• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canım bende çabuk panik oluyorum, beyaz önlüklü birilerini görünce tansiyonum çıkıyor, gözümden arpacık ameliyatı oldum onda bile genel anezstezi yapsanız daha iyi demiştim :KK70: doktor daha neler gibisinden bişeyler demişti.
o ameliyatta bile deli gibi ağladım canım yanıyor diye...
yani şahsen sezeryana mecbur kalırsam yinede epidural falan yaptıramam herhalde, genel tercih ederim.
Daha önce genel anestezi ile ameliyat oldum, o da çok süper değil bence, ayılmam zor olmuştu, öğlen çıktığım ameliyattan gece yarısı kendime anaca gelebilmiştim, sürekli uyuyordum.
Bebek olunca uyuma şansında yok işte, ayılmak zorundasın, Allah yardımcımız olsun.
Ay nasil korkuyorum anlatamam yani hamile olmasam kacicam oderece:KK55::KK57::KK46:

Çok teşekkürler canım. Ne güzel bilgilendirdin.. :)

Birde muhtemel dogum tarihinden once dogum yapıldığında misal 39.hafta kalan gunlerde aktariliyormus beni bu sekilde bilgilendirmisti izin burosu.

bi şekilde hallettim ben bu işi. doktor satı bi hafta ileri gibi gösterdi. 33. haftamda 32. haftada gibi 37. haftaya kadar calışabilir raporu aldım. ama o hafta ben 38. haftayı doldurmuş olcam :) 38+3 te de doğum için gün verdi. böylelikle tüm iznim doğum sonrasına kalıyor. sadece 3 gün izin kullanmış oluyorum doğum öncesi

Catliycam caaaart diye tam orta yerimdeeen :/ kontrole gıttım bugun bızımkının gelmeye nıyetı olmadığı gıbı kıpır kıpır bı saat nst de durmak zorunda kaldım oynuyo ordan oraya. Kilosuda 4.100 çıktı ama hata payı ile 3.750 en az dedi ya da fazla. Ama sezeryan demedi cumartesi gel bakalım doğurmazsan o güne kadar karar veririz dedi ama çok sıkıldım artık çıksa ya bi an evvel. Dilimin ucuna geldi kesin beniii diye bağırmak istedim :(

Çatıyıda oldum acımadı korkulcak bişi diilmiş. Azcık kemik var ama açılır o iyice. Sancı gelince dedi. Rahatsız edici bir deneyim ama ne kadar kasmazsanız o kadar çabuk bitiyor 3 4 saniye.

Catliycam caaaart diye tam orta yerimdeeen :/ kontrole gıttım bugun bızımkının gelmeye nıyetı olmadığı gıbı kıpır kıpır bı saat nst de durmak zorunda kaldım oynuyo ordan oraya. Kilosuda 4.100 çıktı ama hata payı ile 3.750 en az dedi ya da fazla. Ama sezeryan demedi cumartesi gel bakalım doğurmazsan o güne kadar karar veririz dedi ama çok sıkıldım artık çıksa ya bi an evvel. Dilimin ucuna geldi kesin beniii diye bağırmak istedim :KK43:
<z
Az daha sabır arkadasım , çogu gitmiş zaten ...biz daha çok bekliycez :S bı an önce kavusmak ıstıyorsun bılıyoruz...cumartesı guzel haberı verırsın artık

Bugun kontrolum vardi bebegimin mesanesi buyuk cikti onceki kontrolumde de doluydu. Zaten ayrintilidan beri takip edilen hafif pelviektazi vardi bobrek kanalinda bebegimin. Tekrar ayrintiliya gircem persembe gunu. Cisini yapamiyor sanirim oglum. Bilgisi olan var mi bu konuda. Umarim buyuk bir sorun cikmaz dua edin lutfen.:KK43::110:

Günaydın kızlar ☺️ Dogum yapanları kutluyorum Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza inşallah ☺️

Benim sizlere bi sorum olacaktı 37+1 olduk bugün en son geçen hafta muayeneye gittik çatı muayenesi için erken olduğunu söyledi bebeğimin gelişimi 1 hafta geriden geliyor zaten çatıya bakmamızın anlamı yok şuan dedi takviye vitamine başladı bebek en azından 3 kilo olsun diye.bu süre içerisindede hiç nst yapmadı dpktor dopplerle bakacağını söyledi 2 gündür arada sancım oluyor doktorumada çok güveniyorum aslında ama nst sanki dogum sancılarını anlamak için gerekli gibi geliyor nedense diğer muayenem 8 eylülde olucak ozamana kadar beklesemmi yoksa birde başka doktoramı gitsem acaba?

