• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Allah nasip ederse normal istiyorum.cati muaynesi yapmadi dr um.sancilar baslayinca acilmaya bakarken bakicak galiba,hayirlisi hangisi olcaksa oyle olsun ama gonlum normalden yana,gerci su an hic halkim yok,doguramamgibi gelio, :KK48: sen nasil dusunuosun

Ben de bekliyorum normal dogumu ama acikcasi korkuyorum da, alttan dikisler, kuyruk sokumu zedelenmeleri falan korkutuyor, hayirlisi neyse o olsun diyorum, illa biri olsun diye derdim yok.
Benim de cati muayenesi yapmadi, simdiden belli olmaz dedi. Ama bebegim ufak oldugundan sorun olmaz dedi. 3u gecer dedi.senin ne kadar?

Ben de bekliyorum normal dogumu ama acikcasi korkuyorum da, alttan dikisler, kuyruk sokumu zedelenmeleri falan korkutuyor, hayirlisi neyse o olsun diyorum, illa biri olsun diye derdim yok.
Benim de cati muayenesi yapmadi, simdiden belli olmaz dedi. Ama bebegim ufak oldugundan sorun olmaz dedi. 3u gecer dedi.senin ne kadar?
Benjmki 3250 gr di gecen hafta yarin kontrole gidicez bakalm .ne sanci var ne de baska bir sey sanki dogmayacak gibi bizim kiz :nazar::KK28:

kızlar bişey sorcam bir saat önce benden kokulu sarımsı bir akıntı geldi şu anda da bel ağrısı başladı azar azar nişan desem değil doktora gitsem mi bilemedim

Kokulu akinti mikrop kaptigin anlamina geliyor canim dr bu durumda genelde fitil veriyor

Benjmki 3250 gr di gecen hafta yarin kontrole gidicez bakalm .ne sanci var ne de baska bir sey sanki dogmayacak gibi bizim kiz :nazar::KK28:

Aynen canim yaa, 9 aylik hamile gibi degilim anlamadim, yalanci sanci fln hic olmadi, hic belirti yok.dr.a soledim, belki 40'i gecebilir dedi.

Şancı yok ya ondan rahatim sanırım.ama bende emin olamiyorum ya.aksama kadar bekleyim diyorum.pazar günü ya doktor da hastanede değildir cebini aramam lazim.

Camasirinin arkasina dogruysa islaklik sizinti diye duymustum. Belki baskidan idrarda kaciriyor olabilirsin wc de bekleyip de anlayabilirsin ne bu sizintimi me diye

Çarşamba gününe çok az kaldı ve bende hala hiç birşey yok :( eğer hiç açılmam yoksa sezeryan olacak. 1 cm açıklığa Bile razıyım suni sancıyla normal doğum denicez o zaman. Ondan da çok korkuyorum ama normal olmasını çok istiyorum. Doktorum Epidural filan hiç bahsetmedi bana benimde aklıma gelmedi sormak.dayanamazsam Epidural uygun görür mü acaba. Resmen kendi kendime kırk tane senaryo yazıp oynuyorum. Bide dün bi saat yürüyüş yaptım..heryerim ağrıyor şimdi...Çok gerginim.. Belirsizlik beni çok yordu :(

Kizlar bebegi.emzirirken muthis gogus uclarim cok aciyor..dr.um garmastan diye i ilac vrrdi yen i kullanmaya basladim ama yine de izdirap napmaliyim..gebelikten once e vitamini ve macedasol kullaniyordum..off eczaneden bide lasinoh alcamm.. sizin fikriniz ne?
Canım baya bahsi geçmişti kalkan yara olmasını engelliyor ama yara olduktan sonra da işe yarar diye düşünüyorum en azından iyileşmeyi hızlandırır.. Emzirme sırasında değil sonrasında kullanılıyor göğüs kalkanı adı. Philips aventin var. Emzirip krem sürüp sonra göğüs ucunu ortasına getirerek sütyeninle göğsün arasına koyuyorsun

Çarşamba gününe çok az kaldı ve bende hala hiç birşey yok :KK43: eğer hiç açılmam yoksa sezeryan olacak. 1 cm açıklığa Bile razıyım suni sancıyla normal doğum denicez o zaman. Ondan da çok korkuyorum ama normal olmasını çok istiyorum. Doktorum Epidural filan hiç bahsetmedi bana benimde aklıma gelmedi sormak.dayanamazsam Epidural uygun görür mü acaba. Resmen kendi kendime kırk tane senaryo yazıp oynuyorum. Bide dün bi saat yürüyüş yaptım..heryerim ağrıyor şimdi...Çok gerginim.. Belirsizlik beni çok yordu :KK43:
Canım günün daha gelmemiş neden acele ediyor dpktor? Bebek çok mı iri?

