2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kizlar midem bulaniyo ve ishalim afedersiniz dogumla bi ilgisi varmidir sizce
2 gun once ben de ayniydim. Feci ishal mide bulantisi ve halsizlik. Burda da yazmistim bebek mi geliyor acaba diye. Bilinen patates yagsiz makarna cozuldu sorun. Yanlis alarm cikti yani

İnş bende benzemem anneme annem çok sıkıntılı dogumlar gecirmiş bu yuzden benımde vajınal dogum yapmamı istemıyor
Annelerin korkmasi da ayri bilmez miyim. Benim ki de surekli ben sana anlatmayim korkarsin diyip duruyor. Doktoruma biraktim kendimi korktugumuz gibi olmasin insallah. Bir avazda saglikla diyelim

Canlarim dün sabah saat 10.00 da genel anestezi ile bebegimi dünyaya getirdim şükürler olsun. 3170 gr doğdu şu anda da evimizdeyiz şükürler olsun doğum hikayemi daha sonra yazacağım emme ve süt gelmemesi gibi küçük problemlerimizin dışında çok şükür iyiyiz hepinizi öpüyorum görüşmek üzere

Annelerin korkmasi da ayri bilmez miyim. Benim ki de surekli ben sana anlatmayim korkarsin diyip duruyor. Doktoruma biraktim kendimi korktugumuz gibi olmasin insallah. Bir avazda saglikla diyelim
Benımkıde hıc anlatmıyım gıder dıktırır kapatır dogurmazsın dıyordu sonra anlattı ısrarla sezeryan ıstıyo milletın anası normal dogur der benımkı sezeryan varken nıye bozduracan kendını dıo esımınde aklına gırmış gercı zaten o sezeryan dıyordu da.. Bende herkese ınat bıran önce dogurmak istıyorum ıns sende zor gecmeyecekse normal bı sekılde saglıkla dogum yaparsın ..

Tebrık ederım hayırlı ugurlu olsun

Cnm Ben de bugun gittim. Clexan ve aspirin kullanıyorum . 36+3 sezeryan 8 eylül. Bebek bugün 2740gr. Magnezyum içiyorum bende. NSt de sancı yok. Biraz benziyor uz.
Ewet tam 1 hafta hafta var aramızda :) benimde gönlümden gecen doğum tarıhı 14.09.2015 ama durum ne gösterıcek bilemıyorum.ama zaman azaldıkca heyecan artıyor.

Hayırlı olsun canım güle güle büyütün bebeğinizi darısı bizim başımıza

Annen esini de alip dogum konseyini kurmus resmen. Psikolojik olarak da zor iki kisiye direnmek. Normal dogum istiyorum ben de insallah kolayca olur. Gonlune gore hayirlisiyla olsun senin dogumunda. Burdan iyi haberlerimizi verelim insallah.

Bugun inceden bel agrilarim basladi. Bir de kremsi bir kati mukus akintisi geldi ama kanli falan degildi. Yanlis alarmmi acaba yoksa bayagi bir yakin midir dogum? Carpintimda var sabahtan beri :/

Merhabalar, ben de eylül 2011 annesym, kızım var. Şimdide nasipse eylül 2015 annesiyim, oğlum olacak inş :) memnun oldum, sana da hayırlı doğumlar!
Maşallah , iki çeşit meyveninde tadına bakacaksın, Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin

Çok sevndm cnm, Allah analı babalı büyütsün inş..

Hayırlı olsun güle güle büyütün bebeğinizi sizde antalyadaydınız değilmi hangi hastanedw oldu doğum

Teşekkürler antalya memorialde oldum , siz anadolu hastanesinde mi olacaktiniz,oyle bi konuşma hatirliyorum

Bende bide mide yanması var üstüne artık doğurmak istiyorummm

Gözün aydın anali babalı buyutun inşallah

Gozun aydin canim, cok sevindim, kolay olmus dogumun. Ultrasonla tutar mi kilosu bebeginin? Senin sanki daha fazlaydi kilosu diye hatirladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…