Benim doktorum her hafta çağırıyor ve her hafta da nstye giriyorum. Muhakkak bir bildiği vardır doktorunuzun heralde bilemedim. Benimki de 38 de çatı kontrolü yapacak. Bebeğinizin kilosu ne kadar benimki de küçük bir bebek

Kizlar merhaba simdi nst den ciktim nst ceken hemsire bebegimin kalp atislarinin biraz yuksek oldugunu soyledi 180-200 aralogindaymis doktor dogumda daha gosteremedim boyle bi durumla karsilasan oldu mu acaba stres oldum ya :(

Kızlar sabahta biraz suyum gelince hastaneye geldim.simdi yatırdı doktor.lavman yaptılar.birazdan suni sanci verecekler bu aksam bebeğime kavuscam inşallah.
Canim rabbim yardimcin olsun, kolay dogumlar nasip etsin insallah en kisa zamanda kavusursun melegine.

Bugun kontrolum vardi bebegimin mesanesi buyuk cikti onceki kontrolumde de doluydu. Zaten ayrintilidan beri takip edilen hafif pelviektazi vardi bobrek kanalinda bebegimin. Tekrar ayrintiliya gircem persembe gunu. Cisini yapamiyor sanirim oglum. Bilgisi olan var mi bu konuda. Umarim buyuk bir sorun cikmaz dua edin lutfen.:KK43::110:

Bir bilgim yok ama gecmis olsun, Allah acil sifalar versin, doktorun ne diyor?

Canim korkak biriyim bide kalbimde aritmi yani ritim bozuklugu var doktor amelyathane ortaminda panik olursun fln diyo kafam karisik geneldende tirsiyorum resmen
Canım o zaman doktoruna güven 2-3 güne ne düzelirsin Allah'ın izniyle Belki hiç zorlanmıcaksın kim bilir herkesin ki aynı olmaz sag saglim alalım bebişlerimizi kucağımıza

valla hic heycann yapmayin kizlar onceden cok beklenti yapinca acayip sabirsiz oluyo insan sonra cok zorlaniyor vakit gecmio ben artik dogurmayacak gibiyim rahatladim .sizin daha var bana hergun geldi gelecek dediler ne gelen varr ne gidenn :anneadayı:
Benim ultrason da dogum tarihi 10-09 Yazıyor arada o takılıyor aklıma acaba gelir mi diye ama ayın 15 inden önce doğmasın zaten :))))

bi şekilde hallettim ben bu işi. doktor satı bi hafta ileri gibi gösterdi. 33. haftamda 32. haftada gibi 37. haftaya kadar calışabilir raporu aldım. ama o hafta ben 38. haftayı doldurmuş olcam :) 38+3 te de doğum için gün verdi. böylelikle tüm iznim doğum sonrasına kalıyor. sadece 3 gün izin kullanmış oluyorum doğum öncesi

Cok iyi olmus :KK6: ben de bu tarz seyler dusundum ama cok sikilmistim islerden ve dinlenmek istiyordum erken bile ciktim. Dayanabiliyorsan ne mutlu sana

canım merhaba.hangi hastaneye gidiyorsun?
Geçen hafta bizimde emzirme eğitimi vardı.aynı şeyler söylendi de.
İçimden bir his aynı hastaneye gittiğimizi söylüyor.
doğum tarihi bizimde 23 eylül kısmetse
Ankaradayim ben canım cukurambar koru hastanesine gidiyorum. Aynı gibi doğum tarihlerimız sen hangi hastanedesin

Gunaydin sezeryan olan anneler aranizda genel anesteziyle sezeryan olan varmi genel anestezi bana cok korkutucu geliyo memnunmusunuz kizlar tavsiyelerinizi tecrubelerinizi bekliyorum onumuzdeki gunlerde anestezi uzmaniyla gorusucez bi fikrim olussun istiyorum kararsizim
Ben sezeryan olmadım ama kızkardeslerım ıkısı oldu goruncelerımde oldu soyle tam uyutulunca uyanması daha fazla zaman alıyor uzun sure basagırıs cekıyorlar kusma oluyor bazılarında yarım olunca daha az agrı oldugu soylenıyor bebegını daha once goruyorsun yanı cevremde hep yarından memnub kalanlar var sonucta kısıye gore degısede ızlenımlerım oyle

Back