Çarşamba gününe çok az kaldı ve bende hala hiç birşey yok :KK43: eğer hiç açılmam yoksa sezeryan olacak. 1 cm açıklığa Bile razıyım suni sancıyla normal doğum denicez o zaman. Ondan da çok korkuyorum ama normal olmasını çok istiyorum. Doktorum Epidural filan hiç bahsetmedi bana benimde aklıma gelmedi sormak.dayanamazsam Epidural uygun görür mü acaba. Resmen kendi kendime kırk tane senaryo yazıp oynuyorum. Bide dün bi saat yürüyüş yaptım..heryerim ağrıyor şimdi...Çok gerginim.. Belirsizlik beni çok yordu :KK43:
Aynı gunlerımız senınle benı cumaya cagırdı dogurmasan gel dıye

Teşekkürler canim,
Benim doktorum da disardan muhammet öztürk , ilgili ve güleryüzlü hemsireler var, dogumumda 7 dk bebek dogdu zaten kolaydi,basimda sorular soran,aklimi mesgul etmeye calisan tatli personeller vardi, icin rahat olsun,kalabalık da degil

Maşallah ne güzel kolaylıkla olmuş doğumun inşallah benimki de seninki gibi olur,, sanırım sezeryan oldun 7 dk da normalde olabiliyor mu yoksa :))

Kızlar dun aksamdan beri azar azar suyum geliyo.sanci yok.doktor salı ya gün vermişti.salıya kadar beklesem bisey olur mu.bir anda bosalmiyo azar azar geliyo.
Canım su olduğunu nasıl anladın? Benim de enfeksiyonum vardı doktor fitil vermisti. Her sabah kalktığımda çamaşırımin arası ıslanmış oluyordu.Tedirgin olup doktora gittim tekrar, alttan kaşık gibi birseyle içimden o sudan aldı ve bu akıntının suyu enfeksiyonun ilerlemis amnion sıvısı değil dedi.O günden beri de akıntıyla birlikte çamaşırımda biraz ıslaklık oluyo.Acaba suyum böyle azar azar gelse nasıl ayırıcam ben ?Anlayamam gibime geliyor :KK12:

Doğum yapan arkadaşlar yeni topik açmayı düşünen varmı doğum yapan gelirdi..nasıl hamileyken birbirimize yardimci olduk hepimizin günleri yakındı bence yine kalalım yine yardimci oluruz birbirimize

Canım doğum yapanlar arada uğruyoruz aslında ama eskisi kadar faal olamıyoruz. Malum doğum yapanların çoğu gününü doldurmadan aldı miniklerini kucaklarına. Şahsen benim oğlum emmede halen sıkıntı yaşıyor. Uyandırıp emzirmek ayrı problem, memede uyuması ayrı problem.. Sarılık olacak korkusu da vardı. Biraz fazla hassaslar, benim oğlum eltimin oğlundan grip kaptı mesela :KK43: öyle olunca eskisi kadar sık uğrayamıyoruz, minikleriniz gelince hak vereceksiniz :) ben arada fırsat bulunca uğrayıp yazıyorum ama geçmişi okuyamıyorum vaktim olmuyor. Katti, belma,0hatu0 doğum yapıp arada uğrayanlardan mesela :) birazcık zaman geçsin inşallah eski sohbet ortamına döneriz :KK68:

göğüsleri yara olan taze anneler,hiç bişi işe yaramadıysa bi de kantoron yağını deneyin.o da iyi gelebilir. bir de benim ilk doğumumda hiç bişe işe yaramamıştı.sağlıkocağındaki ebe yanlış emziriyorsun dedi.bana gösterdi nasıl emzireceğimi ve ancak doğru şekilde emzirince geçti.memeyi alttan c şeklinde tutup bebeği göğsünüze paralel yatırın bebek ağzını açar açmaz kahverengi bölgenin hepsini alacak şekilde bebeğin ağzına tepin..kısa sürede iyileşmişti çatlaklarım.

canım doktorun neden beklemiyor ki 42. haftaya kadar beklenebiliyor.hoş benimde 5 gün kaldı son gittiğimde ne açılma vardı ne sancı çıktı.doktor perşembeye çağırdı hop oturup hop kalkıyorum nolcak ne kalcak diye.ama benim doktorum epidurali öneriyor.sen keşke sorsaydın doktoruna.bebeğin keyfi yerindeyse doktoruna ısrar et bir hafta daha beklemesi için.birde senin doğumu başlatmak için yapacağın birşeyler var mı onu da sor bi doktoruna.

Back