- 10 Nisan 2015
- 446
- 523
- 23
GunaydinGünaydın kizlar siddetli disim agriyor 36.haftadayim acile gitsem bsy yaparlar mi cok kötüyüm
Cok sagol bende parol ictim birde karanfil koydum oraya suan daha iyi ..cildircak gibi oldum sabah sabah ne yapicagimi bilemedim..Gunaydin
Sanmiyorum acilde bise yapabileceklerini. Cok sukur benim basima gelmedi ama ablamdan hatirliyorum sabaha kadar kivranmisti acile gitmisti ozele ve inlar mudahele etmemis sadece parol vermisti sonra bi devlet hastanesini onermislerdi orasi mudahale eder diye nitekim oyle olmustu cekmislerdi. Gitmeden once doktorunada danis bence cok gecmis olsun zamaninda cok cekmistim dis agrisi allah yarimcin olsun
Sen takma kimseyi canim benim annemde mesela 3-4gun sonra geliyomus hic sut icmeyen bebislerde var gayet saglikli amaan onemli olan kuzu ac kalmasin mamasini ver canim sekeri dusmesin))sarilik olmasinKızlar 48 saat olacak doğum yapalı sütüm gelmedi. Emziriyorum yine de emdikçe gelir diyor doktorlar. Ama çok ağladığı için geceleri önce Emziriyorum sonra bir miktar mama verip geri emziriyorum. Süt te gelmedi daha
Kaynanam başımda aç çocuk diyip duruyor ya sinirlerim bozuldu iyice
Ilk doğumumda benim nişan gelmişti ama hiç sancım yoktu çok kararsız gittim hastaneye hatta çantamı götürmeyecektim 4 cm açılmam varmış
Gecmis olsnGünaydın kizlar siddetli disim agriyor 36.haftadayim acile gitsem bsy yaparlar mi cok kötüyüm
Kızlar 48 saat olacak doğum yapalı sütüm gelmedi. Emziriyorum yine de emdikçe gelir diyor doktorlar. Ama çok ağladığı için geceleri önce Emziriyorum sonra bir miktar mama verip geri emziriyorum. Süt te gelmedi daha
Ben bir ay önceden basladım lansinph kullanmaya hala kullanıyorm dogumdn sorada kullancam dr da önerdi.Kizlar bebegi.emzirirken muthis gogus uclarim cok aciyor..dr.um garmastan diye i ilac vrrdi yen i kullanmaya basladim ama yine de izdirap napmaliyim..gebelikten once e vitamini ve macedasol kullaniyordum..off eczaneden bide lasinoh alcamm.. sizin fikriniz ne?
Cok tesekkur ederim. Muhtemelen bu son gunleeimde beni hirpaliycak.kesinlikle deniycem evde mayalanmis yogurdu.Gecmis olsn
Ilk kizimda son ayimda disim ve dis etelrim geceelri cok agrir ve sizi yapardi.annmn mayaladgi ev yogurdundan bir kase yiyince hemen gecerdi. Artik nasil bir etkiye sahhipti yogurt bilemiyorim. Denemeni tavsye edrim.umarim iyilesirsn
Vee ne güzel çatlamadım derken onca kaşıntının neticesi kırmızı incecik incecik çatladığımı farkettim bugünKasılmalar da bir yandan devam.. Diyorum bu kasılmaların neticesi pazartesi doktora gittiğimde doktor dese aaaa 4 cm e yakın açıklığın var :) Sonra bir yandan suni sancı bir yandan epidural pıtıradak doğursam oğluşumu :) Çok mu şey istiyorum kiiii Sancısız 3-4 cm açıklığı olan duydunuz mu kızlar ?
Benım sancısız 3 cm acıklıgım vardı nısanım gelmıstı suyum sonra hastaneye yetıstım adet sancısının daha az agrısız olanı 3 cm acıklık var dedı dr vay be dedım darısı sana olsunVee ne güzel çatlamadım derken onca kaşıntının neticesi kırmızı incecik incecik çatladığımı farkettim bugünKasılmalar da bir yandan devam.. Diyorum bu kasılmaların neticesi pazartesi doktora gittiğimde doktor dese aaaa 4 cm e yakın açıklığın var :) Sonra bir yandan suni sancı bir yandan epidural pıtıradak doğursam oğluşumu :) Çok mu şey istiyorum kiiii Sancısız 3-4 cm açıklığı olan duydunuz mu kızlar ?
Kaynanana deseydın ac bılıyoruz ve gayet normal ben kızımda 3 gun hep agladı kızım sutum 3.gub geldı normal dogumda yapmıstım halbukı sen mama verdın ben onuda vermedım bır damla sut bıle yeter ona o oyle aglar yanı bebektırKızlar 48 saat olacak doğum yapalı sütüm gelmedi. Emziriyorum yine de emdikçe gelir diyor doktorlar. Ama çok ağladığı için geceleri önce Emziriyorum sonra bir miktar mama verip geri emziriyorum. Süt te gelmedi daha
Canım sancı azaldı ama bel ağrım başladı bu sefer de. Dogum yaklaştı galıba bacak aram da degısık bir ağrı başladıBebekim23 canim ne yaptin ne ettin merak ettim gectimi sancilar yoksa geldi mi bebis?
Bencede iyi yapıyorsun canım mamada ver aç kalmasın çocuk zaten gogusunu alabiliyormus sarılık olmasın benimde bebem iki gün emmedi vermediler bizimkiler mama aman anne sütünü almaz diye içim gitti biberonla verme dediler anlican her kafadan bir ses çıkıyor ben şimdi çok şükür hem emziriyorum hemde göğsümu sagip dr.browns biberon ile veriyorum çok şükür bir sıkıntı yok sadece çok hafif sarılık çıktı yarın tekrar kontrole gidecez Yavrum dan kan alacaklar yine canım mama ver hiç korkma sutun gelene kadar sarılık olmasinKızlar 48 saat olacak doğum yapalı sütüm gelmedi. Emziriyorum yine de emdikçe gelir diyor doktorlar. Ama çok ağladığı için geceleri önce Emziriyorum sonra bir miktar mama verip geri emziriyorum. Süt te gelmedi daha
Belma ne yaptın cnm ,bebekle zaman nasıl geçiyor ,Canım hayırlı oksun sonunda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?