- 25 Aralık 2014
- 648
- 1.156
- 63
- 37
Canim dr una ulasabiliyorsan bur konus ne olur ne olmazKızlar dun aksamdan beri azar azar suyum geliyo.sanci yok.doktor salı ya gün vermişti.salıya kadar beklesem bisey olur mu.bir anda bosalmiyo azar azar geliyo.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim dr una ulasabiliyorsan bur konus ne olur ne olmazKızlar dun aksamdan beri azar azar suyum geliyo.sanci yok.doktor salı ya gün vermişti.salıya kadar beklesem bisey olur mu.bir anda bosalmiyo azar azar geliyo.
Canım sancı azaldı ama bel ağrım başladı bu sefer de. Dogum yaklaştı galıba bacak aram da degısık bir ağrı başladı
Allah nasip ederse normal istiyorum.cati muaynesi yapmadi dr um.sancilar baslayinca acilmaya bakarken bakicak galiba,hayirlisi hangisi olcaksa oyle olsun ama gonlum normalden yana,gerci su an hic halkim yok,doguramamgibi gelio,sen nasil dusunuosun
Kızlar dun aksamdan beri azar azar suyum geliyo.sanci yok.doktor salı ya gün vermişti.salıya kadar beklesem bisey olur mu.bir anda bosalmiyo azar azar geliyo.
Benjmki 3250 gr di gecen hafta yarin kontrole gidicez bakalm .ne sanci var ne de baska bir sey sanki dogmayacak gibi bizim kizBen de bekliyorum normal dogumu ama acikcasi korkuyorum da, alttan dikisler, kuyruk sokumu zedelenmeleri falan korkutuyor, hayirlisi neyse o olsun diyorum, illa biri olsun diye derdim yok.
Benim de cati muayenesi yapmadi, simdiden belli olmaz dedi. Ama bebegim ufak oldugundan sorun olmaz dedi. 3u gecer dedi.senin ne kadar?
kızlar bişey sorcam bir saat önce benden kokulu sarımsı bir akıntı geldi şu anda da bel ağrısı başladı azar azar nişan desem değil doktora gitsem mi bilemedim
Şancı yok ya ondan rahatim sanırım.ama bende emin olamiyorum ya.aksama kadar bekleyim diyorum.pazar günü ya doktor da hastanede değildir cebini aramam lazim.Nasil bu kadar sakinsin ben olsan doguruyorum die kosardim dr a :)
Benjmki 3250 gr di gecen hafta yarin kontrole gidicez bakalm .ne sanci var ne de baska bir sey sanki dogmayacak gibi bizim kiz![]()
Şancı yok ya ondan rahatim sanırım.ama bende emin olamiyorum ya.aksama kadar bekleyim diyorum.pazar günü ya doktor da hastanede değildir cebini aramam lazim.
Canım baya bahsi geçmişti kalkan yara olmasını engelliyor ama yara olduktan sonra da işe yarar diye düşünüyorum en azından iyileşmeyi hızlandırır.. Emzirme sırasında değil sonrasında kullanılıyor göğüs kalkanı adı. Philips aventin var. Emzirip krem sürüp sonra göğüs ucunu ortasına getirerek sütyeninle göğsün arasına koyuyorsunKizlar bebegi.emzirirken muthis gogus uclarim cok aciyor..dr.um garmastan diye i ilac vrrdi yen i kullanmaya basladim ama yine de izdirap napmaliyim..gebelikten once e vitamini ve macedasol kullaniyordum..off eczaneden bide lasinoh alcamm.. sizin fikriniz ne?
