• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canlarim dün sabah saat 10.00 da genel anestezi ile bebegimi dünyaya getirdim şükürler olsun. 3170 gr doğdu şu anda da evimizdeyiz şükürler olsun doğum hikayemi daha sonra yazacağım emme ve süt gelmemesi gibi küçük problemlerimizin dışında çok şükür iyiyiz hepinizi öpüyorum görüşmek üzere
Canımmmmmmmm çok sevindim . Allah analı babalı büyütsün. Maşallah tosuncuğa,,,

Merhaba hamişler ben 14:30 civari normal doğum ile oğlumu dünyaya getirdim. 36+1 de 50 cm ve 2950 olarak doğdu. Oldukça hızlı bir doğum yaptım ufak bir kesim var ama oturup kalkabiliyorum şimdilik darısı tüm bekleyenlerın başına. Detaylı hikayemi paylaşırım inşallah
Ohhhhh patatesim hayırlı olsun.. Oğluşuna maşallah

Sonunda kapi susumuzde bitti

Eklentiler

• 1440872212517720099353.jpg
    1440872212517720099353.jpg
    43,1 KB · Görüntüleme: 129
Eki Görüntüle 1618947 İyİ akşamlar arada olan bel agrısı haricinde hiçbir sıkıntım yok ben hala eksiklerle uğraşıyorum :anneadayı: bugün magnetler için isimlik bastırdım ama baya büyük çıkarmışlar o anda dikkat etmedim hatta çok güzel olmış dedim eve geldim bir baktım kocaman Kardeşim çok beyendi ama bilemedim garip Durmuş mu ? o_O

Gayet guzel bence buyuk ama kotu durmamis ki

Hamilelik psikolojim kötüydü, ailevî bazı sıkıntılar yaşadım, iyice kötüyüm, her gün ağlıyorum bütün hamileliğim ağlamakla geçti zaten. Lohusalıkta kafayı yemem umarım. Doğum yapacağıma sevinemedim bile. :KK43:
Doğum çantası hazırlamaya başladım. Nasipse 27 Eylül. Alınacakları almaya çalışıyorum. Bekleyip duruyorum.

Hamilelikten dolayi duygusalligin agir basmistir, ben de bir ara her gun agliyordum cesitli bahanelerle sonra gecti, seninki daha uzun surmus belli ki,eger kotu olursan psikologa git bence.ailevi sikintilarin da umarim duzelir

Ya kizlar annelerimizin dogum gecmisi de onemliis oyle mi? Yani genel de ona benzermis dogumumuz. Benim annem 4 cocuk dogurmus 4 unde de sanci gelmemis gunu gecince suni sanci vermisler acaba benim yapimda onun gibi mi belki benimde sancim gelmez diyorum :/
Canım anneminde hep suyu önce gelmiş, suni sancıyla doğurmuş, dr um ona benzersin dedi :KK43:

Ben de bugun doktora gittim. 38+3. Minik Bebegim 2.860 gr. persembe tekrar gitcem. Normal mi sezaryan mi beli degil. Dogum belirtisi de yok, cok gec kalmis hissediyorum kendimi, herkes dogurdu diye heralde

İlk iki gün sütum gelmedi diğer günler hep süt götürdüm anne sütü verdiler.
Dün hastane den taburcu olduk kızlar.
Dün gece çok zordu kızım hep ağladı aç di çünkü göğsüm u alamıyorum ağzına bikaç kez alıyor ağlıyor meme ile kavga ediyor sanki.
Sonra kendi sütümu biberon lâ verdim içti . Biberon lâ içmeden sıkıntı olmuyor.
Şırınga ile ben genzine kaçırıyor m bazen panik oluyor m.
Eşim biberon lâ verirsek sütum azalır kesilir diye korkuyor.
Düzenli sağ sam azalır mı ki .
Anne memesi ni alamayıp aylarca sağıp veren var mıdır
Öyle bi tanıdığım vardı canım biberona alışmış 3 aylık falandı kız hala sağıyordu dru 5-6 ay daha sağarak gelir sonra kesilebilir demiş ama bence sen moralini bozma sakın geceleri zor da gündüz daha çok gücün olur; acıktıkça memeni tutması için zorla iki memeden de 15+ 15 er dk kadar emzirmeye çalış aç olduğu için biraz direkdikten sonra memeyi kavramaya çalışacaktır; ondan sonra kalanı sağıp verirsin cnm, sıpalar çok kurnaz tabi biberon kolayına geliyor çekmeden akıyor hemen alışıveriyorlar; kolay gelsin canım

