• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Merhaba hanımlar bu sabah 9itibari ile kendi istegımle spınal sezeryanla dogum yaptım ..gece suyum geldi hemşire catı muayenesi yaptı korkutmk gibi olmasın ama agrıdan öldüm..sonra sancılarım başladı dayanamayacagım dedım ve doktora sezeryan olmak istediğimi soyledm..3500kg dogdu kızım saglıgımız iyi şükür ..allah diğer gebe arkadaşlara yardım etsin iyi akşamlar
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyürsün ..

Canım bizim de 9 Eylül de kırkımız çıkacak inş. Mevlütte neler yapıyorsunuz?
Cnm ben isyerinin yemek şirketiyle anlaştım tereyağlı tavuklu pilav tatli ayran su böreği ikram edecegim.. Lavanta keselerini mevlutte dağıtacağım bide 40 öncesi fırsat bulurda eminönüne gidebilirsem tesbih yada yasin-i şerif almayı planliyorum gelenlere vermek için.. Daha ne olsun yeter bu kadar hazırlık..

İlk iki gün sütum gelmedi diğer günler hep süt götürdüm anne sütü verdiler.
Dün hastane den taburcu olduk kızlar.
Dün gece çok zordu kızım hep ağladı aç di çünkü göğsüm u alamıyorum ağzına bikaç kez alıyor ağlıyor meme ile kavga ediyor sanki.
Sonra kendi sütümu biberon lâ verdim içti . Biberon lâ içmeden sıkıntı olmuyor.
Şırınga ile ben genzine kaçırıyor m bazen panik oluyor m.
Eşim biberon lâ verirsek sütum azalır kesilir diye korkuyor.
Düzenli sağ sam azalır mı ki .
Anne memesi ni alamayıp aylarca sağıp veren var mıdır
Canım biberonu verme derim hem kokunu alsın acikinca mecbur alacak ben lohusalikta rahatsızluk geçirdim sutu biberon ile verdik sonra beni almadı biberon temellik yapıyor

Eski kadro niye ugramiyo buralara arada belma kati misk giriyo bide catdog kizlar gelin daha biz dogurmadik morale ihtiyacimiz varr:110::KK1:
Cok haklisin cnm ama inan vakit olmuyor önceden pc başında yada tablette bol bol giriyordum şimdi iki arada bi derede cepten ugruyorum.. Biraz toparlasa bebisler eski kadro toplaniriz inan bende özledim hepinizi..

İlk iki gün sütum gelmedi diğer günler hep süt götürdüm anne sütü verdiler.
Dün hastane den taburcu olduk kızlar.
Dün gece çok zordu kızım hep ağladı aç di çünkü göğsüm u alamıyorum ağzına bikaç kez alıyor ağlıyor meme ile kavga ediyor sanki.
Sonra kendi sütümu biberon lâ verdim içti . Biberon lâ içmeden sıkıntı olmuyor.
Şırınga ile ben genzine kaçırıyor m bazen panik oluyor m.
Eşim biberon lâ verirsek sütum azalır kesilir diye korkuyor.
Düzenli sağ sam azalır mı ki .
Anne memesi ni alamayıp aylarca sağıp veren var mıdır
Cnm tutmasını sağlamaya çalış bu arada biberonla besle anne göğüs ucuna en yakın biberon aventin yeni çıkardığı biberon onunla besle bebeği ki seni tutmasi zor olmasın.. Allah kolaylık versin sağlıkla büyüt insallah..