Hissediyorum akarken idrar olmadığını hic kokusuz biseyCamasirinin arkasina dogruysa islaklik sizinti diye duymustum. Belki baskidan idrarda kaciriyor olabilirsin wc de bekleyip de anlayabilirsin ne bu sizintimi me diye
Canım günün daha gelmemiş neden acele ediyor dpktor? Bebek çok mı iri?Çarşamba gününe çok az kaldı ve bende hala hiç birşey yokeğer hiç açılmam yoksa sezeryan olacak. 1 cm açıklığa Bile razıyım suni sancıyla normal doğum denicez o zaman. Ondan da çok korkuyorum ama normal olmasını çok istiyorum. Doktorum Epidural filan hiç bahsetmedi bana benimde aklıma gelmedi sormak.dayanamazsam Epidural uygun görür mü acaba. Resmen kendi kendime kırk tane senaryo yazıp oynuyorum. Bide dün bi saat yürüyüş yaptım..heryerim ağrıyor şimdi...Çok gerginim.. Belirsizlik beni çok yordu
![]()
Aynı gunlerımız senınle benı cumaya cagırdı dogurmasan gel dıyeÇarşamba gününe çok az kaldı ve bende hala hiç birşey yokeğer hiç açılmam yoksa sezeryan olacak. 1 cm açıklığa Bile razıyım suni sancıyla normal doğum denicez o zaman. Ondan da çok korkuyorum ama normal olmasını çok istiyorum. Doktorum Epidural filan hiç bahsetmedi bana benimde aklıma gelmedi sormak.dayanamazsam Epidural uygun görür mü acaba. Resmen kendi kendime kırk tane senaryo yazıp oynuyorum. Bide dün bi saat yürüyüş yaptım..heryerim ağrıyor şimdi...Çok gerginim.. Belirsizlik beni çok yordu
![]()
Teşekkürler canim,
Benim doktorum da disardan muhammet öztürk , ilgili ve güleryüzlü hemsireler var, dogumumda 7 dk bebek dogdu zaten kolaydi,basimda sorular soran,aklimi mesgul etmeye calisan tatli personeller vardi, icin rahat olsun,kalabalık da degil
Canım su olduğunu nasıl anladın? Benim de enfeksiyonum vardı doktor fitil vermisti. Her sabah kalktığımda çamaşırımin arası ıslanmış oluyordu.Tedirgin olup doktora gittim tekrar, alttan kaşık gibi birseyle içimden o sudan aldı ve bu akıntının suyu enfeksiyonun ilerlemis amnion sıvısı değil dedi.O günden beri de akıntıyla birlikte çamaşırımda biraz ıslaklık oluyo.Acaba suyum böyle azar azar gelse nasıl ayırıcam ben ?Anlayamam gibime geliyorKızlar dun aksamdan beri azar azar suyum geliyo.sanci yok.doktor salı ya gün vermişti.salıya kadar beklesem bisey olur mu.bir anda bosalmiyo azar azar geliyo.
Doğum yapan arkadaşlar yeni topik açmayı düşünen varmı doğum yapan gelirdi..nasıl hamileyken birbirimize yardimci olduk hepimizin günleri yakındı bence yine kalalım yine yardimci oluruz birbirimize
Hissediyorum akarken idrar olmadığını hic kokusuz bisey
canım doktorun neden beklemiyor ki 42. haftaya kadar beklenebiliyor.hoş benimde 5 gün kaldı son gittiğimde ne açılma vardı ne sancı çıktı.doktor perşembeye çağırdı hop oturup hop kalkıyorum nolcak ne kalcak diye.ama benim doktorum epidurali öneriyor.sen keşke sorsaydın doktoruna.bebeğin keyfi yerindeyse doktoruna ısrar et bir hafta daha beklemesi için.birde senin doğumu başlatmak için yapacağın birşeyler var mı onu da sor bi doktoruna.Çarşamba gününe çok az kaldı ve bende hala hiç birşey yokeğer hiç açılmam yoksa sezeryan olacak. 1 cm açıklığa Bile razıyım suni sancıyla normal doğum denicez o zaman. Ondan da çok korkuyorum ama normal olmasını çok istiyorum. Doktorum Epidural filan hiç bahsetmedi bana benimde aklıma gelmedi sormak.dayanamazsam Epidural uygun görür mü acaba. Resmen kendi kendime kırk tane senaryo yazıp oynuyorum. Bide dün bi saat yürüyüş yaptım..heryerim ağrıyor şimdi...Çok gerginim.. Belirsizlik beni çok yordu
![]()