- 28 Şubat 2011
- 13.878
- 15.832
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrık ederım hayırlı ugurlu olsun
Çok teşekkür ederim arkadaşlar Rabbim hepinize bu güzel duyguyu tattirsinHayırlı olsun canım güle güle büyütün bebeğinizi darısı bizim başımıza
cnm Allah yavrunu sana bagislasin gozun aydin mis kokuluna kavustun cok sukur inan adina cok mutlu oldumGünaydın kızlar. Cuma gece 3 te 40+2 de Epidural normal doğum yaptım. Allah tüm doğum yapacak olanların yardımcısı olsun.
Sütün gelmesini bekliyorum şimdi de..
Hepinize kolaylık diliyorum
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun. Epidural gerçekten kurtarıcım oldu. Korkacak birşey yok. Açılma olana kadar 12 saat sancı çektim epiduralden sonra 2 saatte 3 ten 10 à çıktı açılmam. Epidural öneririm ağrı eşiği düşük olanlara.cnm Allah yavrunu sana bagislasin gozun aydin mis kokuluna kavustun cok sukur inan adina cok mutlu oldum
Hayırlı olsun canım darısı başımıza:)Teşekkür ederim canım Allah razı olsun. Epidural gerçekten kurtarıcım oldu. Korkacak birşey yok. Açılma olana kadar 12 saat sancı çektim epiduralden sonra 2 saatte 3 ten 10 à çıktı açılmam. Epidural öneririm ağrı eşiği düşük olanlara.
Zaman duruyor o an yeniden başlıyor herşey sanki.. Doğum hikayemi de yazarım bi ara. :)
Hayırlı olsun canım ne güzel kucağına aldın bebişini peki kaç gr doğdu Epiduralde ıkınma sırasında sorun yaşadınmı kaç dikişin var bende normal bekliyorumGünaydın kızlar. Cuma gece 3 te 40+2 de Epidural normal doğum yaptım. Allah tüm doğum yapacak olanların yardımcısı olsun.
Cnm hayırlı uğurlu olsun inş darısı biise :)Çok teşekkür ederim arkadaşlar Rabbim hepinize bu güzel duyguyu tattirsin
Amin cnm insallah. Dun doktorum ve ebem 10 eylulu gecebilir falan diyince bende iyice etkilendim 42. Haftalara kadar bekleyecegim diye. Tabi saglikli olsunda zamani gelince gelsinHazırlıklar başlamış canım akışına bırak doğum gruplarında okuyorum da odaklanmayın diyorlar biz de en hayırlı zamanda alırız inşallah bebeklerimizi kucağımıza :) sağlıkla gelsinler
Hadi gozunuz aydin allah anali babali buyutsun insallah.Günaydın kızlar. Cuma gece 3 te 40+2 de Epidural normal doğum yaptım. Allah tüm doğum yapacak olanların yardımcısı olsun.
hayırlı olsun cnm.doğum hikayeni de bekliyoruz en kısa sürede.Teşekkür ederim canım Allah razı olsun. Epidural gerçekten kurtarıcım oldu. Korkacak birşey yok. Açılma olana kadar 12 saat sancı çektim epiduralden sonra 2 saatte 3 ten 10 à çıktı açılmam. Epidural öneririm ağrı eşiği düşük olanlara.
Zaman duruyor o an yeniden başlıyor herşey sanki.. Doğum hikayemi de yazarım bi ara. :)
Geç gelen bebeğin gaz emme sorunu daha az oluyor, sarılık bile çok hafif atlatılıyor. Benim oğlan da geç doğdu, bakalım bu ne zaman gelecek:)Amin cnm insallah. Dun doktorum ve ebem 10 eylulu gecebilir falan diyince bende iyice etkilendim 42. Haftalara kadar bekleyecegim diye. Tabi saglikli olsunda zamani gelince gelsin
Cnm hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsünGünaydın kızlar. Cuma gece 3 te 40+2 de Epidural normal doğum yaptım. Allah tüm doğum yapacak olanların yardımcısı olsun.
Erken degil mi canım dogum içinKızlar bugün cok sancılandım geceden beri sancıya uyanıp duruyorum kolay kolay geçmiyor da inşallah dogum bugun olur. Ya artık doğsun cok sancım var bugun hiç boş. Bırakmıyor süreklı yokluyor benı ama başka bir durum yok