• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Günaydın kizlar siddetli disim agriyor 36.haftadayim acile gitsem bsy yaparlar mi cok kötüyüm
Gunaydin
Sanmiyorum acilde bise yapabileceklerini. Cok sukur benim basima gelmedi ama ablamdan hatirliyorum sabaha kadar kivranmisti acile gitmisti ozele ve inlar mudahele etmemis sadece parol vermisti sonra bi devlet hastanesini onermislerdi orasi mudahale eder diye nitekim oyle olmustu cekmislerdi. Gitmeden once doktorunada danis bence cok gecmis olsun zamaninda cok cekmistim dis agrisi allah yarimcin olsun:110:

Çok sagol bende par
Gunaydin
Sanmiyorum acilde bise yapabileceklerini. Cok sukur benim basima gelmedi ama ablamdan hatirliyorum sabaha kadar kivranmisti acile gitmisti ozele ve inlar mudahele etmemis sadece parol vermisti sonra bi devlet hastanesini onermislerdi orasi mudahale eder diye nitekim oyle olmustu cekmislerdi. Gitmeden once doktorunada danis bence cok gecmis olsun zamaninda cok cekmistim dis agrisi allah yarimcin olsun:110:
Cok sagol bende parol ictim birde karanfil koydum oraya suan daha iyi ..cildircak gibi oldum sabah sabah ne yapicagimi bilemedim..

Kızlar 48 saat olacak doğum yapalı sütüm gelmedi. Emziriyorum yine de emdikçe gelir diyor doktorlar. Ama çok ağladığı için geceleri önce Emziriyorum sonra bir miktar mama verip geri emziriyorum. Süt te gelmedi daha :KK43:
Kaynanam başımda aç çocuk diyip duruyor ya sinirlerim bozuldu iyice
Sen takma kimseyi canim benim annemde mesela 3-4gun sonra geliyomus hic sut icmeyen bebislerde var gayet saglikli amaan onemli olan kuzu ac kalmasin mamasini ver canim sekeri dusmesin))sarilik olmasin

Günaydın kizlar siddetli disim agriyor 36.haftadayim acile gitsem bsy yaparlar mi cok kötüyüm
Gecmis olsn
Ilk kizimda son ayimda disim ve dis etelrim geceelri cok agrir ve sizi yapardi.annmn mayaladgi ev yogurdundan bir kase yiyince hemen gecerdi. Artik nasil bir etkiye sahhipti yogurt bilemiyorim. Denemeni tavsye edrim.umarim iyilesirsn

Kızlar 48 saat olacak doğum yapalı sütüm gelmedi. Emziriyorum yine de emdikçe gelir diyor doktorlar. Ama çok ağladığı için geceleri önce Emziriyorum sonra bir miktar mama verip geri emziriyorum. Süt te gelmedi daha :KK43:

C seklinde tutun gogsunuzu makas seklinde degil yanlis pozisyonda emzirmekte sutu kapatiyor

Kizlar bebegi.emzirirken muthis gogus uclarim cok aciyor..dr.um garmastan diye i ilac vrrdi yen i kullanmaya basladim ama yine de izdirap napmaliyim..gebelikten once e vitamini ve macedasol kullaniyordum..off eczaneden bide lasinoh alcamm.. sizin fikriniz ne?
Ben bir ay önceden basladım lansinph kullanmaya hala kullanıyorm dogumdn sorada kullancam dr da önerdi.

Canım hamişler günaydınnn. Bu hafta izne cıktım nihayet. Dinlencem bol bol. Cuma kontrolüm vardı. Dr keyfi yerinde bebişin erken gelmez dedi. Kanaldaymış ama biraz iri bi bebiş. 4 ü gecerse normal olmaz dedi:( eğitimdeydin cuma günü bi de cok eglenceliydi. Cok bilgilendiriciydii. Heycan arttı kızımı bekliyorum artıkkk

Gecmis olsn
Ilk kizimda son ayimda disim ve dis etelrim geceelri cok agrir ve sizi yapardi.annmn mayaladgi ev yogurdundan bir kase yiyince hemen gecerdi. Artik nasil bir etkiye sahhipti yogurt bilemiyorim. Denemeni tavsye edrim.umarim iyilesirsn
Cok tesekkur ederim. Muhtemelen bu son gunleeimde beni hirpaliycak.kesinlikle deniycem evde mayalanmis yogurdu.