Ben de bugun doktora gittim. 38+3. Minik Bebegim 2.860 gr. persembe tekrar gitcem. Normal mi sezaryan mi beli degil. Dogum belirtisi de yok, cok gec kalmis hissediyorum kendimi, herkes dogurdu diye heralde
Bende 38+3 deyim insan bekledikce gecmiyor zaman bugun. Konserve domates yaptik annemle fasulye falan :KK49: baska turlu olmuyor masallah dogumlar oluyor darisi bekleyen bizlere ,gerci ne kadar kalirsa bebis o kadar iyi,iste kaldikca buyuyor buyudukce carlatiyor gobisi :KK28:

Canım sağsalim gelecekler inşallah doğum sonrası da kolay değil bu günlerin de kıymeti ayrı.. Tecrübeli biri olarak söylüyorum eşinizle güzel zaman geçirin gezin tozun, dinlenin, evinizin tadını çıkarın.. Acelesi yok ne zaman isterse gelsin bebeler:)

Aynen öyle canım kendini hazır hissettiğinde gelsin meleğim hiç stres sıkıntı yok aşırı düşünce yok hep pozitif enerji gönderiyorum evrene :)

Bende 38+3 deyim insan bekledikce gecmiyor zaman bugun. Konserve domates yaptik annemle fasulye falan :KK49: baska turlu olmuyor masallah dogumlar oluyor darisi bekleyen bizlere ,gerci ne kadar kalirsa bebis o kadar iyi,iste kaldikca buyuyor buyudukce carlatiyor gobisi :KK28:

Ooo masallah ben kendime zor bakiyorum konserve fln hic ugrasamazdim :) catlaklari hic sorma devamli krem aliyorum cok duzenli de kullanmiyorum bakalim hayirlisi artik. Normal mi dusunuyorsun?

Vee ne güzel çatlamadım derken onca kaşıntının neticesi kırmızı incecik incecik çatladığımı farkettim bugün :( Kasılmalar da bir yandan devam.. Diyorum bu kasılmaların neticesi pazartesi doktora gittiğimde doktor dese aaaa 4 cm e yakın açıklığın var :) Sonra bir yandan suni sancı bir yandan epidural pıtıradak doğursam oğluşumu :) Çok mu şey istiyorum kiiii :P Sancısız 3-4 cm açıklığı olan duydunuz mu kızlar ?

Vee ne güzel çatlamadım derken onca kaşıntının neticesi kırmızı incecik incecik çatladığımı farkettim bugün :KK43: Kasılmalar da bir yandan devam.. Diyorum bu kasılmaların neticesi pazartesi doktora gittiğimde doktor dese aaaa 4 cm e yakın açıklığın var :) Sonra bir yandan suni sancı bir yandan epidural pıtıradak doğursam oğluşumu :) Çok mu şey istiyorum kiiii :p Sancısız 3-4 cm açıklığı olan duydunuz mu kızlar ?
Ah ah keşke öyle olsa canim dün doktorda 1 cm açıklık var demişti bana bugün de ishal oldum benim minigin gelmesi de yakın herhalde gitsem doktor 6-7 cm açıklık var dese :) ben daha çok şey istiyorum sanki:) bugün hiç durmadı zaten kıpır kıpır ne yapiyorsa içerde

Back