benimde 8 eylülde muayene 36.haftadayım suanda.2370 gr.elevıt,marınkap,ostracare,ferrmford kullanıyıordum.ek olarak sımdı magnezyum verdı.bebek kılo alsın dıye.ama gecen cuma nst ye bagladı , catı muayenesı yapmadı ama..sana hangı vıtamını yazdı dr kılo aldırması ıcın bebege?

Bana doktor kalsiyum magnezyum taKviyesi vermişti en baştan beri ama artık kullanmıyorum çünkü ilk günden buyaNa kusmalarım devam ediyor son olarakta decavit pronatal verdi onu kullanıyorum bebeğim 36+2 de 2500 civarıydı aMa doktor ultrasonun yanıltıcı olabileceğini -300 de olabileceğini söyledi

Hayir sakin arama yapma, basin agrisa karsina neler cikiyor biliyorsun..umarim guzel cikar sonucun ama zaten caresi olmayan bir sey degil ki uzme kendini
Cok tesekkur ederim bilgim yok dedin ama cok iyi geldi yazdiklarin. Acik bir yarayla yasamak gibidir annelik demisti biri, gun gectikce daha iyi anliyorum bu sozu.

Selam, ben de hic nst'ye girmedim, doktor onermedi ve ben de guveniyorum ve sorun olacagini sanmiyorum. Bunun icin degistirme derim.cati icin de aynisinu soyledi.
Takviye vitamin olarak ne verdi merak ettim? Kacinci haftada kac kilo bebegin?

36+2 de 2500 civarıydı ama -300 de olabilir dedi decavit pronatal verdi vitamin olarak.nstnin anne ve bebeği strese soktugunu dopplerin daHa güvenilir oldugunu söyledi

Benim doktorum her hafta çağırıyor ve her hafta da nstye giriyorum. Muhakkak bir bildiği vardır doktorunuzun heralde bilemedim. Benimki de 38 de çatı kontrolü yapacak. Bebeğinizin kilosu ne kadar benimki de küçük bir bebek

36+2de 2500 dü canım en başından beri karın çevresi 1-2 hafta geriden geliyor kilolu bi bebek olmaz dedi sağlıklı olsunda kilolu olmasalarda olur

Kizlar ben cok tembellestim, butun gun yattim oturdum vakit gecirdim, hic halim yok canim bir sey yapmak istemiyor, psikolojim bozuldu sanirim dogum olmayinca
Kesinlikle anlıyorum sizi. Her gece hava kararmasiyla beraber ağrılar kasılmalar yoklamaya başlıyor. Dün gece 3e kadar uyuyamadim. Bugün de sersemlikle geçti. Erken doğum beklerken ilacı bırakmama rağmen gelmeyince psikolojik bozuldu sanırım. ..

Kesinlikle anlıyorum sizi. Her gece hava kararmasiyla beraber ağrılar kasılmalar yoklamaya başlıyor. Dün gece 3e kadar uyuyamadim. Bugün de sersemlikle geçti. Erken doğum beklerken ilacı bırakmama rağmen gelmeyince psikolojik bozuldu sanırım. ..
bende sizlerle aynı durumdayım.hıc bsy yapasım gelmıyor.yatıyorum kalkıyorum.stres yapıyorm.yemek yapasım da yıyesımde gelmiyor artık :(

36+2 de 2500 civarıydı ama -300 de olabilir dedi decavit pronatal verdi vitamin olarak.nstnin anne ve bebeği strese soktugunu dopplerin daHa güvenilir oldugunu söyledi

Doppler dedıgın ayrıntılı ultrasonda goruluyor sanırım? Nst'ye gırmemeye ben hıc takılmadım zaten sevımsız gelıyor.bana da guvenılırlığı 3 gun demıstı

bende sizlerle aynı durumdayım.hıc bsy yapasım gelmıyor.yatıyorum kalkıyorum.stres yapıyorm.yemek yapasım da yıyesımde gelmiyor artık :KK43:
Peki sizlerin düzenli kasilmalari ya da agrilari var mı. Ben 34.haftadan beri adalat kullanıyordum. Ilaci bırakalı 5. Gün bugün. Ve her gece hava kararına gün gün şiddeti artan ağrıların oluyo. Ellerim çok kötü. Parmaklarım ağrıyor uyuşukluk var. Yemek bile yapmak istemiyorum. Öyle bi hissediyorum ki bütün gün kahvaltı çay ve sigara içeyim başka da bir şey yapmayalim. Erken doğum riskinden dolayı 3 haftadır evdeyim. Markete bile gitmedim. Sadece aksamlari 2 3 günde bir arabayla dolaşıyoruz. Çok bunaldim

Back