2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
35 ten sonra başlanıyor hurmaya canım, ben de 36 dan sonra başladım. 6/7 taze hurma yiyorum. Sabah aç karna yiyorum.

Benim de eşim ve kardeşim doğuma gelecekler inşallah yanımda olurlar, ikisi de beni çok rahatlatır kardeşim doktor bi de, yanımda olursa iyi hissederim

Canım sağsalim gelecekler inşallah doğum sonrası da kolay değil bu günlerin de kıymeti ayrı.. Tecrübeli biri olarak söylüyorum eşinizle güzel zaman geçirin gezin tozun, dinlenin, evinizin tadını çıkarın.. Acelesi yok ne zaman isterse gelsin bebeler:)

Hurmayi neden yiyoruz anlamadim ben sadece sanci gelince yicez saniyordum ..

5000. Sayfa oldu kızlar pazartesi kontrolüm var dr gün verecek 3. Çocuğum Allâh kısmet ederse ama ilk gibi heyecan var merak var sağlıklımı kime benziyo Allahım hayırlı evlat etsin inşallah 11 yaşında kızım 8 yaşında oğlum var 32 yaşındayım bebek tekme attı geçen eşim oğluma dediki o tekmenin 1 tanesini ödeyemezsin anneni sırtında hacca taşısan bile dedi oğlumda ben nasıl taşıyım baba arabayla götürsem olmazmı diyo Allahım acılarını göstermesin bütün annelere amin :)

Kizlar bugun doktor gun verdi 10eylul dualarinizi bekliyoruz genel anesteziyle sezeryan ol dedi panik olursun dedi bide bizim hastanede amelyata kimsenin girmesine izin yok dedi eyvaaah korku basdi beniii
Hayırlısı olsun cnm gözün aydın.. Az kalmış son 11 gün.. Bizimde 13 eylülde 40 bitiyor şimdiden mevlüt hazırlığı başladı..

Allah bagislasin kim bilir nasıl güzel bir histir. Allah bizlere de nasip etsin.Saglikli hayirli uzun ömürlü bi evlat olur inşallah

İyİ akşamlar arada olan bel agrısı haricinde hiçbir sıkıntım yok ben hala eksiklerle uğraşıyorum bugün magnetler için isimlik bastırdım ama baya büyük çıkarmışlar o anda dikkat etmedim hatta çok güzel olmış dedim eve geldim bir baktım kocaman Kardeşim çok beyendi ama bilemedim garip Durmuş mu ?

Hamilelik psikolojim kötüydü, ailevî bazı sıkıntılar yaşadım, iyice kötüyüm, her gün ağlıyorum bütün hamileliğim ağlamakla geçti zaten. Lohusalıkta kafayı yemem umarım. Doğum yapacağıma sevinemedim bile.
Doğum çantası hazırlamaya başladım. Nasipse 27 Eylül. Alınacakları almaya çalışıyorum. Bekleyip duruyorum.

İlk iki gün sütum gelmedi diğer günler hep süt götürdüm anne sütü verdiler.
Dün hastane den taburcu olduk kızlar.
Dün gece çok zordu kızım hep ağladı aç di çünkü göğsüm u alamıyorum ağzına bikaç kez alıyor ağlıyor meme ile kavga ediyor sanki.
Sonra kendi sütümu biberon lâ verdim içti . Biberon lâ içmeden sıkıntı olmuyor.
Şırınga ile ben genzine kaçırıyor m bazen panik oluyor m.
Eşim biberon lâ verirsek sütum azalır kesilir diye korkuyor.
Düzenli sağ sam azalır mı ki .
Anne memesi ni alamayıp aylarca sağıp veren var mıdır

Taburcu olduk dün canım.
Bugün ortapedi ye gittim kırık yok dedi.
Yapılacak bir şey de yok bende zaten doğum dan beri oturma simidi ne oturuyorum ortasında delik var kuyruk kısmı oraya gelince acimiyor. İnşallah geçer

Çok tatlı olmuş canım güle güle büyüt bebeğini

35 ten sonra başlanıyor hurmaya canım, ben de 36 dan sonra başladım. 6/7 taze hurma yiyorum. Sabah aç karna yiyorum.
Ben yine de 1 hafta sonra baslayayım artırmaya BBu arada dipnot :hurmayı tek sayılarla yemek gerekiyomuş canım 3 5 7 gibi.Vücuda o zaman daha faydaliymis.
Bence çok güzel olmuş.Güle güle sağlıkla karşıla bebeğini inşallah

Geçmiş olsun canım yazdığını okumuştum ve üzülmüştüm kırık olma ihtimaline gözün aydın kırık yokmuş zamanla geçecektir umarım

Canim bizimki de almiyordu sakinlestir ondan snra memene tuttur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…