Vee ne güzel çatlamadım derken onca kaşıntının neticesi kırmızı incecik incecik çatladığımı farkettim bugün :KK43: Kasılmalar da bir yandan devam.. Diyorum bu kasılmaların neticesi pazartesi doktora gittiğimde doktor dese aaaa 4 cm e yakın açıklığın var :) Sonra bir yandan suni sancı bir yandan epidural pıtıradak doğursam oğluşumu :) Çok mu şey istiyorum kiiii :p Sancısız 3-4 cm açıklığı olan duydunuz mu kızlar ?

Bizzat arkadaşım canım 37. Haftada zorunlu raporu almaya gittiğinde muayene ediliyor 3 cm açıklık olmuş doktoru karar ver bebek kanala girerse sezeryana dönüş olmaz diyor o gün evine gidiyor aksam hafif bel ağrım oldu korkudan sezeryana karar verdim diyor sabah tekrar gittiğinde birde ne olsun açılma 6 cm ye çıkmış hemen suni sancı verildi ve 2 saate doğurdu hepimiz öyle olsak keşke

Vee ne güzel çatlamadım derken onca kaşıntının neticesi kırmızı incecik incecik çatladığımı farkettim bugün :KK43: Kasılmalar da bir yandan devam.. Diyorum bu kasılmaların neticesi pazartesi doktora gittiğimde doktor dese aaaa 4 cm e yakın açıklığın var :) Sonra bir yandan suni sancı bir yandan epidural pıtıradak doğursam oğluşumu :) Çok mu şey istiyorum kiiii :p Sancısız 3-4 cm açıklığı olan duydunuz mu kızlar ?
Benım sancısız 3 cm acıklıgım vardı nısanım gelmıstı suyum sonra hastaneye yetıstım adet sancısının daha az agrısız olanı 3 cm acıklık var dedı dr vay be dedım darısı sana olsun ;)

Kaynanana deseydın ac bılıyoruz ve gayet normal ben kızımda 3 gun hep agladı kızım sutum 3.gub geldı normal dogumda yapmıstım halbukı sen mama verdın ben onuda vermedım bır damla sut bıle yeter ona o oyle aglar yanı bebektır

Bencede iyi yapıyorsun canım mamada ver aç kalmasın çocuk zaten gogusunu alabiliyormus sarılık olmasın benimde bebem iki gün emmedi vermediler bizimkiler mama aman anne sütünü almaz diye içim gitti biberonla verme dediler anlican her kafadan bir ses çıkıyor ben şimdi çok şükür hem emziriyorum hemde göğsümu sagip dr.browns biberon ile veriyorum çok şükür bir sıkıntı yok sadece çok hafif sarılık çıktı yarın tekrar kontrole gidecez Yavrum dan kan alacaklar yine canım mama ver hiç korkma sutun gelene kadar sarılık olmasin

Y yuja canım tahinin üste çıkan yağı çok iyi geliyormus canım aklında bulunsun hemşire söyledi banada emzırmeye gelen hemşire ben öyle yapiyorum

Doğum yapan arkadaşlar yeni topik açmayı düşünen varmı doğum yapan gelirdi..nasıl hamileyken birbirimize yardimci olduk hepimizin günleri yakındı bence yine kalalım yine yardimci oluruz birbirimize

kızlar bişey sorcam bir saat önce benden kokulu sarımsı bir akıntı geldi şu anda da bel ağrısı başladı azar azar nişan desem değil doktora gitsem mi bilemedim

Kızlar dun aksamdan beri azar azar suyum geliyo.sanci yok.doktor salı ya gün vermişti.salıya kadar beklesem bisey olur mu.bir anda bosalmiyo azar azar geliyo.

Back