- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
35 ten sonra başlanıyor hurmaya canım, ben de 36 dan sonra başladım. 6/7 taze hurma yiyorum. Sabah aç karna yiyorum.Günlük kaç tane hurma yiyosun canım ? Ben günde 2 tane falan yiyorum şimdilik.Çok yersek doğumu erken başlatmaz mi şuan bizim dogumlarimiz için erken bence.Ben bu hızlandırma çalışmalarına en az 1 hafta sonra başlamayı düşünüyorum.
Benim de eşim ve kardeşim doğuma gelecekler inşallah yanımda olurlar, ikisi de beni çok rahatlatır kardeşim doktor bi de, yanımda olursa iyi hissederimEvet canm hayırlısı olsun birde bizim babamız dogun ca gelcek yanı o dogunda bır aydır görmediğim eşimi de gormuş olacağım dua edın. Hayırlısıylla gelsın ınsallah eşimde oğlumda yanımda olsun ınsallah
Canım sağsalim gelecekler inşallah doğum sonrası da kolay değil bu günlerin de kıymeti ayrı.. Tecrübeli biri olarak söylüyorum eşinizle güzel zaman geçirin gezin tozun, dinlenin, evinizin tadını çıkarın.. Acelesi yok ne zaman isterse gelsin bebeler:)Bende gündüz yoğunluktan anlamıyorum heralde diyordum çünkü hiç kafama takmıyorum rüyamda bile görmüyorum o kadar rahatım yanigeceleri hafif adet sancısı çekiyorum belimde ve kasıklarımda uyanıyorum ama sonra tekrar devam uykuya
Hayırlısı olsun cnm gözün aydın.. Az kalmış son 11 gün.. Bizimde 13 eylülde 40 bitiyor şimdiden mevlüt hazırlığı başladı..Kizlar bugun doktor gun verdi 10eylul dualarinizi bekliyoruz genel anesteziyle sezeryan ol dedi panik olursun dedi bide bizim hastanede amelyata kimsenin girmesine izin yok dedi eyvaaah korku basdi beniii
Eymencigi op canim masallah zaman ucdu ya sanki dundu sen dogum yaptinHayırlısı olsun cnm gözün aydın.. Az kalmış son 11 gün.. Bizimde 13 eylülde 40 bitiyor şimdiden mevlüt hazırlığı başladı..
Amin canım sagolasinAllah analı babalı büyürsün canım
Kuzucuk Fıtri olarak savunma mekanizmasını kullanıyor demek ki maşallah annesi, çünkü sarılığı fazla değil şükür. Hiç korkma. 13 e 14e düşüp taburcu olanları biliyorum. Korkulacak bir değer değil. Önlem olarak iyice emzir, sütünü artıracak yöntemleri uygula.
Kuyruk sokumu düşmesi diye birşey var canım. İyi bir doktora görün ama zamanla istirahatle geçer az sabret. Kuyruk sokumu sıkıntısı çok zordur ben iyi bilirim.Geçmiş olsun.
Peki sen kendi sütünden götürdün mü hiç? Yoksa sadece mama ile mi beslediler?
Biz de aynı durumdayız. Bugün kontrolümüz var.
Rabbim hepimize acil şifa versin.
Cnm öncelikle inşallah taburcu olur bebişin bugün, epey sıkıntı çektin, güzel günlerin başlıyor inşallah evinde huzurla..
Benim arkadaşm yaptı normal doğum 3 ay önce, aynen dediğin gibi dikişlerden oturamıyorum diyordu ama senin gibi geçmeyince ayrıntılı baktırdı, kuyruk sokumu kaymış mı eğrilmiş mi tam hatırlamıyorum, ama sorun kuyruk sokumundaydı. Yapılacak bişey yok deyip bir nevi alternatif tıbba yönlendrdi doktoru, kızın annanneside memlekette bunlarla uğraşıomuş, atladı gtti, 3 gün bişeyler yapmış annannesi, sonra da tekerlekler varya oturmaya, ona oturdu. Kısa zamanda bişeyi kalmadı çok şükür.
Çok tatlı olmuş canım güle güle büyüt bebeğiniEki Görüntüle 1618947 İyİ akşamlar arada olan bel agrısı haricinde hiçbir sıkıntım yok ben hala eksiklerle uğraşıyorumbugün magnetler için isimlik bastırdım ama baya büyük çıkarmışlar o anda dikkat etmedim hatta çok güzel olmış dedim eve geldim bir baktım kocaman Kardeşim çok beyendi ama bilemedim garip Durmuş mu ?
Ben yine de 1 hafta sonra baslayayım artırmaya35 ten sonra başlanıyor hurmaya canım, ben de 36 dan sonra başladım. 6/7 taze hurma yiyorum. Sabah aç karna yiyorum.
Bence çok güzel olmuş.Güle güle sağlıkla karşıla bebeğini inşallahEki Görüntüle 1618947 İyİ akşamlar arada olan bel agrısı haricinde hiçbir sıkıntım yok ben hala eksiklerle uğraşıyorumbugün magnetler için isimlik bastırdım ama baya büyük çıkarmışlar o anda dikkat etmedim hatta
çok güzel olmış dedim eve geldim bir
baktım kocaman Kardeşim çok beyendi
ama bilemedim garip Durmuş mu ?
Canım bizim de 9 Eylül de kırkımız çıkacak inş. Mevlütte neler yapıyorsunuz?Hayırlısı olsun cnm gözün aydın.. Az kalmış son 11 gün.. Bizimde 13 eylülde 40 bitiyor şimdiden mevlüt hazırlığı başladı..
Geçmiş olsun canım yazdığını okumuştum ve üzülmüştüm kırık olma ihtimaline gözün aydın kırık yokmuş zamanla geçecektir umarımTaburcu olduk dün canım.
Bugün ortapedi ye gittim kırık yok dedi.
Yapılacak bir şey de yok bende zaten doğum dan beri oturma simidi ne oturuyorum ortasında delik var kuyruk kısmı oraya gelince acimiyor. İnşallah geçer
Canim bizimki de almiyordu sakinlestir ondan snra memene tutturİlk iki gün sütum gelmedi diğer günler hep süt götürdüm anne sütü verdiler.
Dün hastane den taburcu olduk kızlar.
Dün gece çok zordu kızım hep ağladı aç di çünkü göğsüm u alamıyorum ağzına bikaç kez alıyor ağlıyor meme ile kavga ediyor sanki.
Sonra kendi sütümu biberon lâ verdim içti . Biberon lâ içmeden sıkıntı olmuyor.
Şırınga ile ben genzine kaçırıyor m bazen panik oluyor m.
Eşim biberon lâ verirsek sütum azalır kesilir diye korkuyor.
Düzenli sağ sam azalır mı ki .
Anne memesi ni alamayıp aylarca sağıp veren var mıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?