• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Günaydın kızlar. Cuma gece 3 te 40+2 de Epidural normal doğum yaptım. Allah tüm doğum yapacak olanların yardımcısı olsun.
Sütün gelmesini bekliyorum şimdi de..
Hepinize kolaylık diliyorum
xenforo-smilies-kk200.png

Günaydın kızlar. Cuma gece 3 te 40+2 de Epidural normal doğum yaptım. Allah tüm doğum yapacak olanların yardımcısı olsun.
cnm Allah yavrunu sana bagislasin gozun aydin mis kokuluna kavustun cok sukur inan adina cok mutlu oldum:KK200::KK200::KK200:

cnm Allah yavrunu sana bagislasin gozun aydin mis kokuluna kavustun cok sukur inan adina cok mutlu oldum:KK200::KK200::KK200:
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun. Epidural gerçekten kurtarıcım oldu. Korkacak birşey yok. Açılma olana kadar 12 saat sancı çektim epiduralden sonra 2 saatte 3 ten 10 à çıktı açılmam. Epidural öneririm ağrı eşiği düşük olanlara.
Zaman duruyor o an yeniden başlıyor herşey sanki.. Doğum hikayemi de yazarım bi ara. :)

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun. Epidural gerçekten kurtarıcım oldu. Korkacak birşey yok. Açılma olana kadar 12 saat sancı çektim epiduralden sonra 2 saatte 3 ten 10 à çıktı açılmam. Epidural öneririm ağrı eşiği düşük olanlara.
Zaman duruyor o an yeniden başlıyor herşey sanki.. Doğum hikayemi de yazarım bi ara. :)
Hayırlı olsun canım darısı başımıza:)

Hayırlı olsun canım ne güzel kucağına aldın bebişini peki kaç gr doğdu Epiduralde ıkınma sırasında sorun yaşadınmı kaç dikişin var bende normal bekliyorum

Hazırlıklar başlamış canım akışına bırak doğum gruplarında okuyorum da odaklanmayın diyorlar biz de en hayırlı zamanda alırız inşallah bebeklerimizi kucağımıza :) sağlıkla gelsinler
Amin cnm insallah. Dun doktorum ve ebem 10 eylulu gecebilir falan diyince bende iyice etkilendim 42. Haftalara kadar bekleyecegim diye. Tabi saglikli olsunda zamani gelince gelsin

hayırlı olsun cnm.doğum hikayeni de bekliyoruz en kısa sürede.

Amin cnm insallah. Dun doktorum ve ebem 10 eylulu gecebilir falan diyince bende iyice etkilendim 42. Haftalara kadar bekleyecegim diye. Tabi saglikli olsunda zamani gelince gelsin
Geç gelen bebeğin gaz emme sorunu daha az oluyor, sarılık bile çok hafif atlatılıyor. Benim oğlan da geç doğdu, bakalım bu ne zaman gelecek:)

Merhaba güzel anneler biz dün doktora gittik kızımın hiiiiiç acelesi yokmuş ne sancı ne bi şey yerinden memnunmuş doktor gününü bekleyecek galiba dedi abisine benzerse gününde bile gelmez gecikir dedim 3000 gr olmuşuz bu arada benim de taşınma telaşım bitti biraz dinlenirim inşallah

Günü benim gibi yeni ayanlara da günaydın kızlar ;) Yeni güne yeni bebişler gelmiş hoş gelmiş.. Ben de dün gece ağrılardan sızılardan uyuyamadım ama oğluşumun keyfi yerinde sanki. İşin kötü tarafı tam da fındık işlerinin olduğu döneme denk geliyor doğumum. Herkes bir an önce doğursam diye bakıyor :) Ben de inadına doğurmuyorum :P Vakit yaklaştıkça herkes gibi ben de en küçük kıpırtıdan sancıdan nem kapar oldum, Allah'ım en hayırlı ve güzel zamanda nasip etsin hepimize.. Paranoyaya bağlamadan doğursaydık iyiydi :D

Henüz doğurmamış anne adayları olarak bir elin parmağı kadar kaldık resmen.niye gelmiyo bu sıpalar, bütün akranları doğdu ayol :KK12:
Bu arada bişey farkettim, burdaki doğumların etkisi mi bilmem ama nedense hep geceye şartlamışım kendimi farkında olmadan. Her gece yatarken bu gece gelebilir belki diye tedirgin yatıyorum ve sürekli kendimi yokluyorum ama sabah oluyor ve o his puffff uçup gidiyor. Gün ışıyınca doğurma ihtimalim yokmuş gb :KK45:
Ne zaman 'bugün gelmez herhalde' dersem o gün doğacak kesin :-)

Ayyy doğum yakınken herkes ishal oluyor ben kabız oldum herkes uykusuzluk çeker ben bir uyuyorum sorma gitsin birde enerji geldi şu vajina baskısı olmasa koşucam o derece:))) tabi bunda havaların birazda olsa serinlemesinin faydası olmuştur neyse sakin kalıp beklemeye devam..

günaydın kızlar doğum yapanlara bekleyen annelere ve bebeklere günaydın:KK54::KK54: Rabbim doğum yapanlara hayırlı olsun dileklerimi yapacaklarada Allahıın yardımını diliyorum son zamanlar geldikçe çok duygusala bağladım iyice ota çöpe ağlıyorum:KK42::KK42:kasılmalarım var bebişte hareketli maşaallah,geceleri rahat uyuyorum çok şükürki havalar serinledi bende 13eylül gibi hissediyorum olmadı 17 ylül hayırlısı bakalım pazartesi dra gidicem bakalım sancı falan varmı,Rabbim hayırlısıyla en kolayından yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin:KK75::KK75:

Kızlar bugün cok sancılandım geceden beri sancıya uyanıp duruyorum kolay kolay geçmiyor da inşallah dogum bugun olur. Ya artık doğsun cok sancım var bugun hiç boş. Bırakmıyor süreklı yokluyor benı ama başka bir durum yok :KK43:
Erken degil mi canım dogum için

Back