Hayirli sabahlar
Bende kızıma süt sagiyorum. Bugün 17. Gün doğum yapalı kızımız kuvezde dr dün tahlil vs alacaktı temiz çıkarsa bugün taburcu olacağız.
Ufak tefek sıkıntı larımız var dr zamanla düzelir dedi.
Kalbinde sıkıntı var dr kalbi çok yorulmasin diye idrar söktürücü verecekler mis damarlar da çok sıvı olmasın diye imiş.
Kızımda benim karnımda 3 gün suni sancı çekti o da mücadele etti yawrum.
Benim de kızlar dogum dan çıktığım dan beri kuyruk sokumu çok ağrıyor. Ben dikişler den oturamiyorum diye düşünüyordum .
Kontrol é Zekai tahir é gitmedim özel bir hast. Gittim orda ki dr kontrol günü hala oturamadigimi görünce kuyruk sokumu kemiği kirilmistir belki doğum esnasında dedi bi ortapedi ye git dedi.
Cumartesi ortapedi ye randevu m var.
İnşallah kırık yoktur çünkü tedavisi yok annem de köyde popo üstüne düşmüştü kirilmisti onunki.
Normal doğum dan sonra kuyruk kemiği agiran var mı bemin ki gerçi normal olan anormal bir doğum idi
Allah yardımcın olsun kızını aldın mı merak ettim

Taburcu olduk dün canım.
Bugün ortapedi ye gittim kırık yok dedi.
Yapılacak bir şey de yok bende zaten doğum dan beri oturma simidi ne oturuyorum ortasında delik var kuyruk kısmı oraya gelince acimiyor. İnşallah geçer
Çok sevndim hem çıkmanıza, hem de kırık olmamasına! Yine de aklında olsun, çıkıkçı gibi biri varsa, duyarsan mutlaka git çünkü tıp doktorları bile onlara yönlendiriyor kuyruk sokumu için cnm..

Kızlar kızım hastane den çıkarsa evde emzirecegim sık sık ama sütümu sağıp vereceğim bi biberon tavsiye niz varmı 2600 kilo kullanışlı ve meme den sogutmayacak bir şey olmalı sarılığı devam etmesin diye hem emzirip hem de yine kendi sütümu sağıp veriyim diyorum.
Hastanede 3 saatte bir 50 ml veriyirlarmis şırınga ile ağzına sıkıyor lardi.
Canım Dr boruna aldım ben premature için benim ki de biliyorsun 2140 doğdu ufak yani ondan

Cok haklisin cnm ama inan vakit olmuyor önceden pc başında yada tablette bol bol giriyordum şimdi iki arada bi derede cepten ugruyorum.. Biraz toparlasa bebisler eski kadro toplaniriz inan bende özledim hepinizi..
:mad:gelinnnn ozledimmmm hepiniziiiii:mad:aaaaaaaaa kizlaaarrrrrrrr nerdesinizzzz alisdimmm hepinize gelinnnnnn:cry:

Oh cok sukur YA RABBIM iyi kotu sonunda dolabina doldurmaya basladim giysilerini kuzumun elhamdulillah.

Eklentiler

• IMAG0132.jpg
    IMAG0132.jpg
    112,3 KB · Görüntüleme: 135
İyi akşamlarr kızlar, benim oğlum hala ters pazartesi kontrolüm var ama 2 eylül için sezeryan tarihi verdi doktor . Anestezi hakkında herkes farklı birşey söylüyor kafam karıştı:KK12:

Kizlar bugun 11 bucukta kizimi dunyaya getirdim..Belki hatirlarsiniz dun aksam yazmistim sancilarim var diye gece 3gb sıklasmaya ve aci vermeye basladi.Hastaneye geldik kendi doktorumu bekledim sabah 8de muaneden sonra 5cm acilmam oldugunu soyledi,1,5saat kadar tekrar muane yapti yine acilma pek.ilerlemisti ama sancilar bana muthis aci veriyordu.,Hatta esime ddm normal yapamicam gaiba dayamiyorum felan ddm..sonra doktorum suni sanci verelim ddi dogum hizlansin diye,bende istedim ama epiduralla..sonrasi kizlar bu epidural olayi bir harikaymis siddetli sancilar yok oldu hafif sanci geliyodu bana ikin dediler 3,4ikinmada kizim ciktii altan dikisim var kizim 4kg dogdu,gecen hafta usgde 3400 cikmisti ama tutmuyo yane...Allahim sizlerede kolay dogumlar nasip etsin..
Allah analı babalı büyütsün canım

Back