• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kizlar bugun 11 bucukta kizimi dunyaya getirdim..Belki hatirlarsiniz dun aksam yazmistim sancilarim var diye gece 3gb sıklasmaya ve aci vermeye basladi.Hastaneye geldik kendi doktorumu bekledim sabah 8de muaneden sonra 5cm acilmam oldugunu soyledi,1,5saat kadar tekrar muane yapti yine acilma pek.ilerlemisti ama sancilar bana muthis aci veriyordu.,Hatta esime ddm normal yapamicam gaiba dayamiyorum felan ddm..sonra doktorum suni sanci verelim ddi dogum hizlansin diye,bende istedim ama epiduralla..sonrasi kizlar bu epidural olayi bir harikaymis siddetli sancilar yok oldu hafif sanci geliyodu bana ikin dediler 3,4ikinmada kizim ciktii altan dikisim var kizim 4kg dogdu,gecen hafta usgde 3400 cikmisti ama tutmuyo yane...Allahim sizlerede kolay dogumlar nasip etsin..
çok sevindim canım ALLAH analı babalı büyütsün.darısı bizlerin başına inşallah:nazar:

Hayirli sabahlar
Bende kızıma süt sagiyorum. Bugün 17. Gün doğum yapalı kızımız kuvezde dr dün tahlil vs alacaktı temiz çıkarsa bugün taburcu olacağız.
Ufak tefek sıkıntı larımız var dr zamanla düzelir dedi.
Kalbinde sıkıntı var dr kalbi çok yorulmasin diye idrar söktürücü verecekler mis damarlar da çok sıvı olmasın diye imiş.
Kızımda benim karnımda 3 gün suni sancı çekti o da mücadele etti yawrum.
Benim de kızlar dogum dan çıktığım dan beri kuyruk sokumu çok ağrıyor. Ben dikişler den oturamiyorum diye düşünüyordum .
Kontrol é Zekai tahir é gitmedim özel bir hast. Gittim orda ki dr kontrol günü hala oturamadigimi görünce kuyruk sokumu kemiği kirilmistir belki doğum esnasında dedi bi ortapedi ye git dedi.
Cumartesi ortapedi ye randevu m var.
İnşallah kırık yoktur çünkü tedavisi yok annem de köyde popo üstüne düşmüştü kirilmisti onunki.
Normal doğum dan sonra kuyruk kemiği agiran var mı bemin ki gerçi normal olan anormal bir doğum idi

Canım bu benim 2. Hamileliğim ilkinde de 5.aydan sonra çok çektim kuyruk sokumumdan.. hep doğumdan sonra geçecek diye bekledim sonra dikişlerden dedim.. Baktım hala oturamıyorum senin gibi ortapediye gitmiştim eğilme var demişti bunun tedavisi yok simide oturcan deyip gönderdi. Sonra annem bebek 4 aylıkken memlekette bi çıkıkçıya götürdü beni o belimden bikaç ufak dokunuş yaptı geçmişti. Ara ara ağrıdığı oldu bir kere de ist.da fizyoterapiste gitti o da makattan Manuel uygulama yaptı hiç sorunum yoktu 4 yıldır taaaki bu hamileliğimin 5. Ayına kadar. Şu an en büyük sorunum bu yatarken bile ağrıyor inş doğumdan sonra bu yöntemleri yine deneyeceğim inş yine şifa olur.. Ama doktorlar bişey yapmıyorlar

Merhaba hamişler ben 14:30 civari normal doğum ile oğlumu dünyaya getirdim. 36+1 de 50 cm ve 2950 olarak doğdu. Oldukça hızlı bir doğum yaptım ufak bir kesim var ama oturup kalkabiliyorum şimdilik darısı tüm bekleyenlerın başına. Detaylı hikayemi paylaşırım inşallah
canım seninde gözün aydın.sağlıkla huzurla büyüt inşallah bebeğini.

maşallah ya ne güzel eylül olmadan baya bi kısmımız kavuştu yavrularına,, darısı biz bekleyenlerin başına.. ne zamandır girememiştim bende koşturmadan ama takipteydim bu doğumları görünce korktum bende bi hızla eşyaları odayı süsleme işlerini hallediverdim çok şükür bir tek çikolata işi kaldı o da hava çok sıcak diye bekletiyorum bir de badem şekerleri var tabi onlarında taze olmasını istiyorum. Normal doğum yapan arkadaşlar hepiniz memnun musunuz çok mu zor doğum yapmak yoksa her şey yolunda akışında mı gidiyor çok merak ediyorum:110:

Teşekkürler :KK66: antalya memorialde oldum , siz anadolu hastanesinde mi olacaktiniz,oyle bi konuşma hatirliyorum

Hayırlı uğurlu olsun ne güzel sağlıkla almışsınız :KK46:benimde doktorumun anlaşmalı olduğu hastane orası sizin doktor orda mı yoksa dışardan mıydı? Hastane personeli ve yoğunluk durumu nasıl acaba memnun kaldınız mı :anneadayı:

Merhaba hanımlar. Size birşey danışmak istiyorum. Sezaryen olalı iki hafta oldu. Geçtiğimiz hafta kanamam kesilmişti. Bugün akşama doğru inanılmaz bir sancı yaşadım ve akşam da birden çok yoğun miktarda ile başlayan ve hala devam eden kanamam var. Sizce normal mi? Tecrübelerinize ihtiyacım var.

