2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Hadi inşallah belinden mi giriyor sancılar basıl regl sancısı gibi mi

Bebegin hazirsa hadi gelsin ins gelirken benimkinin de elinden tutsun

Hadi inşallah belinden mi giriyor sancılar basıl regl sancısı gibi mi
Adet sancısı gibi kasıklarımda cok şiddet lı oluyor belimde de var ama kasık kadar şiddet li degil canm Acıya dayanamayıp kalkıp dolaşıyorum ama. Banamısın demiyor

Benim doktorum erkek ama ben bu gece ruyamda kadin doktora muayne oldugumu gordum
". Rüyada kadın doktorun muayene etmesi erkek için evlilik kadın için ise doğum, yada başka sebeple hastaneye gitmek demektir. "
Hadi bugun doguruyor olayimmm insallah hadi belim agrisin hadi kramp girsin Hadii kafayi yedim hadi

Canm bende. Ağrı gırdıkce. Degıldır ya dıyorum ama ıcımdekı bugun doğarım heyecanı fena yanı

Daha cok erken kı zaten benım 20 gun aynı kıloda kaldı sonra 10 gunde 400 gram almıs degısık bunlar sıkıntı varsada dr soyler takmacevreyı

Dün dr kontrolum vardı bebegım 3200 olmus ınsallah oyledır gunlerın gececek sanırım dedı dr ve dogurmasan herhangı bır belırtı olmasa cuma gunu saat 8 de yatacak sekılde gel dedı ve benı bır heycan bır panık sardı normalde ık bebegımj dogurdugumda sadece heycan cok merak vardı sımdı korkuda var cunku kızım var sukur

Adet sancısı gibi kasıklarımda cok şiddet lı oluyor belimde de var ama kasık kadar şiddet li degil canm Acıya dayanamayıp kalkıp dolaşıyorum ama. Banamısın demiyor

Benim dun gece oyleydi. Sancidan acidan cok agladim. Hatta dogum bunun kac katiysa doguramam ben diye yaygarayida bastim tam hastaneye gidioduk bayagi bir kustum sonra belim hafifledi gibi. Adet sizisi devam ediyordu ama vazgectim gitmekten. Dogum olsa duramazdim Diye. Bugun daha iyiyim mesela muhtemelen acilma oluyordur diye dusunuyorum. Seninde oyledir belki azcik sabret bakalim.

Cuma gunu kavusuyorsun iste bebise neden mutlu degilsin neyden korktun

Ay
aynen canm bende oyle. Düşünüyorum zaten dogum sancısını cekebıldgıgım kadar evde cekıp gidecegım. Açılma oluuordur diye düşünüyorum bende dogum yaklaştı. Galıba heyecan da basıyor insanı Bende kusma yok ama diğer durumları yasıyorum inşallah tez zaman. Da sağlıkla hayırlı bir sekılde dogum yaparız

Doğum sancısı olabilir ozaman hemen bir doktoramı gitsen acaba belki doğum başladı

Kendi hevesim kirilmasin snr diye degil diyorum sonra yine kendimi kandirip belki sancidir saate bak diyorum:)
Ay gercekten degısık bır duygu sancımı acaba yok yap değildir abartıyorum ya. Sancıysa peki? Degılsın ya olsa. Nisan gelir. Bakıyorm birsey yok yatıyorm sancı çoğalıyor. Kafayı yedirecek artık bu heyecan

Arkadaşlar ben de dün doktora kontrole gittim. 36+1de. Hersey yolunda ancak benim oğlum hala ters duruyo. Donmemis. Doktor bi hafta daha dönmesini bekleyelim yoksa sezeryana gidiyor bu durum dedi. Cok canım sıkkın. Başını hala göğüs altında hiasesebiliyorum.ilk doğumum normal olsun istiyordum; ((

Ayni o sekildeyim her wc ye gittigimde icten ice bi nisan arama durumum var neyse bebisler gelince cok daha da guzel heycanlarimiz olacak bunlari hatirlamayacagiz bileee

Ilk dogumun normal olsun istiyordun tamam ama bebeginin sagligini daha cok istemiyor musun? Hem belki donecektir bekle birde bir sure var onu okuyunca bebek donuyormus ben deneyemedim donmustu sen bir dene
Intisak suresi bu sure secde suresiymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…