Maşallah hergün yeni doğum Haberleri alıyoruz.. Allâh analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsunlar kuzucuklar.. Darısı bizim başımıza artık..
Bugün kontrolüm vardı. Nst de hiç sancım çıkmadı.muayenede sıkıntı yok şükür.doktorum ayın 2 sine yatış verdi sabah gittiğimde 1 cm bile açıklığım varsa suni sancıyla normal doğumu denicez yoksa sezeryanla alıcaz dedi. Ben biraz daha beklemek istiyorum dedim.normalde bende bekletirdim ama plesantanda kireçlenmeler oluşmaya başlamış.bu durumda bekletmek istemiyorum dedi. Peki geldiğimde hiç açılma yoksa yine suni sancı deneyecek miyiz dedim. O zaman direk sezeryan olur dedi.Sanırım açılma yoksa boşuna sancı vermiş olacağını düşündü.yani ben öyle anladım.bol bol hurma ye, çömelip kalkma hareketleri yapabilirsin dedi....bizde haberler böyle inşallah o güne kadar sancım başlar ve doğururum suni sancıya gerek kalmaz.. Hayırlısı nasılsa öyle olsun diye dua ediyorum..
carnat carnat doğum yaptın mı merak ediyorum? İnşallah güzel haberlerini bekliyorum..

Kizlar guzel dilekleriniz icin hepinize ayri ayri cok tsk.ederim...Dikislerimi sormadim ama sanirim.biraz fazla..Ve bacak aralarim muthis agriyor umarim cabuk gecerler..

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:bizim haftadakilerdemi başladııııııııııııııııııııııı.anoyyyyyyyyyyy..@chek F fulya01 şimdi sen..sağlıkla gelsin inşş patatescim
Aynen canım geçen hafta karnimdaydi şimdi ise yanımda allahıma binlerce şükür çok tatlı canım uyurken bile özlüyorum oğluşumu çok farklı bir duygu allahım herkese nasip etsin inş

Hayırlı uğurlu olsun ne güzel sağlıkla almışsınız :KK46:benimde doktorumun anlaşmalı olduğu hastane orası sizin doktor orda mı yoksa dışardan mıydı? Hastane personeli ve yoğunluk durumu nasıl acaba memnun kaldınız mı :anneadayı:

Teşekkürler canim,
Benim doktorum da disardan muhammet öztürk , ilgili ve güleryüzlü hemsireler var, dogumumda 7 dk bebek dogdu zaten kolaydi,basimda sorular soran,aklimi mesgul etmeye calisan tatli personeller vardi, icin rahat olsun,kalabalık da degil

Günaydın hanımlarrrrrr, anne olmak bu olsa gerek, uyanmanın uyumanın saati yok;) bizim ufaklık uyandı , altını temizledim, karnını doyurdum şimdi kendi kendine elini kolunu oynatıyor, uykusu yok hanımefendinin :) biz de öyle başını bekliyoruz ;)

Annen esini de alip dogum konseyini kurmus resmen. Psikolojik olarak da zor iki kisiye direnmek. Normal dogum istiyorum ben de insallah kolayca olur. Gonlune gore hayirlisiyla olsun senin dogumunda. Burdan iyi haberlerimizi verelim insallah.

Insallahhh

Günaydın hanımlarrrrrr, anne olmak bu olsa gerek, uyanmanın uyumanın saati yok:KK66: bizim ufaklık uyandı , altını temizledim, karnını doyurdum şimdi kendi kendine elini kolunu oynatıyor, uykusu yok hanımefendinin :) biz de öyle başını bekliyoruz :KK66:

Benimkide uyandi emziremeyecegm icin birseyler atistirip kordonundan besleyecegim kizimi :)

Merhaba hamişler ben 14:30 civari normal doğum ile oğlumu dünyaya getirdim. 36+1 de 50 cm ve 2950 olarak doğdu. Oldukça hızlı bir doğum yaptım ufak bir kesim var ama oturup kalkabiliyorum şimdilik darısı tüm bekleyenlerın başına. Detaylı hikayemi paylaşırım inşallah
Hayırlı olsun canım doğum hikayeni bekliyoruz

Gunaydin kizlar:KK200:
Dun gece 4 gibi beni zorlayacak derecede adet sancisi gibi sancim vardi yarim saat icinde 3-4 kere surdu ve kizimda kasiklarima dogru cok baski yapti resmen ittiriyodu sankinkendini sonrasinda da hafif hafif devam etti gecince de sanirim uyumusum :KK8:demek ki yalanci sanciydi yine doguramadim:KK70:

Canım gözünaydın çok sevindim :) darısı başımıza inşallah:)

Merhaba hanımlar. Size birşey danışmak istiyorum. Sezaryen olalı iki hafta oldu. Geçtiğimiz hafta kanamam kesilmişti. Bugün akşama doğru inanılmaz bir sancı yaşadım ve akşam da birden çok yoğun miktarda ile başlayan ve hala devam eden kanamam var. Sizce normal mi? Tecrübelerinize ihtiyacım var.
Mutlaka dra danışın

Gunaydin kizlar:KK200:
Dun gece 4 gibi beni zorlayacak derecede adet sancisi gibi sancim vardi yarim saat icinde 3-4 kere surdu ve kizimda kasiklarima dogru cok baski yapti resmen ittiriyodu sankinkendini sonrasinda da hafif hafif devam etti gecince de sanirim uyumusum :KK8:demek ki yalanci sanciydi yine doguramadim:KK70:
Hazırlıklar başlamış canım akışına bırak doğum gruplarında okuyorum da odaklanmayın diyorlar biz de en hayırlı zamanda alırız inşallah bebeklerimizi kucağımıza :) sağlıkla gelsinler

Back